Online marketing voor spektakelmusical De Tocht

20 oktober 2023

Beleef de magie van de Elfstedentocht!

Samen maakt alles sterker. Spektakelmusical De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. Vandaag maakt belofte schuld en nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt, staat er meer op het spel dan het halen van het kruisje.

Het team achter spektakelmusical De Tocht heeft Rocket Digital ingeschakeld om de online marketing te verzorgen. Een intensieve samenwerking waar wij trots op zijn!

Inmiddels kan je er bijna niet meer omheen. De Tocht komt overal voorbij op o.a. TV, radio, krant en in bushokjes. Het is onze taak om dit te ondersteunen met online zichtbaarheid. Hierbij focussen wij ons primair op de online kanalen van Meta en Google ads.

musical-de-tocht

Een delegatie vanuit Rocket Digital heeft de première bijgewoond. Nadien is ons kantoor gevuld met enthousiaste verhalen. Wat een indrukwekkend spektakel! De musical begint al onderweg naar het Friso Theater: via de close app worden we vier weken voorafgaand aan de show op de hoogte gehouden van de ijsdikte, volgt een persconferentie van de Friesch Koninklijke Vereniging van de Elfsteden en is op de dag van het bezoek een radio uitzending met Dione de Graaff.

Tijdens de musical mogen er uiteraard geen beelden foto’s en video’s worden gemaakt, enkel van de afsluiting. Zie hieronder eigen gemaakte beeld tijdens de officiële première.

Bekijk meer beelden op de officiële Facebook en Instagram pagina’s.

Musical De Tocht

Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een draaiende ijsvloer van liefst 2.000m². Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It sil wêze!’

Wil je de magie van de Elfstedentocht beleven? Bestel jouw tickets direct online.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op