SEO Copywriting

Wil jij beter vindbaar zijn in de organische resultaten van Google en zo meer potentiële klanten bereiken? Door het schrijven van overtuigende, relevante teksten voor je website of webshop, zorg je ervoor dat jouw website opvalt en goed vindbaar is op de meest relevante zoekwoorden.

Goed vindbaar zijn is natuurlijk belangrijk, maar goede teksten worden niet alleen voor de zoekmachine geschreven. Bij Rocket Digital begrijpen we dat de bezoeker centraal staat, dus schrijven we teksten die goed ranken én de juiste doelgroep bereiken.

Wil jij je website voorzien van sterke teksten? Neem dan vooral contact met ons op!

Wat is SEO Copywriting?

Copywriting is het schrijven van overtuigende, converterende teksten. Met SEO copywriting wordt de tekst ook nog eens geoptimaliseerd voor belangrijke zoekwoorden. Dit draagt bij aan een betere vindbaarheid van de website door hogere rankings in de organische resultaten.

Natuurlijk zijn goedgeschreven SEO teksten niet als enige van belang voor de organische vindbaarheid van je website. Ook andere aspecten van SEO, zoals de techniek en structuur van je website, spelen een grote rol.

Tot slot zijn, naast sterke content, de titel en meta-omschrijving van een pagina ook een belangrijk aspect van SEO copywriting. Een sterke titel en meta-omschrijving zorgen er namelijk voor dat zoekers vaker doorklikken naar je website, wat meer potentiële klanten oplevert.

SEO Copywriting uitbesteden?

Het schrijven van overtuigende teksten is erg tijdrovend, zeker wanneer de teksten ook nog eens SEO geoptimaliseerd moeten worden. De copywriters van Rocket Digital zijn ervaren en hebben kennis over uiteenlopende onderwerpen. Wanneer we nog geen kennis hebben van jouw product of dienst, doen we hier zorgvuldig onderzoek naar.

Voorafgaand aan het schrijven van SEO teksten, wordt een uitgebreid zoekwoordonderzoek gedaan, zodat de teksten op de meest relevante zoekwoorden gaan ranken. Ook zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen van Google.

Nu vraag je je vast af, hoe weet ik nu wat SEO teksten opleveren? Onze copywriters controleren de voortgang van de organische rankings regelmatig, zodat altijd duidelijk is wat de resultaten van onze inspanningen zijn.

Broekhuis Volvo

Broekhuis

Forse groei in vindbaarheid en leads voor Broekhuis

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Online vindbaarheid en zichtbaarheid voor de luchthaven van het Noorden

Kaartje2go

Google Shopping omzetgroei van +254%

The Alpha Men

50% groei in Google Shopping opbrengsten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 100 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op