Diensten

Tag Management

Meten = weten. Zeker in onze sterk gedigitaliseerde wereld, waar elke scroll en klik een spoor achterlaat. Maar niet elke scrol en klik op je website is even waardevol voor je bedrijf. De éne klik stuurt de navigatie of start een video op je website, de andere is een lead of aankoop. Hoe meet je alle relevante acties op je website? Misschien nog belangrijker, hoe houd je het overzicht in dit land van scripts en code? Door een goed en gestructureerd Tag Management!

Waarom Tag Management?

Door middel van een tagmanager zoals bijvoorbeeld de Google Tagmanager (GTM) kunnen we alle conversies op je website goed doormeten. Dat metingen goed en betrouwbaar ingesteld staan is cruciaal. Met een goed ingestelde Google Tagmanager kun je:

  • Alle (externe) scripts op één locatie beheren;
  • Scripts plaatsen, zonder webbouwer;
  • Alle conversiepunten doormeten (Google Analytics / Facebook);
  • Funnels doormeten;
  • Analysetools voor gebruikersgedrag instellen;
  • A/B-testing tools instellen;
  • Google events instellen (zoals scroll- of videotracking);
  • En nog véél meer…

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

Mocht je nog geen Tagmanager hebben, maken we die voor je aan. We maken een inventarisatie van welke tags (metingen & scripts) je nodig hebt en aansluiten bij je marketingdoelstellingen. Na het vaststellen van de benodigde tags wordt alles ingesteld. We houden de performance van de website (sitesnelheid) nauwlettend in de gaten.

Hoe mooi, gestructureerd en extreem efficiënt zou het zijn als je inzicht hebt in alle verschillende acties op je website en daaraan verschillende waarden kan hangen? Word je hier net zo enthousiast van als wij? Of loop je niet echt warm van al die technische termen en problemen? Geen probleem, wij wél en we regelen het graag voor jou!

Neem contact op!

Web Analytics

Het zuiver doormeten van je website met Google Analytics is de basis van alle online marketing inspanningen. Wij dragen zorg voor een correcte implementatie en de analyse, rapportage en interpretatie van alle data.

Web Analytics

Rapportage & Dashboards

Met custom made rapportages en interactieve dashboards is het eenvoudiger om gefundeerde beslissingen maken. Wij creëren orde en inzicht in je data. Afhankelijk van de informatiebehoefte van alle belanghebbenden en de kanalen waarop je actief bent

Rapportage & Dashboards

Call Tracking

Via call tracking wordt een telefoongesprek als conversie doorgemeten. Door een koppeling met Google Analytics wordt de telefonische conversie gekoppeld aan het juiste online kanaal, campagne, advertentie en/of zoekterm. Maximaal inzicht in rendement!

Call Tracking

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op