Over ons

Lennart Moes

Lennart is samen met Pieter Majoor oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Werkzaam in het vak sinds 2008 en sindsdien bevlogen over de kansen die online marketing biedt. Binnen Rocket Digital richt Lennart zich voornamelijk op het inventariseren van online kansen voor potentiële opdrachtgevers.

lennart@rocketdigital.nl
050 211 00 97
06 146 799 66

Pieter Majoor

Pieter is samen met Lennart Moes oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Binnen Rocket Digital richt Pieter zich op het begeleiden van enkele opdrachtgevers en de strategie van het bedrijf. Voor Rocket Digital is Pieter 6 jaar werkzaam geweest bij Traffic4u waar hij verantwoordelijk was voor de online advertising campagnes van enkele key-accounts.

pieter@rocketdigital.nl
050 211 00 91
06 414 232 08

Julius Langenberg

Julius is in mei 2015 gestart bij Rocket Digital en verantwoordelijk voor de online marketing strategie en uitvoering van enkele opdrachtgevers. Julius is tevens verantwoordelijk voor alle team overkoepelende zaken in de rol van Team Lead.

julius@rocketdigital.nl
050 211 00 93
06 482 071 38

Erik Dijkman

Eind 2015 is Erik Rocket Digital komen versterken. Voor Rocket Digital was Erik werkzaam bij Allfree en Athleteshop in de functie van Online Marketing Specialist en Online Marketing Manager. Binnen Rocket Digital is Erik verantwoordelijk voor de online marketing strategie van enkele opdrachtgevers, het verzorgen van trainingen en de specialisatie Feed Based Advertising.

erik@rocketdigital.nl
050 211 00 96

Marleen van der Molen

Marleen is eind 2016 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de opleiding Communicatie- en informatiewetenschappen aan de RUG in Groningen. Binnen Rocket Digital is Marleen verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Marleen zich gespecialiseerd in Banner Creatie en Tag Management.

marleen@rocketdigital.nl
050 211 00 92

Jacobien van Klinken

Jacobien is Rocket Digital medio 2016 komen versterken na het afronden van de master Marketing Management & Marketing Intelligence. Binnen Rocket Digital is Jacobien verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. Jacobien heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelingen van online marketing strategieën.

jacobien@rocketdigital.nl
050 211 00 98

Tim Kolvenbag

Tim is medio 2015 gestart bij Rocket Digital, na het afronden van de Master communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tim is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Tim zich gespecialiseerd in SEO.

tim@rocketdigital.nl
050 211 00 94

Marieke Schulenburg

Marieke is Rocket Digital medio 2017 komen versterken. Voor Rocket Digital heeft Marieke haar opleiding International Marketing and Brand Management (Lund University Zweden) en master Marketing Intelligence (RUG Groningen) afgerond. Binnen Rocket Digital is Marieke verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse opdrachtgevers.

marieke@rocketdigital.nl
050 211 00 90

Arjan Klaassen

Arjan is medio 2017 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Arjan is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers van Rocket Digital.

arjan@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Niels Rutgers

Niels is begin 2017 gestart bij Rocket Digital na het succesvol afronden van zijn Online Marketing stage bij FysioSupplies.nl. Niels richt zich op het beheren van diverse online marketing campagnes en het ondersteunen van onze Digital Marketing Specialisten.

niels@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van groot belang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten!

80 bedrijven werken samen met Rocket Digital

Wij helpen ruim 80 bedrijven met het realiseren van groei. Meer bezoekers en conversies, daar worden we blij van. En dat geldt ook voor onze klanten, die de geboekte resultaten en betrokkenheid binnen de samenwerking enorm waarderen.

Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden. En daar zijn we bijzonder trots op. Onze doelstelling: klanten laten groeien, werken in een team met gedreven collega’s en een geweldige service leveren.

Beoordelingen van onze klanten

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak. Bekijk hieronder de meest recente reviews (en bekijk ze hier allemaal).

  review rating 4  Rocket Digital levert het juiste advies voor een effectieve campagne. Daarnaast neemt team Rocket ons veel werk uit handen, zo zijn we en online aanwezig en kunnen wij ons richten op de business. Matthieu Kroon.

  thumb Klunder adwords
  11/20/2018

  review rating 5  Super fijne samenwerking en training gister gehad van Pieter van Rocket Digital. De training was erg praktisch en ook specifiek gericht op ons bedrijf. Zo kunnen we nu weer stappen maken om ons account te optimaliseren.

  thumb Marissa Trouwborst
  8/22/2018

  review rating 5  Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Digital staat altijd voor je klaar!

  thumb Jelmar de Vries
  7/17/2018

  review rating 5  Rocket Digital rocks! Sinds we samenwerken (2015) is de totale ROI van onze Paid Advertising meer dan verdrievoudigd. Kamer.nl kan niet meer zonder hun expertise en hun actieve meedenken.

  thumb Bart Kappenburg
  7/09/2018

  review rating 5  Wij werken sinds een aantal jaren samen met Rocket Digital eerst alleen voor online marketing en tegenwoordig veel breder. Rocket Digital werkt mee aan onze SEA en SEO met goede resultaten en een zeer plezierige samenwerking. Een bureau met een zeer brede kennis van zaken die wij van harte aanbevelen.

  thumb Tom Watts Jones
  5/22/2018

  review rating 5  Rocket Digital is een bedrijf waar we al jaren zaken meedoen, wat opvalt aan dit zeer professionele bedrijf is de betrokken medewerkers en de transparante manier van communiceren op papier en in gesprek.

  thumb robert Wagenaar
  5/03/2018

  review rating 5  De samenwerking met Rocket Digital ervaar ik als erg plezierig. In de loop van de jaren heb ik al met verschillende bureaus samengewerkt. Nu sinds een aantal jaren Rocket Digital. Dit is echt een verademing. Prettig schakelen, goed sparren, inhoudelijk behoren ze wat mij betreft tot de top.

  thumb Willem Jan Beens
  4/24/2018

  review rating 4  “Resultaten uit het verleden bieden garantie voor de toekomst”. Oprichter Lennart kende ik al voordat ik bij petdirect.nl aan de slag mocht gaan. De goede ervaring die ik had met in2search en op dit moment heb met RocketDigital, worden ook bij mijn nieuwe werkgever waargemaakt.Professionaliteit, persoonlijke benadering, actuele kennis en een resultaatgerichte aanpak. Deze factoren waren voor ons doorslaggevend om in mei 2016 de handen ineen te slaan en de samenwerking te starten. Een betrouwbare en kundige partner!

  thumb Pet Hoogeveen
  4/04/2018

  review rating 5  Rocket Digital is een zeer gespecialiseerd bedrijf. Contact is altijd goed, en snel. Ze hebben oog voor hun klant en hun doelen en zijn zeer gezellig om mee te werken!

  thumb Lynn Kits
  3/23/2018

  review rating 5  Mooi bedrijf, mooie mensen. Professioneel, accuraat en altijd meedenkend. fijn om mee samen te werken

  thumb Alexander Oltrop
  3/22/2018

Portretten van onze klanten

Elke bedrijf is uniek! We schrijven regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital? Bekijk hier alle klantportretten:

Werken bij Rocket Digital

De werksfeer bij Rocket Digital is ongedwongen en ambitieus. Je werkt in een klein en hecht team, er wordt snel geschakeld en we bieden alle flexibiliteit.

We hebben de ambitie om een top speler te zijn in ons vakgebied. We doen dit met talentvolle mensen die plezier hebben in hun werk. Ook al zitten we met z’n allen in één werkruimte; ook buiten werktijd zien we elkaar graag. We hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en teamuitje. Neem voor een impressie van ons bedrijf ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Wij zoeken regelmatig leuke, slimme en enthousiaste collega’s. Nieuwe vacatures delen we op deze pagina en op Facebook en LinkedIn. Kunnen we niet om je heen en wil je een open sollicitatie sturen? We laten ons graag verrassen! Stuur je brief en motivatie naar julius@rocketdigital.nl.