Samenwerking Rocket Digital – Reclameland

11 maart 2014

Reclameland heeft Rocket Digital als partner gekozen voor het beheren van haar Online Advertising campagnes. De samenwerking is drie maanden geleden gestart, met als opdracht het significant verhogen van de omzet uit de lopende Google AdWords campagnes.

De eerste twee maanden van 2014 is er intensief gewerkt aan het inzichtelijk krijgen van het rendement per productgroep, optimalisatie op basis van ROI en het aanbrengen van relevantie in de zoekwoorden en advertentieteksten. Mede hierdoor is er een AdWords omzetgroei gerealiseerd van 62% ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

Wouter Haan, eigenaar Reclameland:

“Reclameland heeft sinds de start in 2008 een enorme groei doorgemaakt, door innovatie en continue optimalisatie van processen. Onze Google AdWords campagnes zijn verantwoordelijk voor een substantieel aandeel in de omzet. We zochten een partner die invulling kan geven aan onze groeiambities. Ik ben zeer te spreken over de snelle en professionele aanpak van het Rocket Digital team!”

Over Reclameland

Reclameland is één van de grootste online drukkerijen van Nederland en België. In de eigen productiehallen in Roden worden dagelijks honderden bestellingen gedrukt en geprint. Onlangs kwam Reclameland nog in het nieuws met de aanschaf van de Rolls Royce onder de drukpersen, de allereerste Heidelberg Anicolor XL 75 ter wereld. De drukpers ter grootte van 70m2 en investeringswaarde van ruim 1 miljoen euro levert een enorme efficiëntieslag op die ten goede komt aan de productietijd en tarieven.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks een update met onze laatste blogs en updates!

volg ons op