Diensten

Web Analytics

Website-bezoekers genereren een schat aan waardevolle data. Deze data kunnen we meten, analyseren en rapporteren met behulp van Web Analytics.

Veruit de meestgebruikte Web Analytics tool is Google Analytics (GA). GA is zeer eenvoudig te connecten met andere producten van Google, denk aan Google AdWords en Google Search Console en wordt gratis ter beschikking gesteld door Google.

Waarom Google Analytics?

Het zuiver doormeten van je website is de basis van alle online marketing inspanningen. In de steeds veranderende digitale wereld is snel anticiperen en je website en campagnes continue blijven optimaliseren een vereiste. Optimaliseren doe je op basis van data. Google Analytics verzamelt een heel arsenaal aan gegevens:

  • Vanuit welke verkeersbronnen komen bezoekers op je website?
  • Wat zijn de demografische kenmerken van je bezoekers?
  • Welke pagina’s bekijken bezoekers?
  • Welke producten converteren goed?
  • Hoeveel mensen haken af in de aankoop-funnel?

Met behulp van de juiste instellingen (doelen, e-commerce tracking, event tracking, filters) wordt de data helder gepresenteerd. Analyse van deze data is van onschatbare waarde voor het bepalen je online marketing activiteiten en voortdurende verbetering van je website.

Hoe gaat Rocket Digital jou helpen?

We zetten de data om in bruikbare en relevante informatie. Zodat je er wat mee kunt. Zodat je het kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Het account wordt ingericht aan de hand van een duidelijk meetplan, bestaande uit vijf heldere stappen:

  1. Identificeren van bedrijfsdoelstellingen
  2. Identificeren van strategieën en tactieken
  3. Kiezen van KPI’s
  4. Kiezen van targets
  5. Kiezen van segmenten
Neem contact op!

Tag Management

Meten = weten. Zeker in onze sterk gedigitaliseerde wereld, waar elke scrol en klik een spoor achter laat. Hoe houdt je het overzicht in dit land van scripts en code? Door een goed en gestructureerd Tag Management!

Tag Management

Rapportage & Dashboards

Met custom made rapportages en interactieve dashboards is het eenvoudiger om gefundeerde beslissingen maken. Wij creëren orde en inzicht in je data. Afhankelijk van de informatiebehoefte van alle belanghebbenden en de kanalen waarop je actief bent

Rapportage & Dashboards

Call Tracking

Via call tracking wordt een telefoongesprek als conversie doorgemeten. Door een koppeling met Google Analytics wordt de telefonische conversie gekoppeld aan het juiste online kanaal, campagne, advertentie en/of zoekterm. Maximaal inzicht in rendement!

Call Tracking

Verhalen van klanten

Wat kun je van Rocket Digital verwachten?

Een zeer betrokken en kundige specialist. No-nonsense mentaliteit en to the point communicatie. Samenwerken doen we op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten maar focus op de groei van jouw business.

Wil je weten waarom meer dan 80 klanten met ons samenwerken? Lees over onze identiteit en klanten.

volg ons op