Diensten

E-mailmarketing

Gepersonaliseerde relevante content presenteren en tegelijkertijd een groot deel van je doelgroep bereiken. Dat is e-mailmarketing.

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing is, mits goed geïmplementeerd, een van de meest succesvolle kanalen als het gaat om conversie. Met een gedegen e-mailmarketing strategie worden doelstellingen behaald. Of het nu gaat om groei, acquisitie of retentie. Bovenal is het een relatief goedkoop kanaal en uitermate geschikt om de klantrelatie te versterken.

Ben je al bekend met e-mailmarketing, maar heb je een lage open rate en wil je meer omzet uit de nieuwsbrief halen? Dan ben je bij Rocket Digital aan het goede adres.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We zorgen ervoor dat je het maximale rendement behaalt uit je nieuwsbrief. Meer nieuwsbriefinschrijvingen en een verhoogd conversieratio van de nieuwsbrief. We beginnen met het ontwikkelen van een solide e-mailmarketing strategie. Hiermee gaan we inspelen op de wensen, behoeften en het gedrag van je klanten. We bepalen wat we gaan mailen, naar wie en wanneer.

Van te voren spreken we concrete doelstellingen en KPI’s af, waardoor we de effectiviteit van onze inspanningen kunnen meten. Middels overzichtelijke rapportages ben jij vanaf dag 1 op de hoogte van de resultaten. Daarnaast ondersteunen we je bij het uitbreiden en segmenteren van je database, zodat je alle relevante informatie hebt die voor jou belangrijk is voor het maximale resultaat!

Neem contact op!

Online polls & Surveys

Aan de hand van een concreet meetplan worden polls en/of surveys ingericht die gebruikersfeedback verzamelen. We verzorgen de technische implementatie, analyseren binnengekomen feedback en stellen optimalisatie-voorstellen op om het rendement uit je website te verhogen.

Online polls & Surveys

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op