Diensten

Online polls & Surveys

Een website is een van de belangrijkste contactmomenten met je potentiële klanten. Continue optimalisatie is daarom een must. Een belangrijke pijler is de gebruikerservaring van je site. Met online polls en surveys brengen we waardevolle informatie laagdrempelig (voor jou én de bezoekers) in kaart.

Wat brengt bezoekers naar je website? Zijn er obstakels? Zo ja, welke? Maar ook vooral: wat heeft de bezoekers doen besluiten om een bepaalde actie uit te voeren? Of juist niet? Dit kan variëren van het inschrijven voor de nieuwsbrief tot het doen van een aankoop. Vragen die beantwoord worden met eenvoudige, korte online enquêtes.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We creëren een extra dimensie in de analyse van bezoekersgedrag. Met behulp van erkende tooling zoals Hotjar of Usabilla verzamelen onze specialisten first-hand gebruikersfeedback. Aan de hand van een concreet meetplan worden de polls en/of surveys ingericht. Wil je feedback over een specifiek deel van de website? Open of juist gesloten vragen? Onze specialisten snappen dat het meetplan moet passen bij je website, je bedrijf en je doelstellingen.

Geen technische capaciteit in huis? Geen probleem. We verzorgen de complete implementatie en integratie. Van het plaatsen van scripts tot het inrichten van het account. Van het ontwikkelen van de teststrategie tot de analyse van de resultaten. In een overzichtelijke rapportage ontvang je waardevolle inzichten. Input voor de optimalisatie van jouw website en de groei van jouw business.

Neem contact op!

Email Marketing

E-mail marketing is, mits goed geïmplementeerd, een van de meest succesvolle kanalen als het gaat om conversie. Versterk je klantrelatie en genereer conversies!

E-mail Marketing

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op