Online Google Ads training

23 april 2020

Niet alléén in ons blog delen we kennis. Dit doen we ook graag tijdens een online training. Recent mochten we een Google Ads training verzorgen voor Basicly! In de huidige ‘anderhalve-meter-samenleving’ kunnen we klanten en online marketing liefhebbers niet face-to-face zien, laat staan het organiseren van een gehele trainingsdag. Daarom hebben we onze trainingen omgebouwd, zodat ze ook online goed uit de verf komen. Als we dat zelf mogen zeggen.

 

Wij van Rocket Digital zijn er inmiddels goed aan gewend om vanuit huis onze werkzaamheden op te pakken. Toch was het nog wel even puzzelen voorafgaand aan de training. Een aangesloten laptop op de tv. Google Hangout getest (en uitgespeeld). Koffie en water erbij. En knallen!

Met resultaat

Een zeer productieve ochtend die we om half 10 hebben afgetrapt. Ruim drie uur later zat de online Google Ads training erop en konden we terugkijken op een geslaagde training. Sharmilla, Content Marketeer bij Basicly, aan het woord:

“Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte.”

Kijk, dat is feedback waar wij ons best voor doen. Heb jij nu ook tijd om je te verdiepen in online marketing, maar heb je even een zet in de rug nodig? Bekijk hier onze online Google Ads training en online Google Analytics training. Installeer Zoom of Google Hangout en wie weet spreken we elkaar snel!

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op