online marketing bureau groningen

Zoek je een online marketing bureau in Groningen? Dan maken we graag kennis! Rocket Digital, opgericht in 2012, is een ervaren online marketing bureau uit Groningen. Ons team bestaat uit een team van 12 geaccrediteerde online marketing specialisten. Volgens Emerce behoren wij tot de 100 beste e-business bedrijven in Nederland.

Wij zijn gevestigd in de Mediacentrale in Groningen; een inspirerende locatie die we delen met ruim 60 media, ict en data gerelateerde bedrijven.

Klanten in Groningen

We zijn het online marketing bureau van diverse bedrijven in Groningen en omstreken. En daar zijn we heel trots op!

Bekijk meer

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Sinds 2016 werken we samen met Groningen Airport Eelde, het vliegveld van Noord-Nederland. Groningen Airport Eelde is de luchthaven voor de regio, maar ook van […]
Alpha Men

Care for Skin & The Alpha Men

Sinds 2015 werken we samen met de merken Care for Skin  en The Alpha Men, waardoor we in 2020 het vijfjarig jubileum hebben mogen vieren. […]

Onze online marketing oplossing

Rocket Digital helpt bedrijven het maximale resultaat te behalen uit hun online marketingkanalen, waaronder Google Ads, Microsoft Ads en de verschillende social media kanalen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het laten groeien van de organische online vindbaarheid door middel van SEO. Met ons kan je via meerdere wegen hoger in Google komen.

In onze samenwerking met klanten staat een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen centraal. Onze bedrijfscultuur is gefocust op het helpen van klanten: oprecht, flexibel en samen ondernemen.

Onze bedrijfsdoelstelling is gebaseerd op klanttevredenheid; daar worden zowel wij als onze klanten blij van. We werken niet met jaarcontracten naar streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van succes en tevredenheid.

Meer informatie en veelgestelde vragen vind je op de pagina Google Ads uitbesteden. Wil je zelf meer leren over online marketing? Bekijk dan hier onze online marketing trainingen.

Arjan Klaassen

Na het afronden van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik in 2017 gestart bij Rocket Digital. Wij staan voor snel schakelen, een transparante werkwijze en een hoog kennisniveau!

Lennart Moes

In 2012 ben ik gestart met online marketing bureau Rocket Digital. Het is fantastisch om bedrijven in Groningen en omstreken te helpen met groei door de inzet van online marketing.

Mediacentrale Groningen

Als online marketing bureau in Groningen hebben we een inspirerende werkplek gekozen: de Mediacentrale op het Helperpark. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en de online marketing kansen voor jouw bedrijf. We zijn telefonisch bereikbaar op 050 700 15 35. Plan eenvoudig je route naar online marketing bureau Rocket Digital in Groningen.

Online marketing bureau Rocket Digital

Klanten in Groningen aan het woord

Alexander Oltrop, eigenaar FysioSupplies in Groningen

“FysioSupplies is erg tevreden over de samenwerking met Rocket Digital. Sinds de samenwerking is de omzet en het rendement uit Google Ads enorm gestegen. We waarderen ook enorm de laagdrempeligheid en persoonlijke sfeer bij Rocket Digital. Keep up the good work guys!”

Lennart Gouman, eigenaar The Online Retail Company in Hoogezand

“Sinds wij samenwerken met Rocket Digital, zijn wij er zeker van dat het Adwords-budget op de meest effectieve manier wordt besteed en is hiermee de conversie enorm toegenomen. Wij houden van korte lijntjes en direct contact wanneer nodig. Wij zijn zeer tevreden!”

Emile Posthumus, General Manager Arriva Touring in Groningen

“Wij zijn erg tevreden over Rocket Digital. Vooral de begeleiding van het proces en het meedenken wordt door ons gewaardeerd. Rocket Digital heeft veel specifieke kennis en heeft er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn op Google.”

Met welke diensten kunnen we helpen?

Search

Google Ads

Rocket Digital is gespecialiseerd in het genereren van leads en/of verkopen door de inzet van Google Ads campagnes. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zetten we de campagnes op. Vervolgens starten we met doorlopende optimalisaties en heldere communicatie over onze werkwijze en de resultaten.

Google Shopping

Google Shopping

De producten in je webshop optimaal in Google Shopping? We begeleiden bij feed optimalisatie, data analyses en campagne-management.

SEO

SEO

Met SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, realiseren we vindbaarheid binnen de gratis zoekresultaten van Google. Wij onderstuenen bij linkbuilding, technische optimalisaties en content marketing.

Analytics

Analytics

Website-bezoekers genereren een schat aan waardevolle data. Deze data kunnen we meten, analyseren en rapporteren met behulp van Analytics.

Trainingen

Trainingen

Een Google Ads training of Google Analytics training volgen in Groningen? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in de Mediacentrale. Bekijk via onderstaande link al onze trainingen.

Display

Display Advertising

Met Display Advertising bereiken we potentiële klanten op basis van interesses, de content die bekeken wordt, de fase in het aankoopproces (in-market targeting) of Retargeting.

SEO Copywriting

Social Advertising

Bezoekers en conversies genereren vanuit Facebook, Instagram, LinkedIn in Pinterest? We halen met maximale uit Social campagnes.

CRO

Conversie optimalisatie

Met conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat meer mensen overgaan tot converteren (het doen van de gewenste actie, bijvoorbeeld een aankoop). We doen dit bijvoorbeeld door het opzetten van A/B tests.

Marketplaces

Je productassortiment inzetten op Amazon, Bol.com of een andere marktplaats? We begeleiden ja graag met het genereren van extra omzet!

volg ons op