Rocket Digital is Google Premier Partner 2022

3 februari 2022

Fantastisch nieuws! Op donderdag 3 februari heeft Google Rocket Digital uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022.

Eind 2021 heeft Google nieuwe vereisten aangekondigd voor haar partnerprogramma. Het partnerprogramma wordt stukken exclusiever; de top 3% bureaus in Nederland worden Premier Partner 2022.

We zijn ontzettend trots op het behalen van deze exclusieve partnerstatus. Een mooie erkenning vanuit Google voor de kwaliteit van onze campagnes en niveau van ons team.

Voorwaarden Google Partner

Door Google Partner te worden, krijg je als bedrijf een hecht partnerschap met Google. Om partner te worden moet er worden voldaan aan verschillende vereisten, zoals uitstekende prestaties van advertentieaccounts, adoptie van innovaties, uitgaven en certificeringen. Als Google Partner wordt je bedrijf erkend omdat de maximale campagneresultaten behaald worden voor klanten. Ook toon je met deze status vaardigheden en expertise met certificeringen.

Voordelen Premier Partner

Als Google Premier Partner krijgen we toegang tot product bèta’s en trainingen vanuit Google. Daarnaast verschaft Google inzichten in marketingdata/ontwikkelingen en kunnen we rekenen op support bij de doorontwikkeling van accounts. Al deze voordelen zetten we in voor het neerzetten van de best renderende campagnes voor opdrachtgevers.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op