AdWords bureau Groningen

Zoek je een AdWords bureau in Groningen? Dan maken we graag kennis! Rocket Digital, opgericht in 2012, bestaat uit een hecht team van geaccrediteerde AdWords specialisten. We zijn gevestigd in de Mediacentrale in Groningen, een inspirerende locatie die we delen met ruim 60 media, ict en data gerelateerde bedrijven.

Onze oplossing

Rocket Digital helpt bedrijven het maximale resultaat te behalen uit digitale marketingkanalen, waaronder Google AdWords. Vanuit een gedegen online marketing strategie brengen we Data, Verkeer, Conversie en Loyaliteit samen. En dat met één doel: jouw business verbeteren.

Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van ons kunt verwachten. Onze bedrijfscultuur is gefocust op het helpen van klanten: oprecht, flexibel en samen ondernemen. Onze bedrijfsdoelstelling is gebaseerd op klanttevredenheid; daar worden we gelukkig van. Wij werken niet met jaarcontracten, we streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van succes en tevredenheid.

Klanten in Groningen

We zijn de trotse Online Marketing partner van diverse bedrijven in Groningen en omstreken.

FysioSupplies BV (Groningen)

“FysioSupplies is erg tevreden over de samenwerking met Rocket Digital. Sinds de samenwerking is de omzet en het rendement uit Google Adwords enorm gestegen. We waarderen ook enorm de laagdrempeligheid en persoonlijke sfeer bij Rocket Digital. Keep up the good work guys!”

Alexander Oltrop, Directeur FysioSupplies BV

Reclameland (Roden)

“Reclameland heeft sinds de start in 2008 een enorme groei doorgemaakt, door innovatie en continue optimalisatie van processen. Onze Google AdWords campagnes zijn verantwoordelijk voor een substantieel aandeel in de omzet. We zochten een partner die invulling kan geven aan onze groeiambities. Ik ben zeer te spreken over de snelle en professionele aanpak van het Rocket Digital team!”

Wouter Haan, Directeur Reclameland BV

The Online Retail Company (Hoogezand)

“Sinds wij samenwerken met Rocket Digital, zijn wij er zeker van dat het Adwords-budget op de meest effectieve manier wordt besteed en is hiermee de conversie enorm toegenomen. Wij houden van korte lijntjes en direct contact wanneer nodig. Wij zijn zeer tevreden!”

Lennart Gouman – Eigenaar The Online Retail Company

Arriva Touring (Groningen)

“Wij zijn erg tevreden over Rocket Digital. Vooral de begeleiding van het proces en het meedenken wordt door ons gewaardeerd. Rocket Digital heeft veel specifieke kennis en heeft er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn op Google.”

Emile Posthumus – General Manager Arriva Touring

Rocket Digital is gevestigd in de Mediacentrale, Helperpark 288 te Groningen. We zijn te bereiken op 050 700 15 35.