SEO

Hoe beter je vindbaar bent in de gratis (organische) zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers, leads en verkopen je genereert. Dat is wat je bewerkstelligt met SEO, ofwel Search Engine Optimalisation. SEO bestaat uit een verzameling technieken gericht op het verbeteren van je website die de vindbaarheid doen verbeteren.

Waarom SEO?

Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Mede doordat er voor elke zoekopdracht de meest waardevolle en relevante resultaten worden weergegeven. Dit verschilt per zoekopdracht, maar ook per doelgroep. Het is essentieel om je website in te richten vanuit een SEO-oogpunt. Relevantie, populariteit en leesbaarheid van je website zijn hier de sleutel.

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we er voor dat je website relevanter wordt voor potentiele klanten. Daardoor wordt je website op de belangrijke zoektermen hoger getoond in de onbetaalde (organische) resultaten van Google. Enerzijds kan dit geoptimaliseerd worden door de techniek en structuur van je website op orde te brengen, anderzijds door je content op de juiste manier op te bouwen.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

Om de techniek en structuur van je website te optimaliseren voor Google voert Rocket Digital als eerst een SEO-technische scan uit. In deze scan wordt o.a. gekeken naar de sitesnelheid, interne linkstructuur, het gebruik van titel & meta tags en het goed functioneren van alle links op de website. Je krijgt een rapportage opgeleverd met concrete aanbevelingen, inclusief heldere toelichting, om je website te optimaliseren.

Wanneer de technische basis en website structuur goed staan, starten we met het optimaliseren en/of creëren van content en linkbuilding. De eerste stap hierin is het bepalen welke relevante en (micro-)conversie gedreven zoektermen gebruikt worden. Op basis van deze data wordt er content gecreëerd of geoptimaliseerd.

De voor online vindbaarheid geoptimaliseerde content wordt vervolgens kant-en-klaar aangeleverd zodat dat de beheerder van de website deze makkelijk kan plaatsen. Met linkbuilding wordt vervolgens de populariteit voor de website vergroot. Deze drie factoren helpen je website beter vindbaar te maken in Google en andere zoekmachines.

Broekhuis Volvo

Broekhuis

Forse groei in vindbaarheid en leads voor Broekhuis

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Online vindbaarheid en zichtbaarheid voor de luchthaven van het Noorden

Kaartje2go

Google Shopping omzetgroei van +254%

The Alpha Men

50% groei in Google Shopping opbrengsten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 100 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op