Google Ads uitbesteden

Heb je te weinig tijd om je Google Ads campagnes structureel te optimaliseren? Of heb je de indruk dat er betere resultaten behaald kunnen worden? In deze gevallen kan het interessant zijn om je Google Ads campagnes uit te besteden aan een specialist.

Rocket Digital is een Google Ads bureau uit Groningen. Persoonlijk, betrokken en met een flinke dosis Groningse nuchterheid. Wij onderzoeken graag of we kunnen helpen en zo ja, welke aanpak wij adviseren. Wij leveren daarbij altijd maatwerk.

Voordelen Google Ads uitbesteden

Veel bedrijven besteden het Google Ads beheer uit aan een online marketing bureau. De specialisten brengen veel kennis en ervaring in wat de resultaten enorm ten goede komt. Ook bedrijven die zelf een online marketing specialist in dienst hebben schakelen vaak een specialist in de inbreng van kennis, ervaring en continuïteit.

1. Kwaliteit en resultaat

Onze Google Ads specialisten zijn fulltime bezig met het behalen van het beste resultaat vanuit Google Ads. Het inbrengen van deze ervaring en aanbrengen van focus op je account is zelf niet eenvoudig te realiseren.

2. Het scheelt tijd

Wij doen waar wij goed in zijn, jij doet waar jij goed in bent.

3. Deelname beta’s

Besteed Google Ads uit aan een Google Premier Partner en doe mee aan de nieuwste innovaties (bèta’s) in Google Ads.

4. Continuïteit

Is er intern één persoon verantwoordelijk voor Google Ads? Dan is de continuïteit niet gewaarborgd bij vertrek of ziekte. Met ons team van ruim 10 specialisten is er altijd capaciteit om je Google Ads account te managen.

Start met een Google Ads analyse

We hebben regelmatig contact met bedrijven die overwegen om hun Google Ads campagnes uit te besteden.

In deze gesprekken stellen we altijd voor om een uitgebreide analyse te maken van de lopende Google Ads campagnes. Hoe staan de campagnes er nu voor? Waar liggen kansen? Een dergelijke analyse geeft zowel voor de opdrachtgever als voor ons een goede indruk of we iets kunnen betekenen, en zo ja, wat.

Neem vrijblijvend contact op

Arjan Klaassen

Na het afronden van de master Marketing Management aan de RUG in Groningen ben ik in 2017 gestart bij Rocket Digital. In de afgelopen jaren heb ik ervaren hoeveel resultaat bedrijven behalen met het uitbesteden van Google Ads.

Lennart Moes

In 2012 ben ik gestart met online marketing bureau Rocket Digital. Mijn compagnon Pieter en ik zijn al sinds 2005 actief met Google Ads, destijds nog Google AdWords. Het is fantastisch om bedrijven te helpen met groeien.

Uitgebreide analyse van de conditie van je account

Wij concentreren ons volledig op bedrijven die structureel willen samenwerken. We streven namelijk naar een langdurige samenwerking op basis van succes en tevredenheid.

Indien een bedrijf haar Google Ads campagnes wil uitbesteden dan investeren we veel tijd om de potentiële samenwerking te onderzoeken.

De analyse die wij maken is volledig vrijblijvend. Uit de analyse moet blijken of er mogelijkheden zijn om samen te werken. En uiteraard moet er een klik zijn in het persoonlijke gesprek. We investeren graag in een potentiële langdurige en succesvolle samenwerking!

In een Google Ads analyse komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Staan alle Google Ads campagne-instellingen correct.
  • Is de structuur van de campagnes en advertentiegroepen logisch ingedeeld.
  • Zijn alle zoekwoorden en zoekopdrachten relevant.
  • Wordt er getest met advertentieteksten en worden de nieuwste formats (ETA’s) ingezet.
  • Vindt er een correcte conversiemeting plaats.
  • Worden de biedingen handmatig gemanaged of is er een automatische biedstrategie actief.
  • Welk conversie-attributie model wordt er gebruikt.
  • Wordt Remarketing (for search) ingezet.
  • Is de Google Shopping campagne en feed optimaal ingericht.

Alle bevindingen worden uitgewerkt in een presentatie. Deze komen we graag toelichten op locatie of digitaal. Uiteraard zijn onze potentiële opdrachtgevers ook van harte welkom op ons kantoor in de Mediacentrale in Groningen.

Google Ads cases

Alpha Men

Care for Skin & The Alpha Men

Sinds 2015 werken we samen met de merken Care for Skin  en The Alpha Men, waardoor we in 2020 het vijfjarig jubileum hebben mogen vieren. […]
Kaartje 2 Go

Kaartje2go

Sinds oktober 2016 werkt Rocket Digital samen met Kaartje2go, aanbieder van wenskaarten en meermaals getest als beste kaartjeswebsite van Nederland. In korte tijd is een […]

Veelgestelde vragen over Google Ads uitbesteden

Wat kost het uitbesteden van Google Ads

Het uitbesteden van Google Ads campagnes bij Rocket Digital is mogelijk vanaf 400 euro per maand. Voor dit bedrag werken we aan het verder uitbouwen en structureel optimaliseren van de Google Ads campagnes. Gedurende de maand wordt je continu geïnformeerd over de resultaten en actiepunten.

Waarom zou ik Google Ads moeten uitbesteden?

De belangrijkste reden om Google Ads uit te besteden is resultaat. Je wilt groei in omzet, leads of een fors betere ROI. Met onze kennis en ervaring kunnen we dat in veel gevallen realiseren. Andere redenen om Google Ads uit te besteden zijn tijdsbesparing en continuïteit.

Kan ik Google Ads ook zelf leren?

Ja, dat kan zeker. Wij verzorgen regelmatig Google Ads trainingen. Na het volgen van deze prijkgerichte training kun je zelf aan de slag met Google Ads. We zien dat veel cursisten in een later stadium alsnog hun Google Ads campagnes uitbesteden. Bijvoorbeeld omdat het veel tijd kost of omdat de kennis en ervaring stagneert doordat het ‘er even bij’ gedaan wordt.

Waar moet ik op letten bij het selecteren van een Google Ads bureau?

Het is goed om te kijken naar reviews (bekijk hier die van ons) en klantencases (zie hier). Uiteraard is het ook interessant om enkele referenties te spreken over de ervaringen met het Google Ads bureau. Uiteraard dient het bureau Google Premier Partner te zijn. Het Google Ads account dient altijd jouw bezit te blijven en contracten altijd maandelijks opzegbaar. Verder is transparantie, pro-activiteit en het scheppen van reële verwachtingen van groot belang voor een prettige en vruchtbare samenwerking.

Online marketing bureau Rocket Digital

Google Ads uitbesteden aan Google Premier Partner

Rocket Digital is Google Premier Partner. De Google Partner-status laat zien dat Rocket Digital over de Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikt en instaat is om groei in conversies en/of omzet bij onze opdrachtgevers te realiseren.

Als onderdeel van het Google Partnerprogramma krijgen we toegang tot exclusieve Google-evenementen en trainingen. Daarnaast biedt Google een hoger ondersteuningsniveau aan Google Premier Partners waar uiteraard ook onze opdrachtgevers van profiteren.

Google Ads opdrachtgevers aan het woord:

Alexander Oltrop, Directeur/eigenaar FysioSupplies

”FysioSupplies is erg tevreden over de samenwerking met Rocket Digital. Sinds de samenwerking is de omzet en het rendement uit Google Ads enorm gestegen. We waarderen ook enorm de laagdrempeligheid en persoonlijke sfeer bij Rocket Digital. Keep up the good work guys!”

Duovorm

Ferniand Vos, directeur/Co-founder Meubelbeslagonline

”Met Rocket Digital hebben wij een zeer soepele en vlotte samenwerking! Ze denken goed met ons mee en we behalen goede resultaten. Al met al erg tevreden.”

Careforskin

Cedric van Dijken, Founder CareForSkin en TheAlphaMen

”Al ruim 6 jaar werken we samen met Rocket Digital. De samenwerking is top, no-nonsense mentaliteit, betrouwbaar en vooral erg kundig!”

Neem vrijblijvend contact op

Overweeg je om Google Ads uit te besteden? Of werk je reeds samen met een Google Ads bureau en is het tijd voor een frisse wind? Dan helpen wij graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons: 050 700 15 35.

Met welke diensten kunnen we helpen?

Search

Google Ads

Rocket Digital is gespecialiseerd in het genereren van leads en/of verkopen door de inzet van Google Ads campagnes. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zetten we de campagnes op. Vervolgens starten we met doorlopende optimalisaties en heldere communicatie over onze werkwijze en de resultaten.

SEO

SEO

Met SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, realiseren we vindbaarheid binnen de gratis zoekresultaten van Google. Wij onderstuenen bij linkbuilding, technische optimalisaties en content marketing.

Analytics

Analytics

Website-bezoekers genereren een schat aan waardevolle data. Deze data kunnen we meten, analyseren en rapporteren met behulp van Analytics.

Trainingen

Trainingen

Een Google Ads training of Google Analytics training volgen in Groningen? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in de Mediacentrale. Bekijk via onderstaande link al onze trainingen.

SEO Copywriting

Social Advertising

Bezoekers en conversies genereren vanuit Facebook, Instagram, LinkedIn in Pinterest? We halen met maximale uit Social campagnes.

CRO

Conversie optimalisatie

Met conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat meer mensen overgaan tot converteren (het doen van de gewenste actie, bijvoorbeeld een aankoop). We doen dit bijvoorbeeld door het opzetten van A/B tests.

Bedrijven die Google Ads uitbesteden

Bekijk meer
volg ons op