We accelerate your growth

Het is onze business om die van jou te verbeteren.

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van levensbelang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten.

Direct contact

Data, Verkeer, Conversie en Loyaliteit.

Rocket Digital helpt bedrijven het maximale resultaat te behalen uit digitale marketingkanalen. Vanuit een gedegen online marketing strategie brengen we Data, Verkeer, Conversie en Loyaliteit samen. En dat met één doel: jouw business verbeteren.

Bekijk alle diensten

Ruim 90 bedrijven werken samen met Rocket Digital.

Dagelijks werken 10 specialisten keihard aan het online succes van onze klanten. Van het genereren van meer webshop-transacties voor Mart Visser tot het aantrekken van meer reizigers via Groningen Airport Eelde. Onze opdrachtgevers opereren in uiteenlopende markten en hebben één ding gemeen; een tomeloze ambitie om te groeien.

Bekijk onze klanten

Wil jij ook het beste halen uit Digital Marketing?

We streven naar een open en oprechte samenwerking met onze opdrachtgevers. Samen ondernemen, flexibel zijn, een stapje harder lopen wanneer nodig. Spreken deze waarden je aan? Neem vrijblijvend contact met ons op om de kansen voor jouw bedrijf te bespreken.

Direct contact
volg ons op