Diensten

Videomarketing

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, een video zegt meer dan 1.000 beelden. Heb je een boodschap die niet in (alleen) woorden is uit te drukken? Vertel het met video.

Waarom Videomarketing?

Mensen worden continu geconfronteerd met reclameboodschappen. Hoe val je op? Hoe trek je de aandacht en vertel je in een wereld vol afleiding je verhaal?

Een korte en krachtige video is een uitermate effectieve manier om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Laat je bedrijf zien, wees transparant, toon je unieke product of dienst en portretteer klanten. Wek interesse en vertrouwen. Een video produceren is één. De juiste doelgroep op het juiste moment bereiken is de vervolgstap.

  • Wie is mijn doelgroep?
  • Welke kenmerken heeft mijn doelgroep (demografie, geografie, interesses, gedragingen)?
  • Waar bereik ik mijn doelgroep (YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Display)?
  • Wanneer toon ik de video?
  • Hoe integreer ik videomarketing in mijn andere marketingactiviteiten?

Vragen die wij beantwoorden. Gebaseerd op de uitgebreide targeting-mogelijkheden, klant- en bezoekersdata en ervaring van andere videocampagnes.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

Wij zorgen ervoor dat je je doelgroep bereikt. Samen met jou ontwikkelen we een online videomarketing strategie die past bij jou, je bedrijf, je doelstellingen en niet onbelangrijk: je budget.

Na het opstellen van een ijzersterke videomarketing strategie volgt de implementatie. De campagne gaat van start, waarbij de resultaten zoals het bereik, het aantal views, interactie en website-bezoeken, doorlopend worden geanalyseerd. Deze data gebruiken we om de campagne te optimaliseren; wie targeten we, wanneer, via welke kanalen. Je wordt vanaf dag 1 geïnformeerd over de resultaten en voortgang middels overzichtelijke rapportages en heldere toelichting van onze specialist.

Neem contact op!

Search Advertising (SEA)

Search Advertising vormt een belangrijke basis van je online marketing inspanningen. Waar de meeste marketingkanalen een push karakter hebben, is Search Advertising een pull kanaal. Reeds geïnteresseerde potentiële klanten zoeken actief naar jouw product of dienst. Dan moet je gevonden worden.

Search Advertising

SEO

Hoe beter je vindbaar bent in de gratis (organische) zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers, leads en verkopen je genereert. Dat is wat je met SEO bewerkstelligt. SEO bestaat uit een verzameling technieken gericht op het optimaliseren van je website die de vindbaarheid doen verbeteren.

SEO

Social Advertising

Sociale media zijn vastgeroest in onze alledaagse levens. Met een legio aan targeting-mogelijkheden hebben bedrijven volop mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Social Advertising

Retargeting

Hoe bereik je jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap? Hoe beweeg je potentiële klanten van overweging naar actie? Het antwoord is Retargeting – het opnieuw bereiken van personen die interactie met jouw merk, organisatie of bedrijf hebben gehad.

Retargeting

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op