Online Marketing vacatures

Zoek je een online marketing vacature in Groningen? Wij zoeken talent die willen werken voor prachtige bedrijven en organisaties. Op dit moment hebben wij onderstaande online marketing vacatures beschikbaar.

Online Marketing Specialist met SEA ervaring

Wij zoeken een Online Marketing Specialist met minimaal twee jaar ervaring aan klant- of bureauzijde. We zoeken iemand die goed past in ons team en bewust kiest voor een klein en groeiend bedrijf met ambitieuze klanten en collega’s.

Trainee Online Marketing Specialist

Als trainee wordt je klaargestoomd tot Online Marketing specialist. Binnen het traineeship volg je een dagelijkse bootcamp waarin alle facetten van online marketing aan bod komen.

Vacature SEA specialist

Ben jij een SEA specialist en toe aan de volgende stap? Vind jij het fantastisch om data te analyseren en op basis daarvan waarde te creëren en bij te dragen aan de online groei van verschillende opdrachtgevers? Dan maken wij graag kennis met jou!

Online marketing vacatures in Groningen

Online marketing is een fantastisch vak. Je werkt voor ambitieuze bedrijven die willen groeien. Advies, data-analyse en strategie zijn belangrijke onderdelen van het online marketing vak. Zoek je een online marketing vacature in Groningen? Bij Rocket Digital hebben we regelmatig nieuwe vacatures.

Vacatures voor ervaren online marketeers en trainees

We zoeken specialisten op het gebied van SEO, Google Ads, Tag Management, Social Advertising en Copywriting. We zoeken zowel online marketeers met een aantal jaren ervaring als trainees. Alle nieuwe medewerkers van Rocket Digital volgen een dagelijkse bootcamp. In deze bootcamp komen alle facetten van online marketing aan bod. Ook leer je alles over onze klantgerichte werkwijze.

Wat zoeken wij?

Bij Rocket Digital zoeken we talentvolle mensen met een passie voor het online marketing vak. Je bent communicatief vaardig en sterk met data. Je krijgt energie van het helpen van klanten en wilt tot de top van de markt behoren op het gebied van kennis.

Wat hebben wij te bieden?

Als medewerker van Rocket Digital werk je voor prachtige en ambitieuze opdrachtgevers. Je werkt samen met ervaren specialisten die al jaren actief zijn binnen de online marketing. Je krijgt veel ruimte en flexibiliteit om de functie en je werktijden naar eigen inzicht in te richten. De focus ligt volledig op klanttevredenheid: korte lijnen, snel schakelen, hoog kennisniveau en een transparante werkwijze.

Enthousiast geworden?

Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan op één van onze online marketing vacatures. We kijken ernaar uit om kennis te maken en samen te werken aan onze missie: het neerzetten van het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland.

Werk voor prachtige bedrijven

Bekijk meer
volg ons op