Emerce100 editie 2022

28 april 2022

Dit jaar zijn we opnieuw opgenomen in de Emerce100, een jaarlijkse uitgave met de 100 beste e-business bedrijven in Nederland.

Vanuit onze Groningse nuchterheid zijn we niet bezig met de “beste” en “snelst groeiende” lijstjes. We halen ons geluk en voldoening oprecht uit het verzetten van kwalitatief zeer goed werk met ambitieuze en betrokken opdrachtgevers en medewerkers. Op onze eigenwijze manier, zonder groeidoelstelling en targets. Wij focussen ons op tevreden opdrachtgevers en collega’s. Het resultaat is veel positieve reviews van opdrachtgevers en langdurige samenwerkingen. Hier zijn we trots op.

Vandaag kunnen we delen dat we volgens Emerce opnieuw bij de beste 100 e-business bedrijven in Nederland behoren! In februari werd bekend dat Rocket Digital bij de beste 3% Google Partners in Nederland behoort. We gaan er bijna van blozen. 🙂

Emerce100 2022

Wij werken voor ruim 100 mooie opdrachtgevers; waarvan diverse opdrachtgevers al sinds het eerste jaar van onze oprichting. Onze notering in de Emerce100 willen we daarom ook vooral aangrijpen om onze opdrachtgevers te bedanken voor hun vertrouwen en de prettige samenwerking. En natuurlijk onze collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze opdrachtgevers.  

Dus bij deze: enorm bedankt opdrachtgevers en collega’s!

Wij zoeken enthousiaste collega’s die willen meebouwen aan het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland. Bekijk hier onze vacatures.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op