Social Advertising

Sociale media zijn aardig vastgeroest in onze alledaagse levens. Met een legio aan (re)marketingmogelijkheden hebben bedrijven en organisaties volop mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken. En daar helpen wij mee.

Waarom Social Media Marketing?

Nog nooit was de (mobiele) connectiviteit zo hoog. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok en YouTube hebben te samen miljoenen dagelijkse gebruikers. Ook jouw doelgroep zit daartussen. De verschillende social media kanalen met elk hun eigen kenmerken versterken je marketingstrategie, zodat doelstellingen behaald worden. Van het creëren van merkbekendheid tot het genereren van waardevolle leads.

Niet alle gebruikers zijn gelijk aan elkaar, maar toch wordt vaak hetzelfde bericht ingezet voor alle doelgroepen. De specifieke targeting-mogelijkheden van social media platforms lenen zich juist uitstekend om de communicatie af te stemmen op jouw (niche)doelgroepen. Effectief en doeltreffend.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

Met een goed uitgewerkte social media strategie banen we ons een weg naar jouw potentiële klanten. Een gedegen geïntegreerde strategie die past je organisatie en doelstellingen. Ook geven we graag onze (ongezouten) mening, over bijvoorbeeld de contentkalender, doelgroepafbakening of tone-of-voice van je boodschap. Alles, zodat jij de juiste personen bereikt met de juiste boodschap, op exact het goede moment.

Eenmaal helder en concreet, wordt de strategie geïmplementeerd. Cijfers als bereik, engagement, relevantiescores, website-bezoeken en conversies bepalen de koers van de campagne. Deze data is input voor de optimalisatie van doelgroepen en/of advertentie-uitingen. Middels A/B-tests halen we uit elke campagne learnings voor een volgende. Deze vatten we samen in overzichtelijke rapportages, waarmee we je vanaf dag 1 op de hoogte houden. Experimenteer en leer!

Broekhuis Volvo

Broekhuis

Forse groei in vindbaarheid en leads voor Broekhuis

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Online vindbaarheid en zichtbaarheid voor de luchthaven van het Noorden

Kaartje2go

Google Shopping omzetgroei van +254%

Mart Visser

Jaarlijks gemiddeld 35% meer abonnees

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 100 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op