Over ons

Lennart Moes

Lennart is samen met Pieter Majoor oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Werkzaam in het vak sinds 2008 en sindsdien bevlogen over de kansen die online marketing biedt. Binnen Rocket Digital richt Lennart zich voornamelijk op het inventariseren van online kansen voor potentiële opdrachtgevers.

lennart@rocketdigital.nl
050 211 00 97
06 146 799 66

Pieter Majoor

Pieter is samen met Lennart Moes oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Binnen Rocket Digital richt Pieter zich op het begeleiden van enkele opdrachtgevers en de strategie van het bedrijf. Voor Rocket Digital is Pieter 6 jaar werkzaam geweest bij Traffic4u waar hij verantwoordelijk was voor de online advertising campagnes van enkele key-accounts.

pieter@rocketdigital.nl
050 211 00 91
06 414 232 08

Julius Langenberg

Julius is in mei 2015 gestart bij Rocket Digital en verantwoordelijk voor de online marketing strategie en uitvoering van enkele opdrachtgevers. Julius is tevens verantwoordelijk voor alle team overkoepelende zaken in de rol van Team Lead.

julius@rocketdigital.nl
050 211 00 93
06 482 071 38

Erik Dijkman

Eind 2015 is Erik Rocket Digital komen versterken. Voor Rocket Digital was Erik werkzaam bij Allfree en Athleteshop in de functie van Online Marketing Specialist en Online Marketing Manager. Binnen Rocket Digital is Erik verantwoordelijk voor de online marketing strategie van enkele opdrachtgevers, het verzorgen van trainingen en de specialisatie Feed Based Advertising.

erik@rocketdigital.nl
050 211 00 96

Marleen van der Molen

Marleen is eind 2016 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de opleiding Communicatie- en informatiewetenschappen aan de RUG in Groningen. Binnen Rocket Digital is Marleen verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Marleen zich gespecialiseerd in Banner Creatie en Tag Management.

marleen@rocketdigital.nl
050 211 00 92

Jacobien van Klinken

Jacobien is Rocket Digital medio 2016 komen versterken na het afronden van de master Marketing Management & Marketing Intelligence. Binnen Rocket Digital is Jacobien verantwoordelijk voor de online marketingcampagnes van diverse opdrachtgevers. Jacobien heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van online marketingstrategieën.

jacobien@rocketdigital.nl
050 211 00 98

Tim Kolvenbag

Tim is medio 2015 gestart bij Rocket Digital, na het afronden van de Master communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tim is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Tim zich gespecialiseerd in SEO.

tim@rocketdigital.nl
050 211 00 94

Marieke Schulenburg

Marieke is Rocket Digital medio 2017 komen versterken. Voor Rocket Digital heeft Marieke haar opleiding International Marketing and Brand Management (Lund University Zweden) en master Marketing Intelligence (RUG Groningen) afgerond. Binnen Rocket Digital is Marieke verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse opdrachtgevers.

marieke@rocketdigital.nl
050 211 00 90

Arjan Klaassen

Arjan is medio 2017 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Arjan is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers van Rocket Digital.

arjan@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Niels Rutgers

Niels versterkt het team specialisten van Rocket Digital sinds het begin van 2017, na een succesvolle afronding van de studie Small Business & Retail Management (Hanzehogeschool Groningen). Niels is verantwoordelijk voor het uitwerken en opzetten van uiteenlopende online marketing campagnes voor een breed palet opdrachtgevers van Rocket Digital.

niels@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van groot belang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten!

Van 0 naar 90 opdrachtgevers zonder acquisitie

Bij Rocket Digital zijn we misschien net een beetje anders. We hebben geen targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties in plaats van snelle groei. Focus op de lange termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Lees hier meer over onze aanpak.

Wij helpen ruim 90 bedrijven met het realiseren van vindbaarheid en het genereren van leads en sales. Meer bezoekers en conversies, daar worden we blij van. En dat geldt ook voor onze klanten, die de geboekte resultaten en betrokkenheid binnen de samenwerking erg waarderen.

Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden (lees hier alle recensies). En daar zijn we bijzonder trots op. Onze doelstelling: klanten laten groeien, werken in een team met gedreven collega’s en een geweldige service leveren.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature:

Ons kantoor in de Mediacentrale

We zijn gevestigd in de Mediacentrale in Groningen, een inspirerende locatie die we delen met ruim 60 media-, ict- en data-gerelateerde bedrijven.

Beoordelingen van onze klanten

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak. Bekijk hieronder de meest recente reviews (en bekijk ze hier allemaal).

  review rating 5  Erg prettige en altijd snelle samenwerking met Rocket Digital!

  thumb Bink Kinderopvang
  11/11/2019

  review rating 5  We werken al een aantal jaren samen met Rocket Digital en zijn zeer tevreden. Toegangkelijk, accuraat, hoog kennisniveau en zeer vriendelijk.

  thumb NNZ the packaging network
  11/07/2019

  review rating 5  Eind augustus 2019 de SEO-training van Rocket Digital gevolgd. De training was goed aangepast op mijn instapniveau & specifieke copy-wensen. De uitleg was helder en toegespitst op de praktijk. En: er was genoeg ruimte voor vragen, óók achteraf.Een dikke aanrader als je direct aan de slag wilt met SEO!

  thumb Merel Schreinemakers
  10/09/2019

  review rating 5  Wij hebben een zeer prettige samenwerking lopen met Rocket Digital. Niels en collega's werken zeer snel en zijn betrokken en deskundig. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over andere zaken, buiten onze samenwerking om, waar wij zelf niet uitkomen.

  thumb Lara Welting
  10/07/2019

  review rating 5  Fjine mensen om mee te werken. Adequaat, persoonlijk contact en resultaat!

  thumb Lotte Kleinstapel
  7/18/2019

  review rating 4  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

  thumb harrie koetje
  3/24/2019

  review rating 5  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Rocket is goed bereikbaar en erg betrokken bij onze online campagnes. Naast het geven van advies werken ze ook praktisch mee bij het inrichten van campagnes. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgen voor goede resultaten!

  thumb Jasper Dijkstra
  2/19/2019

  review rating 5  Fantastisch bedrijf. Denkt mee en is transparant

  thumb Pieter Boersma
  2/18/2019

  review rating 5  Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Rocket Digital. Er zijn een aantal aspecten die mij extra aanspreken.Niels is onze vaste Google Ads expert. Ik ben heel erg blij met zijn Groningse nuchterheid en behulpzaamheid. Ik krijg snel en regelmatig updates vanuit Rocket Digital. Bij andere bureaus kreeg ik vaak het gevoel dat ze vooral met hun grote klanten bezig waren. Dat gevoel heb ik absoluut niet bij Rocket Digital.Een ander aspect wat mij aanspreekt, is dat we performance based samenwerken. We werken volgens een model waarin we beiden profiteren van de behaalden successen. Ten slotte is het leuk te vermelden dat Rocket Digital ook trainingen aanbiedt op Springest. Je kunt via Springest een 1op1 SEO training of een 1op1 Google Ads training bij Rocket Digital volgen.

  thumb Bram Speelman
  2/14/2019

  review rating 4  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

  thumb harrie koetje
  1/23/2019

Portretten van onze klanten

Elke bedrijf is uniek! We schrijven regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital? Bekijk hier alle klantportretten:

Rocket Digital bij RTLZ

Trainingen

We zijn enthousiast over ons vak en delen onze kennis graag! Zo bieden we onder anderen een Google Ads training en Google Analytics training aan.

Wij geven 1-op-1 trainingen toegespitst op het bedrijf en leerdoelen van de cursist. Onze trainingen staan voor maatwerkkwaliteit en persoonlijke aandacht. We bieden 30 dagen support aan na afloop van de training, we sturen je dus niet het bos in. We doen er alles aan om je het maximale uit de training te laten halen!

Duurzaamheid

De medewerkers van Rocket Digital hechten waarde aan duurzaamheid en het leveren van een bijdrage aan milieu en maatschappij. Het zijn kleine stapjes, maar de bewustwording is er en we willen ons ontwikkelen op dit gebied. Het delen van onze keuzes helpt ons in dit proces. Je vindt ze op deze pagina.

volg ons op