Over Rocket Digital

Categorieën

Handicare ready for launch!

20 oktober 2023 Arjan Klaassen

Met trots verwelkomen wij Handicare aan boord bij Rocket Digital!

Handicare is een toonaangevende producent van trapliften over de hele wereld. Met ruim 135 jaar ervaring staan ze bekend om uitstekende service en uitgebreide mogelijkheden. Wist je dat er elk kwartier ergens wereldwijd een Handicare traplift wordt geplaatst?

BS

10 jaar lang opdrachtgever van Rocket Digital: een jubileum.

28 maart 2022 Arjan Klaassen

Bij Rocket Digital zetten we in op duurzame relaties met al onze opdrachtgevers, van groot tot klein. Letterlijk onze eerste opdrachtgever is Backstretcher. Nog iets eerder dan we onze KVK inschrijving rond hadden. Sinds de oprichting van Rocket Digital (destijds In2search) neemt Backstretcher een vaste plek in ons klantenportfolio in.

Rocket Digital is Google Premier Partner 2022

3 februari 2022 Pieter Majoor

Fantastisch nieuws! Op donderdag 3 februari heeft Google Rocket Digital uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022.

Eind 2021 heeft Google nieuwe vereisten aangekondigd voor haar partnerprogramma. Het partnerprogramma wordt stukken exclusiever; de top 3% bureaus in Nederland worden Premier Partner 2022.

We zijn ontzettend trots op het behalen van deze exclusieve partnerstatus. Een mooie erkenning vanuit Google voor de kwaliteit van onze campagnes en niveau van ons team.

10 weken na de lancering van mijn Traineeship

26 maart 2021 Nynke Pauzenga

Van een bijbaan in een hotel naar een Traineeship Online Marketing; dat is best een verandering! Inmiddels ben ik alweer ruim twee maanden aan de slag bij Rocket Digital en ik vertel graag hoe ik het traineeship tot nu toe heb ervaren.

Drie 5-jarige jubilea bij Rocket Digital!

5 oktober 2020 Pieter Majoor

Ontzettend trots zijn we op de drie jubilea die we dit jaar mogen vieren!

Julius, Tim en Erik zijn in 2015 bij Rocket Digital begonnen. Bedankt voor alle mooie jaren en op naar de komende 5 jaar!

Impact COVID-19 op Rocket Digital

29 september 2020 Pieter Majoor

Zondagavond 15 maart. Enkele minuten na de persconferentie van Mark Rutte en consorten dringt het besef door dat alle maatregelen een enorme impact zullen hebben op de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. En daarmee in potentie ook op ons.

Sommige bedrijven binnen onze klantenportefeuille worden direct geraakt, zoals sportclubs en reisorganisaties. Andere bedrijven indirect door de forse impact van alle maatregelen op de gehele economie.

In dit blog een verslag van de impact van het Coronavirus op ons, onze opdrachtgevers en de kansen die wij zien. Want die zijn er zeker.

Emerce 100 RD

Emerce 100

7 april 2020 Pieter Majoor

Leuk! Voor 2020 zijn we voor het eerst opgenomen in de Emerce 100, een jaarlijkse uitgave met de 100 beste e-business bedrijven in Nederland.

Vanuit onze Groningse nuchterheid hebben we eigenlijk weinig met “beste” en “snelst groeiende” lijstjes. We halen ons geluk en voldoening oprecht uit het verzetten van kwalitatief zeer goed werk met ambitieuze en betrokken opdrachtgevers en medewerkers. Op onze eigenwijze manier, zonder groeidoelstelling en targets. Met veel positieve reviews van opdrachtgevers als resultaat.

Hanzehogeschool ready for launch!

10 juli 2019 Lennart Moes

Hanzehogeschool Groningen heeft Rocket Digital gekozen als online marketing partner.

En daar zijn we trots op!

Hanzehogeschool Groningen heeft vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam. Naast een divers cursusaanbod biedt de hogeschool tientallen bachelor- & masteropleidingen, zowel in voltijd als deeltijd. Het aanbod behelst een breed spectrum; er zijn opleidingen op het gebied van kunst, maatschappij, economie, gezondheid en techniek. Speciale aandacht is er voor energie, ondernemerschap en healthy ageing.

(tekst gaat door onder de afbeelding.)

Rocket Digital office

Hoe wij groeien zonder groeistrategie.

29 maart 2019 Lennart Moes

Van 0 naar 90 opdrachtgevers zonder acquisitie

Bij Rocket Digital zijn we misschien net een beetje anders. We doen het op een manier die bij ons past. Een focus op langere termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Duurzame relaties in plaats van snelle groei.

We nemen je graag mee in onze manier van werken. Schaamteloze zelfpromotie? Zeker! We zijn geen borstkloppers, maar wel trots op het bedrijf Rocket Digital en onze manier van werken. Leuk om met je te delen :).

Rocket Digital en de NFK gaan samenwerken

18 juni 2018 Arjan Klaassen

Vanaf de zomer van 2018 werkt Rocket Digital samen met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties door te helpen bij diverse online activiteiten. Deze koepelorganisatie vertegenwoordigt negentien verschillende kankerpatiëntenorganisaties. De NFK werkt vanuit patiëntperspectief aan een betere kwaliteit van leven, een betere kwaliteit van zorg en een betere toegankelijkheid van zorg voor (ex-)kankerpatiënten. Vanuit Rocket Digital gaan wij onder andere de online vindbaarheid verbeteren. Daarnaast zijn wij een ondersteunende factor geweest in de ontwikkeling van de nieuwe website, die in de zomer van 2018 live is gegaan.

Wij zijn erg verheugd om met de NFK samen te werken en kijken uit naar de komende ontwikkelingen.

NFK over Rocket Digital:

“Wij zijn erg blij met deze toekomstbestendige samenwerking, samen zorgen we ervoor dat NFK ook online een sterk merk wordt. Tot nu toe heeft Rocket Digital ons met goede raad en daad bijgestaan én weten zij ook nog eens snel te schakelen.”

Abiant kiest voor Rocket Digital

16 mei 2018 Lennart Moes

En daar zijn we trots op! Met maar liefst 11 vestigingen is Abiant Uitzendgroep een van de grootste uitzendorganisaties in Noord-Nederland. Dagelijks zijn er ruim 2000 uitzendmedewerkers namens Abiant aan de slag, in variërende regio’s, sectoren, en opleidingsniveaus. Abiant is een nuchtere partij, waarin waarden als persoonlijkheid en betrokkenheid centraal staan. Dat zijn waarden die passen bij Rocket Digital. De samenwerking is reeds gestart, de eerste stappen zijn gezet en we hebben er alle vertrouwen in dat we samen nog veel meer uit online marketing gaan halen!

Abiant over Rocket Digital:

Vanuit Abiant Uitzendgroep vinden wij Rocket Digital een prettige, nuchtere partij om mee samen te werken. Dankzij Rocket Digital worden onze Google AdWords campagnes snel en efficiënt online geplaatst en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

Rebranding Rocket Digital

Rebranding van je bedrijf: onze ervaring!

8 maart 2018 Pieter Majoor

Rebranding van je bedrijf? Wij hebben het in januari 2018 gedaan. Het was uitdagend, ontzettend leuk om te doen en kostbaar, zowel de investering in tijd als in geld. Het ruimt op, het zet je bedrijf op de kaart en je bent weer toekomstproof.

Het was een ontzettend gaaf traject. Na afloop hebben we vanuit allerlei hoeken vragen gekregen over onze “rebranding ervaring”. Reden om dit eens op papier te zetten!

Klanttevredenheidsonderzoek

Rocket Digital Klanttevredenheid

14 juli 2017 Lennart Moes

Afgelopen 20 weken heb ik voor mijn studie Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool te Groningen stage gelopen bij Rocket Digital. Mijn stage bestond uit twee onderdelen: meewerken aan hele toffe klanten en het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek. In dit blog deel ik graag de uitkomsten en bevindingen van het klanttevredenheidsonderzoek.

JUNCTION on Tour | feb’16

15 februari 2016 Lennart Moes

Vrijdag 12 februari: de eerste JUNCTION on Tour is een feit! Een dag om geïnspireerd te raken op het gebied van media, creativiteit en techniek. JUNCTION on Tour is een initiatief van JUNCTION People, een samenwerkingsverband tussen vijf noordelijke mediabedrijven:

  • Full service internetbureau iWink
  • av-communicatiebureau Pro-Time Broadcast & Content
  • Marketing bureau Rocket Digital
  • mobile en interactive specialist Freed
  • JUNCTION Creativity. Media. Technology.

In de artikel een verslag van de eerste JUNCTION on Tour.

Rocket Digital & The Wolf Of Wall Street

30 oktober 2014 Pieter Majoor

Jordan Belfort, THE WOLF OF WALL STREET, komt naar Nederland. De frauduleuze beursspeculant, van wie het leven is vereeuwigd in de film Wolf of Wall Street, geeft op 19 november in de RAI in Amsterdam twee presentaties over zijn turbulente leven. De organisatie achter het event, Success Resources UK, heeft Rocket Digital ingeschakeld om de online kaartverkoop te boosten.

Reclameland

Samenwerking Rocket Digital – Reclameland

11 maart 2014 Pieter Majoor

Reclameland heeft Rocket Digital als partner gekozen voor het beheren van haar Online Advertising campagnes. De samenwerking is drie maanden geleden gestart, met als opdracht het significant verhogen van de omzet uit de lopende Google AdWords campagnes.

Rocket Digital bezoekt Google Dublin

23 oktober 2013 Pieter Majoor

Dublin: Stad van Guinness en Stew, Oscar Wilde, Trinity College én van Google European Headquarters. Het Google complex in Dublin is ‘in principe hetzelfde als het kantorencomplex in Silicon Valley’ aldus Vice President John Herlihy. Een klein verschil is dat in Dublin de regen gestaag uit de hemel valt, maar eenmaal binnen is alle nattigheid vergeten. De Google kleuren spatten van de muren, er zijn hippe sodabars om de dorst te lessen en tot mijn verbazing bevindt zich op het dak een speeltuin voor de broodnodige ontspanning. Een indrukwekkend begin van een 2-daagse conferentie in ‘Silicon Docks’.

Samenwerking Rocket Digital – RTV Drenthe

18 september 2013 Pieter Majoor

RTV Drenthe schakelt Rocket Digital in om haar programmering online te promoten. De samenwerking komt tot stand na een succesvolle pilot met het programma “Het leukste dorp van Drenthe”, waarin 87 dorpen tegen elkaar strijden.

volg ons op