Campagnebeheer tijdens de COVID-19-crisis: deze simpele tips helpen jou!

30 maart 2020

Als adverteerder krijg ook jij waarschijnlijk te maken met uitdagingen die voortkomen uit de maatregelen die getroffen zijn vanwege COVID-19. Per locatie, zowel nationaal als internationaal, zijn er verschillende maatregelen getroffen waar jij rekening mee zult moeten houden. Om jou niet volledig in het duister te laten tasten hebben wij een aantal tips voor je opgesteld die kunnen helpen met het beheren van de online campagnes. Zo kun jij als adverteerder snel aanpassingen doorvoeren om onder de huidige marktomstandigheden de advertenties te laten renderen.

Evalueer de online Ads

Naast het evalueren van de online Ads zijn er nog een aantal andere tips die we graag met jou willen delen, waardoor jij als adverteerder mogelijk nog beter kunt omgaan met de huidige situatie en de eisen die aan je worden gesteld.

Dynamische marktomstandigheden

Google trends
Google trends

Hopelijk helpen deze tips jou om de online advertenties te laten renderen binnen de dynamische marktomstandigheden waaraan ze onderhevig zijn. Mocht je hier verder vragen over hebben, of heeft dit blog nieuwe vragen opgeroepen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Wil je iedere maand nieuwe informatie ontvangen over de ontwikkelingen op het gebied van online marketing? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op