Diensten

Verkeer

Genereer relevante bezoekers die converteren. Elke euro dient zo effectief mogelijk ingezet te worden. Onze oplossing: relevante Search campagnes, Display uitingen aan de juiste persoon op het juiste moment en rendement-gestuurde Social campagnes.

Search Advertising (SEA)

Search Advertising vormt een belangrijke basis van je online marketing inspanningen. Waar de meeste marketingkanalen een push karakter hebben, is Search Advertising een pull kanaal. Reeds geïnteresseerde potentiële klanten zoeken actief naar jouw product of dienst. Dan moet je gevonden worden.

Search Advertising

SEO

Hoe beter je vindbaar bent in de gratis (organische) zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers, leads en verkopen je genereert. Dat is wat je met SEO bewerkstelligt. SEO bestaat uit een verzameling technieken gericht op het optimaliseren van je website die de vindbaarheid doen verbeteren.

SEO

Social Advertising

Sociale media zijn vastgeroest in onze alledaagse levens. Met een legio aan targeting-mogelijkheden hebben bedrijven volop mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Social Advertising

Videomarketing

Een korte en krachtige video is een uitermate effectieve manier om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Laat je bedrijf zien, wees transparant, toon je unieke product of dienst en portretteer klanten. Wek interesse en vertrouwen.

Videomarketing

Google Shopping

Het complete productassortiment in Google met een afbeelding, beschrijvingen en prijs. Dat is Google Shopping. Wij dragen zorg voor een kwalitatief ijzersterke productfeed en Shopping campagne.

Google Shopping

Retargeting

Hoe bereik je jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap? Hoe beweeg je potentiële klanten van overweging naar actie? Het antwoord is Retargeting – het opnieuw bereiken van personen die interactie met jouw merk, organisatie of bedrijf hebben gehad.

Retargeting

Display Advertising

Het internet bestaat uit miljoenen websites die dagelijks miljarden keren bekeken worden. Deze mensen kunnen we bereiken met Display Advertising. Relevantie is het toverwoord; de juiste persoon bereiken op het juiste moment.

Display Advertising

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op