Cases

V-Kam Education

197% conversiegroei voor V-Kam Education

Toonaangevende opleider

Sinds april 2015 werkt Rocket Digital samen met V-Kam Education, opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. V-Kam Education is een toonaangevende opleider met klanten in het MKB, bedrijven uit de top100 van Nederland en instanties binnen de overheid en zorg. Sinds 2001 heeft V-Kam Education al meer dan 29.660 cursisten mogen ontvangen die V-Kam Education gemiddeld beoordelen met een 8,7.

197% conversiegroei vanuit SEA

In april 2015 heeft Rocket Digital het beheer van de SEA campagnes – welke sinds 2006 actief zijn – overgenomen. Inmiddels, ruim 2,5 jaar later, ligt het het aantal conversies vanuit paid search 197,4% hoger ten opzichte van de periode vóór de samenwerking. Resultaten waar we blij van worden!

Directeur Willem Jan Beens:

“De samenwerking met Rocket Digital ervaar ik als erg plezierig. In de loop van de jaren heb ik al met verschillende bureaus samengewerkt. Nu sinds een aantal jaren Rocket Digital. Dit is echt een verademing. Prettig schakelen, goed sparren, inhoudelijk behoren ze wat mij betreft tot de top.”

Buitengewoon klantgericht

De medewerkers van V-Kam Education werken elke dag met passie aan onze missie: medewerkers merkbaar efficiënter, veiliger en duurzamer laten werken. De uiterst klantgerichte werkwijze maakt ons uniek.

“V-Kam Education wil een integere en vernieuwende opleider zijn. Met passie en plezier in ons werk. We vinden het belangrijk goed naar onze klanten te luisteren. Zo kunnen we de behoeften en verwachtingen waarmaken en overtreffen.”

Toonaangevende opleider

De klantgerichte aanpak in combinatie met het brede opleidingsaanbod – van Preventiemedewerker cursus tot Interne Audit training, en van NEN 3140 cursus tot de KAM coördinator opleiding – maakt van V-Kam een toonaangevende opleider. Meer weten? Onderstaande video geeft een mooie indruk van de werkwijze van V-Kam Education®.

volg ons op