Online marketing bureau voor ambitieuze bedrijven

Ben je op zoek naar een ervaren online marketing bureau dat zich maximaal inzet om jouw website of webshop te laten groeien? Dan maken we graag kennis!

Met ruim 15 jaar ervaring helpen we inmiddels ruim 100 bedrijven met het verhogen van het aantal websitebezoekers en het genereren van leads en verkopen.

We zijn een volwaardig online marketing bureau, maar we blinken uit op het gebied van Google Ads (SEA), Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Conversie Optimalisatie, Web Analytics en Social Advertising

Klantportretten

Met bijna 100 opdrachtgevers werken wij structureel samen. Het type opdrachtgever varieert van webshop tot corporate, van (semi) overheid tot ambitieus MKB. Hieronder een selectie van onze klanten.

Simian

Groeien als een raket. Als dat voor één bedrijf van toepassing is dan is het Simian uit Westerbroek. De cijfers zijn indrukwekkend: van de oprichter […]

Riksja Travel

Riksja Travel

Over één maand hebben we een jubileum! In juli van dit jaar (2018) werken we exact 5 jaar samen met Riksja Travel uit Leiden. En […]

Alpha Men

Care for Skin & The Alpha Men

Sinds januari 2015 werken we samen met Care for Skin, een pure player op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Care for Skin is in […]

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Sinds 2016 werken we samen met Groningen Airport Eelde, het vliegveld van Noord-Nederland. Groningen Airport Eelde is de luchthaven voor de regio, maar ook van […]

Een online marketing bureau dat geen acquisitie doet

We zijn een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. We hebben geen targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties in plaats van snelle groei. Focus op de lange termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Lees hier meer over onze aanpak.

Bovendien zijn we Google Premier Partner. De Google Partner status laat zien dat we over de Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken en in staat zijn om groei in conversies en/of omzet bij onze opdrachtgevers te realiseren.

Potentiële klanten weten ons te vinden op basis van aanbevelingen van derden. En daar zijn we bijzonder trots op. Bekijk hieronder de meest recente reviews (en bekijk ze hier allemaal).

 • review rating 5  Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij Niels van Rocket Digital weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!

  thumb Sharmilla
  4/29/2020

  review rating 5  Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!

  thumb Kitty Van der Pijll
  2/04/2020
 • review rating 4  Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader!

  thumb ivrm bussum
  1/16/2020

  review rating 5  Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!

  thumb Franca de Vrind
  12/03/2019
 • review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

  thumb Mitchell M
  11/26/2019

  review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

  thumb Mitchell M
  11/26/2019

Online marketing trainingen

Onze online marketeers zijn enthousiast over hun werk en delen graag hun kennis! Zo bieden we diverse online marketing trainingen op locatie aan, waaronder een Google Ads training en Google Analytics training.

Wij geven 1-op-1 trainingen toegespitst op het bedrijf en leerdoelen van de cursist. Onze trainingen staan voor maatwerkkwaliteit en persoonlijke aandacht. We bieden 30 dagen support aan na afloop van de training, we sturen je dus niet het bos in. We doen er alles aan om je het maximale uit de training te laten halen!

Online marketing uitbesteden?

Wil je meer leads en verkopen halen uit jouw website of webshop? Besteed je online marketing dan uit aan de specialisten van Rocket Digital. Dagelijks werken 12 specialisten keihard aan het online succes van onze klanten. Van het genereren van meer verkopen voor Mart Visser, tot het aantrekken van meer reizigers via Groningen Airport Eelde. Onze opdrachtgevers opereren in uiteenlopende markten en hebben één ding gemeen; een tomeloze ambitie om te groeien.

Wij zijn een online marketing bureau dat samenwerkt op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten, maar focus op de groei van jouw bedrijf. Samen ondernemen, flexibel zijn, een stapje harder lopen wanneer nodig. Spreken deze waarden je aan? Neem vrijblijvend contact met ons op om de kansen voor jouw bedrijf te bespreken. Dat kan via ons contactformulier of door simpelweg te bellen: 050 700 15 35.