Conversie optimalisatie

Je online omzet bestaat uit bezoekers x conversie x orderwaarde. Met conversie optimalisatie halen we meer omzet uit hetzelfde aantal bezoekers.

Waarom conversie optimalisatie?

Veel websites verliezen klanten doordat er te veel obstakels aanwezig zijn op de website. Conversie optimalisatie is erop gericht om de omzet per websitebezoeker en het conversiepercentage te maximaliseren. Het is daarvoor van belang om de wensen, behoeften en het gedrag van de klanten te begrijpen, om hier vervolgens via de website optimaal op in te spelen.

Wil je weten hoe het komt dat 96% van de bezoekers je website verlaat zonder het verrichten van een aankoop? En ben je benieuwd waarom 70% van de mensen die iets toevoegt in het winkelmandje uiteindelijk niets besteld? Vragen waarop wij antwoord geven.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We zorgen ervoor dat je het maximale rendement behaalt uit je website. Dit doen we middels vier heldere stappen:

  • Meten
  • Analyseren & rapporteren
  • Testen
  • Implementeren

Voor het verhogen van de conversie starten we met het meten van het gedrag van je bezoekers. Met behulp van web analytics, call tracking, visitor recordings en heat-, scroll- en clickmaps meten we het gedrag van bezoekers over alle apparaten. Vervolgens brengen we door middel van grondige analyses in kaart waar bezoekers de meeste obstakels ervaren.

De belangrijkste bevindingen worden gecommuniceerd in een overzichtelijke rapportage. Op basis hiervan worden hypotheses geformuleerd, een testplan opgesteld en een A/B-test of Multivariate Test uitgevoerd. Aan het einde van een test wordt gekeken of er een significante winnaar is. Alleen dan adviseren we om een aanpassing door te voeren aan je website.

Een website is nooit af. Conversie optimalisatie is een doorlopend proces. Na implementatie stellen we daarom een nieuw meetplan op en doorlopen we dezelfde stappen.

Broekhuis Volvo

Broekhuis

Forse groei in vindbaarheid en leads voor Broekhuis

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Online vindbaarheid en zichtbaarheid voor de luchthaven van het Noorden

Kaartje2go

Google Shopping omzetgroei van +254%

The Alpha Men

50% groei in Google Shopping opbrengsten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 100 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "LocalBusiness", "address": { "@type": "PostalAddress", "addressLocality": "Groningen, Nederland", "postalCode": "9723ZA", "streetAddress": "Helperpark 288b" }, "image": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.rocketdigital.nl/wp-content/themes/rocketdigital/images/logo.png", "width": 256, "height": 81 }, "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "10", "worstRating": "1", "ratingValue": "9.8", "reviewCount": "60" }, "sameAs": [ "https://www.facebook.com/rocketdigitalbv/", "https://www.linkedin.com/company/rocketdigitalbv/", "https://twitter.com/rocketdigitalbv" ], "name" : "Rocket Digital", "url" : "https://www.rocketdigital.nl/", "telephone": "0507001535", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.rocketdigital.nl/wp-content/themes/rocketdigital/images/logo.png", "width": 256, "height": 81 } }