Diensten

Social Advertising

Sociale media zijn aardig vastgeroest in onze alledaagse levens. Met een legio aan (re)marketingmogelijkheden hebben bedrijven en organisaties volop mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken. En daar helpen wij mee.

Waarom Social Media Marketing?

Nog nooit was de (mobiele) connectiviteit zo hoog. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube hebben te samen miljoenen dagelijkse gebruikers. Ook jouw doelgroep zit daartussen. De verschillende social media kanalen met elk hun eigen kenmerken versterken je marketingstrategie, zodat doelstellingen behaald worden. Van het creëren van merkbekendheid tot het genereren van waardevolle leads.

Niet alle gebruikers zijn gelijk (no-brainer), maar toch wordt vaak hetzelfde bericht ingezet voor alle doelgroepen. De specifieke targeting-mogelijkheden van social media platforms lenen zich juist uitstekend om de communicatie af te stemmen op jouw (niche)doelgroepen. Effectief en doeltreffend.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

Met een rigide social media strategie banen we ons een weg naar jouw potentiële klanten. Een gedegen geïntegreerde strategie die past je organisatie en doelstellingen. Ook geven we graag onze (ongezouten) mening, over bijvoorbeeld de contentkalender, doelgroepafbakening of tone-of-voice van je boodschap. Alles, zodat jij de juiste personen bereikt met de juiste boodschap, op exact het goede moment.

Eenmaal helder en concreet, wordt de strategie geïmplementeerd. Cijfers als bereik, engagement, relevantiescores, website-bezoeken en conversies bepalen de koers van de campagne. Deze data is input voor de optimalisatie van doelgroepen en/of advertentie-uitingen. Middels A/B-tests halen we uit elke campagne learnings voor een volgende. Deze vatten we samen in overzichtelijke rapportages, waarmee we je vanaf dag 1 op de hoogte houden. Experimenteer en leer!

Neem contact op!

Search Advertising (SEA)

Search Advertising vormt een belangrijke basis van je online marketing inspanningen. Waar de meeste marketingkanalen een push karakter hebben, is Search Advertising een pull kanaal. Reeds geïnteresseerde potentiële klanten zoeken actief naar jouw product of dienst. Dan moet je gevonden worden.

Search Advertising

SEO

Hoe beter je vindbaar bent in de gratis (organische) zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers, leads en verkopen je genereert. Dat is wat je met SEO bewerkstelligt. SEO bestaat uit een verzameling technieken gericht op het optimaliseren van je website die de vindbaarheid doen verbeteren.

SEO

Videomarketing

Een korte en krachtige video is een uitermate effectieve manier om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Laat je bedrijf zien, wees transparant, toon je unieke product of dienst en portretteer klanten. Wek interesse en vertrouwen.

Videomarketing

Retargeting

Hoe bereik je jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap? Hoe beweeg je potentiële klanten van overweging naar actie? Het antwoord is Retargeting – het opnieuw bereiken van personen die interactie met jouw merk, organisatie of bedrijf hebben gehad.

Retargeting

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op