Online marketing bureau voor ambitieuze bedrijven

Ben je op zoek naar een ervaren online marketing bureau dat zich maximaal inzet om jouw website of webshop te laten groeien? Dan maken we graag kennis!

Met ruim 15 jaar ervaring helpen we inmiddels meer dan 100 bedrijven met het verhogen van het aantal websitebezoekers en het genereren van leads en verkopen. Volgens Emerce behoren wij tot de 100 beste online marketing bureaus van Nederland.

We zijn een volwaardig online marketing bureau, maar we blinken uit op het gebied van Google Ads (SEA), Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Conversie Optimalisatie, Web Analytics en Social Advertising

Bekijk meer

Klantportretten

Met meer dan 100 opdrachtgevers werken wij structureel samen. Het type opdrachtgever varieert van webshop tot corporate, van (semi) overheid tot ambitieus MKB. Hieronder een selectie van onze klanten.

Simian (Reclameland)

Groeien als een raket. Als dat voor één bedrijf van toepassing is dan is het Simian uit Westerbroek. De cijfers zijn indrukwekkend: van de oprichter […]

Riksja Travel

Riksja Travel

Over één maand hebben we een jubileum! In juli van dit jaar (2018) werken we exact 5 jaar samen met Riksja Travel uit Leiden. En […]

Alpha Men

Care for Skin & The Alpha Men

Sinds januari 2015 werken we samen met Care for Skin, een pure player op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Care for Skin is in […]

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Sinds 2016 werken we samen met Groningen Airport Eelde, het vliegveld van Noord-Nederland. Groningen Airport Eelde is de luchthaven voor de regio, maar ook van […]

Een online marketing bureau dat geen acquisitie doet

We zijn een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. We hebben geen targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties in plaats van snelle groei. Focus op de lange termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Lees hier meer over onze aanpak.

Bovendien zijn we Google Premier Partner. De Google Partner status laat zien dat we over de Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken en in staat zijn om groei in conversies en/of omzet bij onze opdrachtgevers te realiseren.

Potentiële klanten weten ons te vinden op basis van aanbevelingen van derden. En daar zijn we bijzonder trots op. Bekijk hieronder de meest recente reviews (en bekijk ze hier allemaal).

 • 5 star review  Hele fijne 1 op 1 training gehad. Waar veel ruimte was voor vragen en extra uitleg. Alles in een prettig tempo, waarbij we alle vragen van onze doelen beantwoord hebben gekregen. Er was echt in onze webshop verdiept en goede tips aangedragen. Wij kunnen weer verder analyseren 😉 bedankt.

  thumb Chantal Zuiderbaan
  12/15/2020

  5 star review  Rocket digital ondersteund ons bij de online marketing. Een fijne samenwerking want ze zijn open, transparant en in voor een grapje. Door de werkzaamheden van Rocket Digital hebben wij diverse nr. 1 posities behaald in Google. Sinds hun inzet groeit de business enorm. Wij bevelen Rocket Digital 200% aan!!

  thumb Boekholt Partners
  11/20/2020
 • 5 star review  Mijn hoofd tolt nog van alle op maat gegeven info die ik heb gekregen. Gelukkig krijg je alles op schrift mee na afloop. Kan weer lange tijd vooruit. DANK, Robin, voor je uitstekende manier van werken en doen.

  thumb Edith Reinhardt
  10/30/2020

  5 star review  Wij zijn erg blij met Rocket Digital! Na zeer slechte ervaringen met een ander bedrijf is dit bedrijf een verademing!! Een bedrijf met een persoonlijke benadering. Er word naar je geluisterd, er wordt meegedacht, ze maken waar wat ze zeggen. Er worden geen valse beloftes gedaan. Er worden afspraken cq planning gemaakt en vervolgens krijg periodieke overzichten zodat je ziet wat ze hebben gedaan en wat er wanneer nog gedaan wordt. Een open en inzichtelijke methode. Wat natuurlijk ook niet belangrijk is om te vermelden is dat de omzet via Google groeit. Nog een positief puntje; Ben je niet tevreden over Rocket Digital? Zij hanteren geen opzegtermijn.

  thumb BoeZLife
  8/21/2020
 • 5 star review  Enorm blij met de expertise die Rocket Digital met zich meebrengt. Ze helpen je graag, sparren met je en nemen vooral de tijd voor je!

  thumb Energy Delta Institute
  8/18/2020

  5 star review  Het is ontzettend fijn samenwerken met Rocket Digital door de kundige advisering, concrete actieplannen en korte lijnen. Maatwerk op niveau waar we uitermate tevreden over zijn!

  thumb Munnik Brandadvies
  8/17/2020

Online marketing trainingen

Onze online marketeers zijn enthousiast over hun werk en delen graag hun kennis! Zo bieden we diverse online marketing trainingen op locatie aan, waaronder een Google Ads training en Google Analytics training.

Wij geven 1-op-1 trainingen toegespitst op het bedrijf en leerdoelen van de cursist. Onze trainingen staan voor maatwerkkwaliteit en persoonlijke aandacht. We bieden 30 dagen support aan na afloop van de training, we sturen je dus niet het bos in. We doen er alles aan om je het maximale uit de training te laten halen!

Online marketing uitbesteden?

Wil je meer leads en verkopen halen uit jouw website of webshop? Besteed je online marketing dan uit aan de specialisten van Rocket Digital. Dagelijks werken 12 specialisten keihard aan het online succes van onze klanten. Van het genereren van meer verkopen voor Mart Visser, tot het aantrekken van meer reizigers via Groningen Airport Eelde. Onze opdrachtgevers opereren in uiteenlopende markten en hebben één ding gemeen; een tomeloze ambitie om te groeien.

Wij zijn een online marketing bureau dat samenwerkt op basis van succes en tevredenheid; geen langdurige contracten, maar focus op de groei van jouw bedrijf. Samen ondernemen, flexibel zijn, een stapje harder lopen wanneer nodig. Spreken deze waarden je aan? Neem vrijblijvend contact met ons op om de kansen voor jouw bedrijf te bespreken. Dat kan via ons contactformulier of door simpelweg te bellen: 050 – 700 15 35.