Diensten

Rapportages & Dashboards

In een digitale wereld vol énen en nullen verdrink je makkelijk in de cijfers en lukt het niet altijd om snel inzicht te krijgen in de belangrijkste resultaten van je website en campagnes. Dat overzicht is wél nodig, want voor jou als bedrijf of marketingafdeling is het cruciaal om te kunnen zien wat je kanalen kosten en opleveren!

Waarom Rapportages & Dashboards?

Niet iedereen binnen je organisatie is een gespecialiseerd data-analist (en dat hoeft ook niet), ook al moeten ze soms wel beslissingen maken op basis van cijfers vanuit de website. Daarnaast heb je bijvoorbeeld als e-commerceplatform baat bij andere cijfers dan een organisatie die gericht is op informatievoorziening of lead-generatie.

Door middel van custom made rapportages en dashboards kun je makkelijker gefundeerde beslissingen maken. De rapportages en dashboards worden volledig afgestemd op jouw marketingdoelstellingen en gevuld met relevante data over jouw (potentiële) klanten en bezoekers.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We creëren orde en inzicht in je data. Afhankelijk van de informatiebehoefte van alle belanghebbenden en de kanalen waarop je actief bent, versturen we maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een rapportage met een heldere toelichting.

Dashboards, in Google Analytics of Google DataStudio, kun je zelf op elk gewenst moment raadplegen en zijn interactief. Het bouwen van een dashboard in bijvoorbeeld DataStudio is een eenmalige investering in een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke, interactieve en bovenal zeer uitgebreide rapportage met écht relevante informatie voor alle belanghebbenden in je organisatie. Zo bouwen we samen aan een sterk online merk!

Neem contact op!

Tag Management

Meten = weten. Zeker in onze sterk gedigitaliseerde wereld, waar elke scrol en klik een spoor achter laat. Hoe houdt je het overzicht in dit land van scripts en code? Door een goed en gestructureerd Tag Management!

Tag Management

Web Analytics

Het zuiver doormeten van je website met Google Analytics is de basis van alle online marketing inspanningen. Wij dragen zorg voor een correcte implementatie en de analyse, rapportage en interpretatie van alle data.

Web Analytics

Call Tracking

Via call tracking wordt een telefoongesprek als conversie doorgemeten. Door een koppeling met Google Analytics wordt de telefonische conversie gekoppeld aan het juiste online kanaal, campagne, advertentie en/of zoekterm. Maximaal inzicht in rendement!

Call Tracking

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op