Over ons

Lennart Moes

Lennart is samen met Pieter Majoor oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Werkzaam in het vak sinds 2008 en sindsdien bevlogen over de kansen die online marketing biedt. Binnen Rocket Digital richt Lennart zich voornamelijk op het inventariseren van online kansen voor potentiële opdrachtgevers.

lennart@rocketdigital.nl
050 211 00 97
06 146 799 66

Pieter Majoor

Pieter is samen met Lennart Moes oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Binnen Rocket Digital richt Pieter zich op het begeleiden van enkele opdrachtgevers en de strategie van het bedrijf. Voor Rocket Digital is Pieter 6 jaar werkzaam geweest bij Traffic4u waar hij verantwoordelijk was voor de online advertising campagnes van enkele key-accounts.

pieter@rocketdigital.nl
050 211 00 91
06 414 232 08

Marleen van der Molen

Marleen is eind 2016 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de opleiding Communicatie- en informatiewetenschappen aan de RUG in Groningen. Binnen Rocket Digital is Marleen verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Marleen zich gespecialiseerd in Banner Creatie en Tag Management.

marleen@rocketdigital.nl
050 211 00 99

Julius Langenberg

Julius is in mei 2015 gestart bij Rocket Digital en verantwoordelijk voor de online marketing strategie en uitvoering van enkele opdrachtgevers. Julius is tevens verantwoordelijk voor alle team overkoepelende zaken in de rol van Team Lead.

julius@rocketdigital.nl
050 211 00 93
06 482 071 38

Erik Dijkman

Eind 2015 is Erik Rocket Digital komen versterken. Voor Rocket Digital was Erik werkzaam bij Allfree en Athleteshop in de functie van Online Marketing Specialist en Online Marketing Manager. Binnen Rocket Digital is Erik verantwoordelijk voor de online marketing strategie van enkele opdrachtgevers, het verzorgen van trainingen en de specialisatie Feed Based Advertising.

erik@rocketdigital.nl
050 211 00 96

Arjan Klaassen

Arjan is medio 2017 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Arjan is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers van Rocket Digital.

arjan@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Tim Kolvenbag

Tim is medio 2015 gestart bij Rocket Digital, na het afronden van de Master communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tim is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Tim zich gespecialiseerd in SEO.

tim@rocketdigital.nl
050 211 00 94

Marieke Schulenburg

Marieke is Rocket Digital medio 2017 komen versterken. Voor Rocket Digital heeft Marieke haar opleiding International Marketing and Brand Management (Lund University Zweden) en master Marketing Intelligence (RUG Groningen) afgerond. Binnen Rocket Digital is Marieke verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse opdrachtgevers.

marieke@rocketdigital.nl
050 211 00 90

Niels Rutgers

Niels versterkt het team specialisten van Rocket Digital sinds het begin van 2017, na een succesvolle afronding van de studie Small Business & Retail Management (Hanzehogeschool Groningen). Niels is verantwoordelijk voor het uitwerken en opzetten van uiteenlopende online marketing campagnes voor een breed palet opdrachtgevers van Rocket Digital.

niels@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Robin Damen

Robin is medio 2019 gestart bij Rocket Digital, na het behalen van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij Rocket Digital is Robin verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van verschillende opdrachtgevers.

Sander van der Gaauw

Eind 2019 is Sander het team van Rocket Digital komen versterken. Voordat Sander bij Rocket Digital is begonnen heeft hij een aantal jaren ervaring opgedaan bij twee andere online marketing bureaus en heeft een eigen webshop. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het succes van de online marketing campagnes van verschillende opdrachtgevers.

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. Volgens Emerce behoren wij tot de 100 beste e-business bedrijven in Nederland.

De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van groot belang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten!

Van 0 naar 90 opdrachtgevers zonder acquisitie

Bij Rocket Digital zijn we misschien net een beetje anders. We hebben geen targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties in plaats van snelle groei. Focus op de lange termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Lees hier meer over onze aanpak.

Wij helpen ruim 90 bedrijven met het realiseren van vindbaarheid en het genereren van leads en sales. Meer bezoekers en conversies, daar worden we blij van. En dat geldt ook voor onze klanten, die de geboekte resultaten en betrokkenheid binnen de samenwerking erg waarderen.

Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden (lees hier alle recensies). En daar zijn we bijzonder trots op. Onze doelstelling: klanten laten groeien, werken in een team met gedreven collega’s en een geweldige service leveren.

Ons kantoor in de Mediacentrale

We zijn gevestigd in de Mediacentrale in Groningen, een inspirerende locatie die we delen met ruim 60 media-, ict- en data-gerelateerde bedrijven.

Beoordelingen van onze klanten

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak. Bekijk hieronder de meest recente reviews (en bekijk ze hier allemaal).

  review rating 5  Rocket Digital is pro-actief en reageert snel, professionele en leuke partner.

  thumb Rik
  7/07/2020

  review rating 5  Al ruim 6 jaar werken we samen met Rocket Digital. De samenwerking is top, no-nonsense mentaliteit, betrouwbaar en vooral erg kundig!

  thumb Cedric van Dijken
  7/06/2020

  review rating 5  De samenwerking met Rocket Digital ervaren wij al jaren als zeer positief. Fijne mensen, snelle reactie op vragen en duidelijke uitleg/terugkoppelingen, persoonlijk contact en goede resultaten!

  thumb Verver Jet Winters Makelaars
  7/06/2020

  review rating 5  Professionele organisatie met veel specifieke kennis in huis. Goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Denken met je mee om de beste resultaten te behalen op alle fronten.

  thumb DATPROF - Test Data Simplified
  7/06/2020

  review rating 5  We hebben de marketing aan dit bedrijf uitbesteed en zijn heel tevreden met de resultaten van de marketing. Professioneel en absoluut resultaat gericht om voor ons bedrijf het beste er uit te halen, een aanbeveling voor marketing voor bedrijven

  thumb Thuis bestellen
  7/06/2020

  review rating 5  Het is prettig samenwerken met Rocket Digital. Ze zijn persoonlijk, snel en leveren kwaliteit. Op elke vraag hebben zij een antwoord en ze nemen ook echt de tijd om de informatie over te brengen.

  thumb ROK Groep
  6/29/2020

  review rating 5  Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij Niels van Rocket Digital weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!

  thumb Sharmilla
  4/29/2020

  review rating 5  Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!

  thumb Kitty Van der Pijll
  2/04/2020

  review rating 4  Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader!

  thumb ivrm bussum
  1/16/2020

  review rating 5  Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!

  thumb Franca de Vrind
  12/03/2019

Portretten van onze klanten

Elke bedrijf is uniek! We schrijven regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital? Bekijk hier alle klantportretten:

Rocket Digital bij RTLZ

Trainingen

We zijn enthousiast over ons vak en delen onze kennis graag! Zo bieden we onder anderen een Google Ads training en Google Analytics training aan.

Wij geven 1-op-1 trainingen toegespitst op het bedrijf en leerdoelen van de cursist. Onze trainingen staan voor maatwerkkwaliteit en persoonlijke aandacht. We bieden 30 dagen support aan na afloop van de training, we sturen je dus niet het bos in. We doen er alles aan om je het maximale uit de training te laten halen!

Duurzaamheid

De medewerkers van Rocket Digital hechten waarde aan duurzaamheid en het leveren van een bijdrage aan milieu en maatschappij. Het zijn kleine stapjes, maar de bewustwording is er en we willen ons ontwikkelen op dit gebied. Het delen van onze keuzes helpt ons in dit proces. Je vindt ze op deze pagina.

Een greep uit onze opdrachtgevers

volg ons op