Adverteren op Spotify

Spotify is een online muziek streaming platform, waar je naar meer dan 30 miljoen nummers kan luisteren. Met een campagne op Spotify bereik je een betrokken doelgroep, die gemiddeld meer dan twee uur per dag naar Spotify luistert. Op dit moment heeft Spotify in Nederland meer dan drie miljoen gebruikers. De betrokkenheid van deze doelgroep, de toenemende populariteit en het grote aantal gebruikers in Nederland, maken Spotify een zeer aantrekkelijk kanaal om op te gaan adverteren.

Waarom adverteren op Spotify? 

Adverteren op Spotify is een unieke vorm van advertising. Door te adverteren via Spotify, kun je namelijk jouw doelgroep bereiken, zonder dat ze naar hun scherm hoeven te kijken. Natuurlijk kun je jouw doelgroep ook op deze manier bereiken via radiospotjes, maar je kan via Spotify veel gerichter targeten. Spotify biedt namelijk unieke en uitgebreide targeting opties, zoals muziekgenres, demografische gegevens, specifieke momenten en interesses. Dit alles maakt Spotify een interessant kanaal om toe te voegen aan je (online) marketing strategie.

Adverteren op Spotify uitbesteden?

Is Spotify een interessant kanaal voor jouw merk, maar heb je niet de kennis of tijd in huis om hier zelf mee aan de slag te gaan? Dan kunnen wij, als bureau voor Spotify adverteren, je goed helpen. Met een uitgebreid Spotify mediaplan, zorgen we ervoor dat we jouw potentiële klanten bereiken. We brengen daarbij interessante doelgroepen in kaart, geven advies over de benodigde budgetten en looptijd van de campagne en we denken mee over de tone-of-voice en de boodschap. Dit alles, zodat we op het juiste moment de meest interessante doelgroep bereiken, met de juiste boodschap. Goed om te weten: het hebben van een spotje is niet nodig, deze kunnen wij namelijk ook voor jou creëren.

Na bespreking van het mediaplan, wordt de strategie geïmplementeerd. We monitoren de KPI’s van de campagnes en voeren op basis daarvan optimalisaties door. Door het uitvoeren van diverse A/B-testen,, zorgen we ervoor dat de campagnes steeds effectiever gaan draaien. De resultaten van de Spotify campagnes vatten we samen in overzichtelijke rapporten en delen we regelmatig met je. Zo ben je precies op de hoogte van de verrichte werkzaamheden en de resultaten van de campagnes.

Dus, ben jij op zoek naar een bureau voor Spotify adverteren? Dan gaan wij graag met jou om tafel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Broekhuis Volvo

Broekhuis

Forse groei in vindbaarheid en leads voor Broekhuis

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Online vindbaarheid en zichtbaarheid voor de luchthaven van het Noorden

Kaartje2go

Google Shopping omzetgroei van +254%

Mart Visser

Jaarlijks gemiddeld 35% meer abonnees

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 100 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op