Alle trainingen

Google Ads training

Type trainingMaatwerk 1 op 1 training
DoelgroepZowel startende als ervaren Google Ads gebruikers. De inhoud van onze training wordt afgestemd op het kennisniveau en de wensen van de cursist.
LocatieMediacentrale in Groningen. In overleg is een training op locatie bij de klant mogelijk.
Duur1 dag van 09:30 uur tot 16:00 uur
Investering€799 exclusief BTW
Aantal deelnemersDe training betreft een 1 op 1 training specifiek voor jouw bedrijf en vraagstukken. Indien gewenst kunnen meerdere mensen van de organisatie deelnemen aan de training.
Meer weten?Vraag een vrijblijvende offerte aan

Training van specialist met jaren ervaring

Google Ads (voorheen AdWords) is, mits goed opgezet, een uitermate interessante manier van adverteren. Je advertentie wordt enkel getoond aan mensen die actief zoeken naar je product of dienst. Toon je vervolgens een relevante advertentie en sluit je product of dienst goed aan? Dan is de kans op conversie (bijvoorbeeld een verkoop) groot.

Onze training Google Ads is gericht op mensen die willen starten met adverteren of meer resultaat willen halen uit hun lopende Google Ads campagnes. De Google Ads training is geschikt voor alle niveaus, daar de training op maat gemaakt wordt voor de cursist. De training wordt verzorgd door een ervaren specialist (ruim 5 jaar fulltime werkzaam met zoekmachine marketing via o.a. Google AdWords) die dagelijks aan de knoppen zit.

Opzet Google Ads training

Onze trainingen staan voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Alles om jou het maximale uit de training te laten halen! Hieronder lees je wat je van onze AdWords training kunt verwachten.

Maatwerk Google Ads training

Onze Google Ads training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren online marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Telefonische intake

Twee weken voorafgaand aan de training vindt een telefonische intake plaats met de cursist. Tijdens deze intake zullen we alle leerdoelen bespreken. Daarnaast zullen we ons verdiepen in de website van de cursist, zodat we de training zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Support na de Google Ads training

Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Tijd en locatie

De Google Ads training vindt plaats op ons kantoor in de Mediacentrale in Groningen of op locatie bij de cursist (incompany). De Mediacentrale is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Groningen Helperpark). De training start om 09:30 en eindigt om 16:00 uur. Een volledig verzorgde lunch bij restaurant Waar is uiteraard inbegrepen.

Ruimte trainingen Rocket Digital:

Ruimte voor Google Ads training bij Rocket Digital
Tarief

De kosten voor de Google Ads training bedragen €799 exclusief BTW. Voor eventuele extra cursisten rekenen we een toeslag van €99 per cursist, voor de intake, het trainingsmateriaal en de lunch.

Inhoud Google Ads training

Onze trainingen worden aangepast op het kennisniveau en de leerdoelen van de cursist. Uiteraard zijn er in hoofdlijnen diverse onderwerpen die de revue zullen passeren. Deze onderwerpen tref je hieronder.

Inhoud training kennisniveau BASIS

 • Aanmaken en inrichten Google Ads account
 • Definities: vertoningen, klikken, CPC, CTR, positie en conversie
 • Zoekwoorden: selecteren en categoriseren van de juiste zoekwoorden
 • Advertentieteksten en advertentie-extensies
 • Campagne-instellingen: dagbugdet, advertentieplanning, biedstrategie, geografische targeting
 • Google Ads veilingmodel: CPC en kwaliteitsscore
 • Bid-management
 • Doormeten conversies met Google Ads en Analytics
 • Google Shopping
 • Editor: grootschalig campagne-management
 • Display en Remarketing

Inhoud training kennisniveau EXPERT

 • Toepassen van scripts
 • Automatiseren bid management
 • Google Shopping optimalisatie: Feed & campagne-structuren
 • Toepassen conversie attributie binnen Google Ads
 • Advanced ad copy testing
 • Data analyse en optimalisatie
 • Remarketing list search ads
 • Opzetten van een (dynamische) remarketing strategie
 • Uitvoeren account audit van je Ads account
 • Best practices Rocket Digital

Goed bereikbare Mediacentrale:

Ervaringen van cursisten

We zijn trots op de tientallen cursisten die we al hebben mogen ontvangen. Hieronder hebben we enkele ervaringen met onze Google ads cursus op een rij gezet.

Gemeente Oosterhout:

“Een leerzame training, heel verhelderend. Heel fijn dat de training kon worden afgestemd op onze situatie, het was echt maatwerk. Ook de nazorg heel goed; bij twijfel kun je altijd even contact opnemen. Goede service!”

Rijksuniversiteit Groningen:

“Online adverteren is voor Lennart Moes van Rocket Digital een tweede natuur. Hij kent alle kneepjes van het vak en staat vol enthousiasme klaar om die over te brengen op zijn cursisten. En ook nog eens op maat, rekening gehouden met de wensen die spelen in ónze specifieke branche. Een zeer leerzame middag, met tips over o.a. het belang van goede advertentieteksten, de groei van mobile search en retargeting. We kunnen direct aan de slag!”

Arriva Touring:

“Wij wilden meer weten van GA en wat we eruit kunnen halen. Aan welke “knoppen” kunnen we draaien en we wilden GA beter begrijpen. Stapsgewijs zijn we door GA gelopen. De training heb ik in 2 delen gevolgd, dit zodat we in de tussenliggende tijd ook na konden denken en extra vragen in deel 2 konden behandelen. Leuk team, gemotiveerd, veel kennis en leveren absoluut maatwerk.”

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

  review rating 5  Het is prettig samenwerken met Rocket Digital. Ze zijn persoonlijk, snel en leveren kwaliteit. Op elke vraag hebben zij een antwoord en ze nemen ook echt de tijd om de informatie over te brengen.

  thumb ROK Groep
  6/29/2020

  review rating 5  Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij Niels van Rocket Digital weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!

  thumb Sharmilla
  4/29/2020

  review rating 5  Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!

  thumb Kitty Van der Pijll
  2/04/2020

  review rating 4  Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader!

  thumb ivrm bussum
  1/16/2020

  review rating 5  Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!

  thumb Franca de Vrind
  12/03/2019

  review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

  thumb Mitchell M
  11/26/2019

  review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

  thumb Mitchell M
  11/26/2019

  review rating 5  Cursus was helemaal gepersonaliseerd naar mijn wensen en mijn vakgebied, de 1 op 1 aandacht vond ik erg fijn en heb er zeker veel van geleerd!

  thumb JungleBeads Nederland
  11/25/2019

  review rating 5  Zeer nuttige training gehad. Wensen werden van tevoren goed afgestemd en de uitleg was erg helder en concreet. Van deze praktische stoomcursus gaan we in de toekomst nog veel profijt hebben. Bedankt!

  thumb TeamAlert
  11/21/2019

  review rating 4  Goede training met niet alleen theorie, maar vooral ook praktische tips.

  thumb Jesse Askja
  11/13/2019

+ Bekijk hier alle reviews

Beoordelingen

6 reviews

9.5

Vana Events B.V.

Franca de Vrind
Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!
10

TeamAlert

TeamAlert
Zeer nuttige training gehad. Wensen werden van tevoren goed afgestemd en de uitleg was erg helder en concreet. Van deze praktische stoomcursus gaan we in de toekomst nog veel profijt hebben. Bedankt!
10

Reclameland

Lynn Kits – Online Marketeer
De uitleg is goed en helder. De stof die je meekrijgt is up-to-date en uitgebreid. Met vragen tussendoor zorgen ze ervoor dat je goed blijft opletten. Je kan al je vragen bij hun kwijt en als ze het even niet weten zoeken ze dit alsnog voor je uit. Ook als je na de cursus nog vragen hebt mag je ze altijd mailen.
9

JungleBeads

JungleBeads
Cursus was helemaal gepersonaliseerd naar mijn wensen en mijn vakgebied, de 1 op 1 aandacht vond ik erg fijn en heb er zeker veel van geleerd!
10

Askja Reizen

Jesse Ten Hoor – Online Marketeer
Goede training met niet alleen theorie, maar vooral ook praktische tips.
8

Bouw7

Jelmar de Vries – Online marketeer
Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Digital staat altijd voor je klaar!
10
volg ons op