Hoe maak je een Google Ads account aan?

Stap 1: Ga naar https://ads.google.com/intl/nl_nl/home/ en klik op Nu starten.

Stap 2: Vul het e-mailadres in dat je wilt gebruiken om in te loggen bij je nieuwe Google Ads-account en klik op Volgende. Let er op dat het e-mailadres een Gmail-adres moet zijn óf een e-mailadres dat is gekoppeld aan een Google Account.

Tip: Wil je een Google-account maken zonder Gmail? Ga dan naar https://accounts.google.com/SignUpWithoutGmail?hl=nl en maak je account aan.

Stap 3: Bij de vraag “Wat is uw belangrijkste advertentiedoel?” klik je op U bent ervaren met Google Ads? Doe je dit niet, dan maak je een Google Ads Express account aan in plaats van een Google Ads account. Google Ads Express is een simpele variant van Google Ads waarbij je niet gericht adverteert, maar eerder met hagel aan het schieten bent.

Stap 4: In deze stap ga je een campagne aanmaken, waarbij je kan kiezen uit een Zoeken, Display, Video, App of Shopping campagne. Meer informatie over het maken van een Google Ads campagne vind je hier.

Stap 5: Om je Google Ads account te voltooien ga je de factureringsgegevens instellen. Deze stappen zijn eenvoudig te doorlopen. Toch meer informatie nodig? Klik hier voor meer informatie over het indienen van factureringsgegevens.

volg ons op