10 jaar lang opdrachtgever van Rocket Digital: een jubileum.

28 maart 2022

Bij Rocket Digital zetten we in op duurzame relaties met al onze opdrachtgevers, van groot tot klein. Letterlijk onze eerste opdrachtgever is Backstretcher. Nog iets eerder dan we onze KVK inschrijving rond hadden. Sinds de oprichting van Rocket Digital (destijds In2search) neemt Backstretcher een vaste plek in ons klantenportfolio in.


De Backstretcher is een product dat al 20 jaar bewezen effectief is tegen rugklachten. Dertig drukpunten zorgen voor een juiste druk op de lange rugspieren. Hierdoor verbetert de houding en neemt de kans op rugklachten af.

Wij hebben ons jarenlang gefocust op de vindbaarheid van het product via Google Ads. In de laatste periode hebben we hier zichtbaarheid via Facebook Ads en Marketplaces (Amazon en Bol.com) aan toegevoegd. Vanwege een overname van Backstretcher komt er een einde aan onze samenwerking. We kijken met trots terug op een periode van ruim 10 jaar prettig samenwerken.  

Bastiaan Govers over de samenwerking: “Rocket Digital is een betrokken en persoonlijke partij gebleven ondanks de grote groei die jullie bedrijf heeft meegemaakt. Er is altijd met zorg en veel respect met ons relatief bescheiden advertentiebudget omgegaan.

Bij deze willen wij de personen achter Backstretcher bedanken voor een fijne samenwerking!

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op