Online Marketing Bureau Groningen

Zoek je een online marketing bureau in Groningen? Dan maken we graag kennis!

Rocket Digital, opgericht in 2012, is een ervaren online marketing bureau uit Groningen. Ons team bestaat uit een team van 10 geaccrediteerde online marketing specialisten.

Wij zijn gevestigd in de Mediacentrale in Groningen; een inspirerende locatie die we delen met ruim 60 media, ict en data gerelateerde bedrijven.

Onze online marketing oplossing

Rocket Digital helpt bedrijven het maximale resultaat te behalen uit hun online marketingkanalen, waaronder Google AdWords, Bing Ads en de verschillende social media kanalen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het laten groeien van de organische online vindbaarheid door middel van zoekmachine optimalisatie. Met ons kan je via meerdere wegen hoger in Google komen.

Wat kun je van ons verwachten?

In onze samenwerking met klanten staat een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen centraal. Onze bedrijfscultuur is gefocust op het helpen van klanten: oprecht, flexibel en samen ondernemen.

Onze bedrijfsdoelstelling is gebaseerd op klanttevredenheid; daar worden zowel wij als onze klanten blij van. We werken niet met jaarcontracten naar streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van succes en tevredenheid.

Mediacentrale Groningen

Rocket Digital is te vinden op de derde verdieping van de Mediacentrale, Helperpark 288 te Groningen. We zijn telefonisch bereikbaar op 050 700 15 35.

Plan eenvoudig je route naar online marketing bureau Rocket Digital in Groningen.

Klanten in Groningen

We zijn het trotse Online Marketing bureau van diverse bedrijven in Groningen en omstreken.

FysioSupplies BV (Groningen)

“FysioSupplies is erg tevreden over de samenwerking met Rocket Digital. Sinds de samenwerking is de omzet en het rendement uit Google Adwords enorm gestegen. We waarderen ook enorm de laagdrempeligheid en persoonlijke sfeer bij Rocket Digital. Keep up the good work guys!”

Alexander Oltrop, Directeur FysioSupplies BV

Reclameland (Roden)

“Reclameland heeft sinds de start in 2008 een enorme groei doorgemaakt, door innovatie en continue optimalisatie van processen. Onze Google AdWords campagnes zijn verantwoordelijk voor een substantieel aandeel in de omzet. We zochten een partner die invulling kan geven aan onze groeiambities. Ik ben zeer te spreken over de snelle en professionele aanpak van het Rocket Digital team!”

Wouter Haan, Directeur Reclameland BV

The Online Retail Company (Hoogezand)

“Sinds wij samenwerken met Rocket Digital, zijn wij er zeker van dat het Adwords-budget op de meest effectieve manier wordt besteed en is hiermee de conversie enorm toegenomen. Wij houden van korte lijntjes en direct contact wanneer nodig. Wij zijn zeer tevreden!”

Lennart Gouman – Eigenaar The Online Retail Company

Arriva Touring (Groningen)

“Wij zijn erg tevreden over Rocket Digital. Vooral de begeleiding van het proces en het meedenken wordt door ons gewaardeerd. Rocket Digital heeft veel specifieke kennis en heeft er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn op Google.”

Emile Posthumus – General Manager Arriva Touring

volg ons op