Display Advertising

Het internet bestaat uit miljoenen websites die dagelijks miljarden keren bekeken worden. Deze mensen kunnen we bereiken met Display Advertising. Relevantie is het toverwoord; de juiste persoon bereiken op het juiste moment.

Waarom Display Advertising?

Met Display Advertising kunnen we mensen bereiken die actief zijn op het internet. Targeting van deze mensen vindt plaats op basis van interesses, de content die bekeken wordt, de fase in het aankoopproces (in-market targeting) of op basis van Retargeting. We streven naar een zeer nauwkeurige targeting, om de relevantie van de advertentievertoning te maximaliseren. En daarmee de effectiviteit van de Display campagne.

De mensen die we targeten in een Display campagne tonen we een specifieke banner of video-advertentie. Met Display Advertising is het mogelijk om (tien-)duizenden mensen te bereiken met een specifieke banner of video-advertentie. Het is een uitermate geschikte methode om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Ook het genereren van conversies is mogelijk, door specifieke campagnes in te zetten die we targeten op de laatste fase van de oriëntatiefase (Retargeting, In-Market Audiences).

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We helpen je je doelgroep te vinden én te bereiken. Voordat we starten met Display advertising bepalen we het doel van de campagnes. Wat is de doelgroep en op welk punt in de customer journey willen we potentiële klanten bereiken? Op basis daarvan maken we keuzes in welke methodes en targeting we inzetten. De campagnes worden gebouwd en we stellen alle technische details af op de wensen van jouw bedrijf.

Om Display advertising in te zetten, heb je goed beeldmateriaal nodig. De creatie van banners kunnen wij – indien gewenst – verzorgen. Met speciale tools kunnen we statische banners (JPEG & PNG) of dynamische banners (HTML5 & GIF) maken. In samenspraak met jou bouwen we banners die bij jouw merk aansluiten en die voldoen aan de eisen van het bannerplatform.

Broekhuis Volvo

Broekhuis

Forse groei in vindbaarheid en leads voor Broekhuis

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Online vindbaarheid en zichtbaarheid voor de luchthaven van het Noorden

Kaartje2go

Google Shopping omzetgroei van +254%

The Alpha Men

50% groei in Google Shopping opbrengsten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 100 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op