JUNCTION start unieke samenwerking tussen noordelijke mediaspecialisten

11 juni 2015

JUNCTION gaat intensief samenwerken met vier noordelijke mediabedrijven: Full service internetbureau iWink, av-communicatiebureau Pro-Time Broadcast & Content, Marketing bureau Rocket Digital, en mobile en interactive specialist Freed. JUNCTION verzorgt oplossingen op gebied van creativiteit, media en technologie.

Het doel van de samenwerking heeft alles te maken met de veranderende vraag vanuit de markt naar specialisme en flexibiliteit. Daarnaast is er met de technologische ontwikkelingen steeds meer mogelijk, dit vereist steeds meer expertise. De gezamenlijke mediabedrijven hebben afgelopen jaar diverse projecten succesvol uitgevoerd. Dit heeft geleid tot het intensiveren van de samenwerking waarbij iedere specialist op het juiste moment wordt ingezet om het best mogelijke resultaat te bereiken voor opdrachtgevers.

“Je moet voortdurend meebewegen met de veranderende wereld en de ontwikkelingen op het gebied van creativiteit, media en technologie. Hier past voor ons ook een andere manier van samenwerken bij. Wij bundelen nu onze krachten en die van onze partners onder het label JUNCTION People: specialisten van noordelijke mediabedrijven op het gebied van onder andere mobiel, websites, online marketing, content en audiovisuele producties. Met elkaar laten we creativiteit, media en technologie samensmelten om ervaringen te creëren die mensen raken en ze fan maken van je merk of organisatie”, aldus CEO Sander Renkema van JUNCTION.

Voor meer informatie over JUNCTION: www.junction.nl

volg ons op