Diensten

Data

Krijg inzicht in online verkopen, leads, effectiviteit van marketingcampagnes en conversie-funnels. Onze oplossing: effectieve Tag Management inrichting, zuivere Analytics meting en interactieve Data Studio dashboards.

Tag Management

Meten = weten. Zeker in onze sterk gedigitaliseerde wereld, waar elke scrol en klik een spoor achter laat. Hoe houdt je het overzicht in dit land van scripts en code? Door een goed en gestructureerd Tag Management!

Tag Management

Web Analytics

Het zuiver doormeten van je website met Google Analytics is de basis van alle online marketing inspanningen. Wij dragen zorg voor een correcte implementatie en de analyse, rapportage en interpretatie van alle data.

Web Analytics

Rapportage & Dashboards

Met custom made rapportages en interactieve dashboards is het eenvoudiger om gefundeerde beslissingen maken. Wij creƫren orde en inzicht in je data. Afhankelijk van de informatiebehoefte van alle belanghebbenden en de kanalen waarop je actief bent

Rapportage & Dashboards

Call Tracking

Via call tracking wordt een telefoongesprek als conversie doorgemeten. Door een koppeling met Google Analytics wordt de telefonische conversie gekoppeld aan het juiste online kanaal, campagne, advertentie en/of zoekterm. Maximaal inzicht in rendement!

Call Tracking

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op