Over ons

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend digital marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van levensbelang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten.

80 bedrijven werken samen met Rocket Digital

Wij begeleiden ruim 80 bedrijven met het realiseren van hun online marketing doelstellingen. Bestaande opdrachtgevers worden blij van onze professionele en flexibele aanpak, waar gezamenlijk ondernemen centraal staat. Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden. Onze doelstelling: uitstekend werk verzetten met gedreven collega’s en ambitieuze klanten.

Bekijk onze klanten

Werken bij Rocket Digital

De werksfeer bij Rocket Digital is ongedwongen en ambitieus. Je werkt in een klein en hecht team, er wordt snel geschakeld en we bieden alle flexibiliteit. We hebben de ambitie om een top speler te zijn in ons vakgebied. We doen dit met talentvolle mensen die plezier hebben in hun werk. Ook al zitten we met z’n allen in één werkruimte; ook buiten werktijd zien we elkaar graag. We hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en teamuitje. Neem voor een impressie van ons bedrijf ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Actuele vacatures

Wij zoeken regelmatig leuke, slimme en enthousiaste collega’s! Nieuwe vacatures delen we op deze pagina en op Facebook en LinkedIn. Kunnen we niet om je heen en wil je een open sollicitatie sturen? We laten ons graag verrassen! Stuur je brief en motivatie naar julius@rocketdigital.nl.