Leer ons kennen!

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

050 700 15 35
info@rocketdigital.nl

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

KvK: 66840678
BTW: NL 8567.19.845.B.01

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak. We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. Een deel van de reviews kun je hieronder lezen.

Voordeelfiets.nl

Voordeelfiets.nl
” Reeds 4 jaar klant bij Rocket Digital. Zeer tevreden over de kwaliteit van dienstverlening! ”

WazoRiool

Robert Wagenaar, Directeur/eigenaar bij WazoRiool
” Rocket Digital is een bedrijf waar we al jaren zaken meedoen, wat opvalt aan dit zeer professionele bedrijf is de betrokken medewerkers en de transparante manier van communiceren op papier en in gesprek.”

Bio-ITech

Jasper Dijkstra, Director of Business Development bij Bio-ITech
” Prettig bedrijf om mee samen te werken. Rocket is goed bereikbaar en erg betrokken bij onze online campagnes. Naast het geven van advies werken ze ook praktisch mee bij het inrichten van campagnes. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgen voor goede resultaten!”

TrainMore

TrainMore
” Wij hebben een zeer prettige samenwerking lopen met Rocket Digital. Niels en collega’s werken zeer snel en zijn betrokken en deskundig. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over andere zaken, buiten onze samenwerking om, waar wij zelf niet uitkomen.”

Datprof

Nynke Hogeveen
” Professionele organisatie met veel specifieke kennis in huis. Goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Denken met je mee om de beste resultaten te behalen op alle fronten. ”

Verver Jet Winters Makelaars

Evelien Deddens-Winkelman, Marketing bij Verver Jet Winters Makelaars
” De samenwerking met Rocket Digital ervaren wij al jaren als zeer positief. Fijne mensen, snelle reactie op vragen en duidelijke uitleg/terugkoppelingen, persoonlijk contact en goede resultaten!”

CareForSkin

Cedric van Dijken, Founder CareForSkin en TheAlphaMen
” Al ruim 6 jaar werken we samen met Rocket Digital. De samenwerking is top, no-nonsense mentaliteit, betrouwbaar en vooral erg kundig!”

Munnik Brandadvies

Renate Weemhof, Marketing en Communicatie bij Munnik Brandadvies
” Het is ontzettend fijn samenwerken met Rocket Digital door de kundige advisering, concrete actieplannen en korte lijnen. Maatwerk op niveau waar we uitermate tevreden over zijn! ”

Energy Delta Institute

Celine Padding, marketeer bij Energy Delta Institute
” Enorm blij met de expertise die Rocket Digital met zich meebrengt. Ze helpen je graag, sparren met je en nemen vooral de tijd voor je!”

BoezLife

Marinde Kruis, eigenaar BoezLife
” verademing!! Een bedrijf met een persoonlijke benadering. Er word naar je geluisterd, er wordt meegedacht, ze maken waar wat ze zeggen. Er worden geen valse beloftes gedaan. Er worden afspraken cq planning gemaakt en vervolgens krijg periodieke overzichten zodat je ziet wat ze hebben gedaan en wat er wanneer nog gedaan wordt. Een open en inzichtelijke methode. Wat natuurlijk ook niet belangrijk is om te vermelden is dat de omzet via Google groeit. Nog een positief puntje; Ben je niet tevreden over Rocket Digital? Zij hanteren geen opzegtermijn. ”

FysioSupplies

Alexander Oltrop, Directeur/eigenaar FysioSupplies
” FysioSupplies is erg tevreden over de samenwerking met Rocket Digital. Sinds de samenwerking is de omzet en het rendement uit Google Ads enorm gestegen. We waarderen ook enorm de laagdrempeligheid en persoonlijke sfeer bij Rocket Digital. Keep up the good work guys!”

Wijnands Schilderwerken

Tom Watts Jones, Directeur Wijnands Schilderwerken
” Wij werken sinds een aantal jaren samen met Rocket Digital eerst alleen voor online marketing en tegenwoordig veel breder. Rocket Digital werkt mee aan onze SEA en SEO met goede resultaten en een zeer plezierige samenwerking. Een bureau met een zeer brede kennis van zaken die wij van harte aanbevelen. ”

V-Kam Education

Willem Jan Beens, Directeur V-Kam Education
” De samenwerking met Rocket Digital ervaar ik als erg plezierig. In de loop van de jaren heb ik al met verschillende bureaus samengewerkt. Nu sinds een aantal jaren Rocket Digital. Dit is echt een verademing. Prettig schakelen, goed sparren, inhoudelijk behoren ze wat mij betreft tot de top. ”

Kamer.nl

Bart Kappenburg, Eigenaar Kamer.nl
” Rocket Digital rocks! Sinds we samenwerken (2015) is de totale ROI van onze Paid Advertising meer dan verdrievoudigd. Kamer.nl kan niet meer zonder hun expertise en hun actieve meedenken. ”

Meubelbeslagonline

Ferniand Vos, directeur/Co-founder Meubelbeslagonline
” Met Rocket Digital hebben wij een zeer soepele en vlotte samenwerking! Ze denken goed met ons mee en we behalen goede resultaten. Al met al erg tevreden. ”

NFK

Marieke van der Heide, communicatie bij NFK
” Voor mijn werk als communicatie & multimediadesigner bij NFK werk ik veel samen met Rocket Digital. Ben erg tevreden over deze samenwerking! Arjan reageert altijd erg snel, pakt dingen snel op en komt met gedegen advies. Zeker een aanrader!”

Simian

Gerwin Verdonk, Manager bij Simian
” Sinds 2014 werken we samen met Rocket Digital. Vanaf het begin hebben we één vast contactpersoon en ontvangen we wekelijks analyses van onze online advertising resultaten. De lijnen zijn kort en het contact met de specialisten van Rocket Digital ervaren we als zeer prettig.”

Springest

Bram Speelman, online marketeer bij Springest
” Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Rocket Digital. Er zijn een aantal aspecten die mij extra aanspreken. Niels is onze vaste Google Ads expert. Ik ben heel erg blij met zijn Groningse nuchterheid en behulpzaamheid. Ik krijg snel en regelmatig updates vanuit Rocket Digital. Bij andere bureaus kreeg ik vaak het gevoel dat ze vooral met hun grote klanten bezig waren. Dat gevoel heb ik absoluut niet bij Rocket Digital. ”

IVRM Reputatie

Tamara
” Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader! ”
volg ons op
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "LocalBusiness", "address": { "@type": "PostalAddress", "addressLocality": "Groningen, Nederland", "postalCode": "9723ZA", "streetAddress": "Helperpark 288b" }, "image": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.rocketdigital.nl/wp-content/themes/rocketdigital/images/logo.png", "width": 256, "height": 81 }, "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "10", "worstRating": "1", "ratingValue": "9.8", "reviewCount": "60" }, "sameAs": [ "https://www.facebook.com/rocketdigitalbv/", "https://www.linkedin.com/company/rocketdigitalbv/", "https://twitter.com/rocketdigitalbv" ], "name" : "Rocket Digital", "url" : "https://www.rocketdigital.nl/", "telephone": "0507001535", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.rocketdigital.nl/wp-content/themes/rocketdigital/images/logo.png", "width": 256, "height": 81 } }