Over ons

Lennart Moes

Lennart is samen met Pieter Majoor oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Werkzaam in het vak sinds 2008 en sindsdien bevlogen over de kansen die online marketing biedt. Binnen Rocket Digital richt Lennart zich voornamelijk op het inventariseren van online kansen voor potentiële opdrachtgevers.

lennart@rocketdigital.nl
050 211 00 97
06 146 799 66

Pieter Majoor

Pieter is samen met Lennart Moes oprichter en eigenaar van Rocket Digital. Binnen Rocket Digital richt Pieter zich op het begeleiden van enkele opdrachtgevers en de strategie van het bedrijf. Voor Rocket Digital is Pieter 6 jaar werkzaam geweest bij Traffic4u waar hij verantwoordelijk was voor de online advertising campagnes van enkele key-accounts.

pieter@rocketdigital.nl
050 211 00 91
06 414 232 08

Julius Langenberg

Julius is in mei 2015 gestart bij Rocket Digital en verantwoordelijk voor de online marketing strategie en uitvoering van enkele opdrachtgevers. Julius is tevens verantwoordelijk voor alle team overkoepelende zaken in de rol van Team Lead.

julius@rocketdigital.nl
050 211 00 93
06 482 071 38

Erik Dijkman

Eind 2015 is Erik Rocket Digital komen versterken. Voor Rocket Digital was Erik werkzaam bij Allfree en Athleteshop in de functie van Online Marketing Specialist en Online Marketing Manager. Binnen Rocket Digital is Erik verantwoordelijk voor de online marketing strategie van enkele opdrachtgevers, het verzorgen van trainingen en de specialisatie Feed Based Advertising.

erik@rocketdigital.nl
050 211 00 96

Marleen van der Molen

Marleen is eind 2016 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de opleiding Communicatie- en informatiewetenschappen aan de RUG in Groningen. Binnen Rocket Digital is Marleen verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Marleen zich gespecialiseerd in Banner Creatie en Tag Management.

marleen@rocketdigital.nl
050 211 00 92

Jacobien van Klinken

Jacobien is Rocket Digital medio 2016 komen versterken na het afronden van de master Marketing Management & Marketing Intelligence. Binnen Rocket Digital is Jacobien verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. Jacobien heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelingen van online marketing strategieën.

jacobien@rocketdigital.nl
050 211 00 98

Tim Kolvenbag

Tim is medio 2015 gestart bij Rocket Digital, na het afronden van de Master communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tim is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heeft Tim zich gespecialiseerd in SEO.

tim@rocketdigital.nl
050 211 00 94

Marieke Schulenburg

Marieke is Rocket Digital medio 2017 komen versterken. Voor Rocket Digital heeft Marieke haar opleiding International Marketing and Brand Management (Lund University Zweden) en master Marketing Intelligence (RUG Groningen) afgerond. Binnen Rocket Digital is Marieke verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse opdrachtgevers.

marieke@rocketdigital.nl
050 211 00 90

Arjan Klaassen

Arjan is medio 2017 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Arjan is verantwoordelijk voor de online marketing campagnes van diverse opdrachtgevers van Rocket Digital.

arjan@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Niels Rutgers

Niels is begin 2017 gestart bij Rocket Digital na het succesvol afronden van zijn Online Marketing stage bij FysioSupplies.nl. Niels richt zich op het beheren van diverse online marketing campagnes en het ondersteunen van onze Digital Marketing Specialisten.

niels@rocketdigital.nl
050 700 15 35

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend digital marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van levensbelang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten.

80 bedrijven werken samen met Rocket Digital

Wij begeleiden ruim 80 bedrijven met het realiseren van hun online marketing doelstellingen. Bestaande opdrachtgevers worden blij van onze professionele en flexibele aanpak, waar gezamenlijk ondernemen centraal staat. Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden. Onze doelstelling: uitstekend werk verzetten met gedreven collega’s en ambitieuze klanten.

Bekijk onze klanten

Werken bij Rocket Digital

De werksfeer bij Rocket Digital is ongedwongen en ambitieus. Je werkt in een klein en hecht team, er wordt snel geschakeld en we bieden alle flexibiliteit. We hebben de ambitie om een top speler te zijn in ons vakgebied. We doen dit met talentvolle mensen die plezier hebben in hun werk. Ook al zitten we met z’n allen in één werkruimte; ook buiten werktijd zien we elkaar graag. We hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en teamuitje. Neem voor een impressie van ons bedrijf ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Actuele vacatures

Wij zoeken regelmatig leuke, slimme en enthousiaste collega’s! Nieuwe vacatures delen we op deze pagina en op Facebook en LinkedIn. Kunnen we niet om je heen en wil je een open sollicitatie sturen? We laten ons graag verrassen! Stuur je brief en motivatie naar julius@rocketdigital.nl.