Diensten

Call Tracking

Word je veel gebeld door potentiële klanten? Dan is een call tracking een must. Met call tracking worden telefonische contacten doorgemeten.

Waarom call tracking?

Mobiel zoekverkeer is in opmars, en is inmiddels desktop zoekverkeer voorbij gestegen. Drempels om te bellen (click-to-call) worden kleiner. Met als gevolg: het aantal belletjes van potentiële klanten neemt toe.

Als digital marketeer wil je het resultaat van online campagnes zo zuiver en volledig mogelijk meten. Oproepen kunnen leiden tot waardevolle leads, maar zijn lastig of niet terug te vinden in analytics-tools. Hierdoor mis je een belangrijk deel van je conversiedata.

Via call tracking wordt een telefoongesprek als conversie doorgemeten. Door een koppeling met Google Analytics wordt de telefonische conversie gekoppeld aan het juiste online kanaal, campagne, advertentie en/of zoekterm. Tevens kunnen telefoongesprekken beoordeeld worden op kwaliteit. Op basis van deze conversiedata kunnen online campagnes gericht worden aangestuurd op resultaat; mediabudgetten worden effectief en efficiënt ingezet.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We creëren (nog) meer inzicht in je conversiedata. Middels scripts worden alle telefoonnummers op de website in milliseconden gewijzigd voor bezoekers via een online campagne. Dit telefoonnummer wordt automatisch doorgeschakeld naar een gewenst nummer. De bezoeker merkt hier niets van! Maar jij wel: je ontvangt een volledig overzicht van campagneresultaten en betrouwbare ROI. Op basis van deze data kan het beschikbare mediabudget effectiever worden ingezet.

Geen technische kennis? Geen probleem! De specialisten van Rocket Digital verzorgen de gehele implementatie van call tracking. Tevens ontvang je overzichtelijke rapportages met heldere toelichting. Zo halen we samen het maximale uit jouw online campagnes.

Neem contact op!

Tag Management

Meten = weten. Zeker in onze sterk gedigitaliseerde wereld, waar elke scrol en klik een spoor achter laat. Hoe houdt je het overzicht in dit land van scripts en code? Door een goed en gestructureerd Tag Management!

Tag Management

Web Analytics

Het zuiver doormeten van je website met Google Analytics is de basis van alle online marketing inspanningen. Wij dragen zorg voor een correcte implementatie en de analyse, rapportage en interpretatie van alle data.

Web Analytics

Rapportage & Dashboards

Met custom made rapportages en interactieve dashboards is het eenvoudiger om gefundeerde beslissingen maken. Wij creëren orde en inzicht in je data. Afhankelijk van de informatiebehoefte van alle belanghebbenden en de kanalen waarop je actief bent

Rapportage & Dashboards

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op