Hostnet ready for launch

12 november 2018

Met trots verwelkomen wij Hostnet aan boord bij Rocket Digital!

In oktober van dit jaar zijn we de samenwerking aangegaan met één van de grootste hostingproviders van Nederland: Hostnet. De missie van Hostnet is om ondernemende mensen te helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen. Daarbij onderscheidt Hostnet zich in service door 7 dagen per week voor klanten klaar te staan. We zijn dan ook trots op de samenwerking met dit ambitieuze en succesvolle bedrijf!

De Google Ads-accounts van Hostnet zijn in de loop van de jaren fors uitgebouwd. Nu is er behoefte aan structuur en het benutten van nieuwe features zoals Audience Targeting en Automation. Het snelle schakelen en de deskundigheid van de mannen bij Hostnet maakt de samenwerking erg prettig én zorgt voor vertrouwen.

Hostnet over de samenwerking:

“Wij hebben voor Rocket Digital gekozen vanwege hun kennisniveau en pragmatische aanpak. Ze werken vanuit een duidelijk plan en hebben direct een goede start gemaakt. We kijken uit naar onze samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat we mooie stappen gaan maken!”

 

Ook wij kijken uit naar het vervolg van de samenwerking met Hostnet en gaan voor het maximale resultaat!

Gerelateerde berichten

Amazon advertising

Adverteren op Amazon: Welke mogelijkheden zijn er?

Sponsored products Het eerste advertentietype dat we bespreken zijn ‘sponsored products’. Sponsored products is een advertentietype waarin individuele producten worden gepromoot. Je kunt dit het […]

Verkopen op Amazon

Verkopen op Amazon? Zo werkt het.

Amazon is al een aantal jaren actief in Nederland. Op de Nederlandse webshop kan je echter alleen e-books en e-readers kopen. Voor alle overige producten […]

volg ons op