Emerce 100

7 april 2020

Leuk! Voor 2020 zijn we voor het eerst opgenomen in de Emerce 100, een jaarlijkse uitgave met de 100 beste e-business bedrijven in Nederland.

Vanuit onze Groningse nuchterheid hebben we eigenlijk weinig met “beste” en “snelst groeiende” lijstjes. We halen ons geluk en voldoening oprecht uit het verzetten van kwalitatief zeer goed werk met ambitieuze en betrokken opdrachtgevers en medewerkers. Op onze eigenwijze manier, zonder groeidoelstelling en targets. Met veel positieve reviews van opdrachtgevers als resultaat.

Nu we ons toch hebben ingeschreven én zijn opgenomen in deze notering, waar in totaal 868 bedrijven zich voor hebben ingeschreven, kunnen we niet anders zeggen dat het toch best leuk is.  

We werken al ruim 8 jaar aan Rocket Digital. Met veel opdrachtgevers werken we al vele jaren samen, zoals FysioSupplies (sinds 2013), Reclameland (sinds 2014), Vlaggen Unie (sinds 2013) en The Online Retail Company (sinds 2012). En dat is maar een kleine selectie, want inmiddels werken we voor bijna 100 bedrijven en instellingen, waarvan velen al jarenlang.  

Onze notering in de Emerce 100 willen we daarom ook vooral aangrijpen om onze opdrachtgevers te bedanken voor hun vertrouwen en prettige samenwerking. En natuurlijk onze medewerkers – waarvan maar liefst drie dit jaar een 5-jarig jubileum vieren – die zich dagelijks inzetten voor onze opdrachtgevers.  

Dus bij deze: enorm bedankt opdrachtgevers en collega’s!

Emerce 100 RD

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op