Diensten

Gebruikersonderzoeken

Veel producten worden uitgebreid getest door gebruikers voordat ze de markt betreden. Waarom zou je dit niet met je website doen? Met gebruikersonderzoeken analyseren we real-life handelingen, gebruiksparameters en knelpunten tijdens het gebruik van jouw website.

Waarom Gebruiksanalyse?

Wellicht zonder dat je je ervan bewust bent, bevat je website obstakels die bezoekers verhinderen een bestelling te plaatsen. Gebruikersonderzoeken kunnen deze knelpunten detecteren. In een gebruikersonderzoek worden potentiële klanten gevraagd om jouw website te gebruiken en te vergelijken met die van de concurrent. Zo creëer je diepe inzichten over de prestaties van je website. Waardevolle inzichten die verder reiken dan webanalytics.

Met grondige analyses en uitvoerige interviews brengen we helder in kaart hoe jouw website in de smaak valt bij potentiële klanten. Is de website gebruiksvriendelijk? Hoe wordt de navigatiestructuur ervaren? En wat is nu eigenlijk de (ongezouten) mening over de huisstijl? Vragen die beantwoord worden met een gebruikersonderzoek.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

Wij brengen de gebruikerservaring van jouw website in kaart. Dit doen we met behulp van een op maat gemaakt onderzoek die past bij jouw website, bedrijf en doelstellingen. Heb je een beperkt budget? Geen probleem: ook kleinschalige onderzoeken kunnen bijzonder waardevolle inzichten opleveren.

Aan de hand van een concreet meetplan wordt het onderzoek opgesteld. Proefpersonen worden zorgvuldig geselecteerd en duidelijke opdrachten meegegeven. Middels een overzichtelijke rapportage inclusief heldere toelichting ontvang jij real life data over de gebruikerservaring van je website. Waardevolle – wellicht zelfs onmisbare – data ten behoeve van voortdurende verbetering van jouw website en de groei van jouw business.

Neem contact op!

Conversie Optimalisatie

Wil je weten hoe het komt dat 96% van de bezoekers je website verlaat zonder het verrichten van een aankoop? En ben je benieuwd waarom 70% van de mensen die iets toevoegt in het winkelmandje uiteindelijk niets besteld? Vragen waarop wij antwoord geven.

Conversie Optimalisatie

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op