Vrijdag 12 januari vieren we feest! (blog 1 van 5)

8 januari 2018

Maar niet omdat we gaan verhuizen.

Alhoewel, we gaan wel verhuizen, maar blijven in de prachtige Mediacentrale. Enige tijd geleden kregen we er lucht van dat Voys de Mediacentrale na ruim 10 jaar zal gaan verlaten (en je kunt ze vanaf 1 maart hier vinden). Een uitstekende timing; we zochten al enkele maanden naarstig naar een grotere ruimte. Want hoe efficiënt ook, 12 bureaus op 70 m2 is niet ideaal, zeker niet als 5 mensen de telefoon pakken of je buurman of buurvrouw snotverkouden is.

Op 1 maart lossen we Voys af. En hoewel de aanstaande verhuizing niet de reden is van ons feest vrijdag kijken we erg uit naar deze mooie stap, waarbij we circa 200m2, een keuken en eigen overlegruimte tot onze beschikking krijgen. Wordt vervolgd!

Met niets begonnen.

Vrijdag hebben we iets te vieren. De interne verhuizing binnen de Mediacentrale is niet de reden, maar nu we er toch over schrijven: Bijna 6 jaar geleden zijn we hier met niets begonnen. Nou ja, met bijna niets. Met twee kersenhouten bureaus en een overlegtafel – klassiek, stijl notariskantoor – begonnen we in een ruimte van circa 35 m2. Een koelkastje erbij ad. 100 euro (ex vulling) en klaar voor de start.

De eerste weken was het toch wennen; meermaals hebben we de telefoon (één voor de gehele onderneming) gecontroleerd. Periodieke checks wezen uit dat het toestel wel degelijk functioneerde.

Stil bleef het gelukkig niet lang. Als snel kregen we het vertrouwen van mooie klanten als Lentis, Backstretcher, Arriva Touring, Zechsal en FysioSupplies. Bedrijven die we tot op de dag van vandaag mogen bedienen. Daar zijn we bijzonder trots op.

Eerste vulling koelkast:

Van 0 naar 80 klanten

Sinds de start zijn we elk jaar prachtig gegroeid, variërend van 137% in 2013 tot 30% in 2017 (elk jaar verdubbelen bleek steeds lastiger, en was ook zeker niet ons doel :)). In deze jaren is ons kantoor niet stil blijven staan: nieuwe bureau’s, nieuwe koelkast, een telefoon per persoon en een nieuwe vloer, waarvan de oude (vloerbedekking) zich ontwikkelde tot één grote uitdijende koffievlek.

Altijd gebleven is de koffiekan; oude vertrouwde filterkoffie. Nog altijd geniet een goede pot koffie de voorkeur boven onze bonenmachine (welke inmiddels gedegradeerd is tot back-up). Begin 2016 plaatsten we een kort blogje op onze website met enkele foto’s van ons kantoor. Los van een aantal extra bureaus geeft het nog altijd een goede indruk van ons huidige kantoor.

Kantoor Rocket Digital:

Even binnenkijken bij Rocket Digital

Ode aan de Mediacentrale

Terugkijkend zijn we erg blij dat we in 2012 – zonder klanten en verrijkende financiële buffers – een ruimte hebben gehuurd in de Mediacentrale. De historie van de centrale, de uitstekende faciliteiten en de leuke en nuttige buren maken van de Mediacentrale een bijzondere en prettige werkomgeving.

Lang verhaal kort

Aanstaande vrijdag hebben we iets te vieren! De naderende verhuizing is het in ieder geval niet. Houd ons blog in de gaten of volg ons op Facebook: stay tuned!

Gerelateerde berichten

Amazon advertising

Adverteren op Amazon: Welke mogelijkheden zijn er?

Sponsored products Het eerste advertentietype dat we bespreken zijn ‘sponsored products’. Sponsored products is een advertentietype waarin individuele producten worden gepromoot. Je kunt dit het […]

Verkopen op Amazon

Verkopen op Amazon? Zo werkt het.

Amazon is al een aantal jaren actief in Nederland. Op de Nederlandse webshop kan je echter alleen e-books en e-readers kopen. Voor alle overige producten […]

volg ons op