Gebruiker toevoegen aan Google Analytics

Om een nieuwe gebruiker toegang te geven tot een bestaand Google Analytics account, property of weergave kan je onderstaande stappen doorlopen.

1. Log je in op Google Analytics.
  2. Kies in het menu aan de linkerzijde voor Beheerder.
  3. Vervolgens krijg je op alle drie de niveau’s de optie Gebruikersbeheer. Afhankelijk van waar je de nieuwe gebruiker toegang toe wilt geven kies je een niveau. Mag de nieuwe gebruiker bij alle properties onder een account kunnen? Dan kan je de gebruiker in de eerste kolom (Account) toevoegen.
  4. Selecteer onder de blauwe + rechtsboven in beeld en kies voor gebruiker toevoegen.
  5. Geef het e-mailadres van de nieuwe gebruiker op en bepaal welke rechten je de nieuwe gebruiker wil geven.
  6. Klik op Toevoegen rechts bovenin en de nieuwe gebruiker kan bij het Google Analytics account.
volg ons op