Promotiedagen 2020

Welkom bij Rocket Digital! Een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. Volgens Emerce behoren wij tot de 100 beste e-business bedrijven in Nederland.

Aanbieding bezoekers promotiedagen

Voor bezoekers van de promotiedagen hebben wij een speciale aanbieding: voor €150 een SEO audit, Google Ads audit of een Social Advertising analyse (t.w.v. €550). Een uitgebreide analyse en rapportage met concrete adviezen waarmee je de volgende stap kunt maken!

Vraag audit aan!

  1. Uitgebreide Google Ads, SEO of Social Advertising analyse uitgewerkt in een PDF.
  2. Concrete verbeterpunten.
  3. Telefonische toelichting.
  4. Tijdsinvestering van 5 uur door een ervaren specialist.
  5. Investering voor bezoekers Promotiedagen 2020: €150 (normaliter €550).

Klanten in Groningen

We zijn het online marketing bureau van diverse bedrijven in Groningen en omstreken. En daar zijn we heel trots op!

Bekijk meer

Simian (Reclameland)

Groeien als een raket. Als dat voor één bedrijf van toepassing is dan is het Simian uit Westerbroek. De cijfers zijn indrukwekkend: van de oprichter […]
Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Sinds 2016 werken we samen met Groningen Airport Eelde, het vliegveld van Noord-Nederland. Groningen Airport Eelde is de luchthaven voor de regio, maar ook van […]

Onze dienstverlening

Rocket Digital helpt bedrijven het maximale resultaat te behalen uit hun online marketingkanalen, waaronder Google Ads, Microsoft Ads en de verschillende social media kanalen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het laten groeien van de organische online vindbaarheid door middel van SEO. Met ons kan je via meerdere wegen hoger in Google komen.

In onze samenwerking met klanten staat een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen centraal. Onze bedrijfscultuur is gefocust op het helpen van klanten: oprecht, flexibel en samen ondernemen.

Onze bedrijfsdoelstelling is gebaseerd op klanttevredenheid; daar worden zowel wij als onze klanten blij van. We werken niet met jaarcontracten naar streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van succes en tevredenheid.

Arjan Klaassen

Na het afronden van de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik in 2017 gestart bij Rocket Digital. Wij staan voor snel schakelen, een transparante werkwijze en een hoog kennisniveau!

Lennart Moes

In 2012 ben ik gestart met online marketing bureau Rocket Digital. Het is fantastisch om bedrijven in Groningen en omstreken te helpen met groei door de inzet van online marketing.

Mediacentrale Groningen

Als online marketing bureau in Groningen hebben we een inspirerende werkplek gekozen: de Mediacentrale op het Helperpark. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en de online marketing kansen voor jouw bedrijf. We zijn telefonisch bereikbaar op 050 700 15 35. Plan eenvoudig je route naar online marketing bureau Rocket Digital in Groningen.

Online marketing bureau Rocket Digital

Klanten in Groningen aan het woord

Alexander Oltrop, eigenaar FysioSupplies in Groningen

“FysioSupplies is erg tevreden over de samenwerking met Rocket Digital. Sinds de samenwerking is de omzet en het rendement uit Google Ads enorm gestegen. We waarderen ook enorm de laagdrempeligheid en persoonlijke sfeer bij Rocket Digital. Keep up the good work guys!”

Wouter Haan, eigenaar Reclameland in Westerbroek

“Reclameland heeft sinds de start in 2008 een enorme groei doorgemaakt. Onze Google Ads campagnes zijn verantwoordelijk voor een substantieel aandeel in de omzet. We zochten een partner die invulling kan geven aan onze groeiambities. Ik ben zeer te spreken over de snelle en professionele aanpak van het Rocket Digital team!”

Lennart Gouman, eigenaar The Online Retail Company in Hoogezand

“Sinds wij samenwerken met Rocket Digital, zijn wij er zeker van dat het Adwords-budget op de meest effectieve manier wordt besteed en is hiermee de conversie enorm toegenomen. Wij houden van korte lijntjes en direct contact wanneer nodig. Wij zijn zeer tevreden!”

Emile Posthumus, General Manager Arriva Touring in Groningen

“Wij zijn erg tevreden over Rocket Digital. Vooral de begeleiding van het proces en het meedenken wordt door ons gewaardeerd. Rocket Digital heeft veel specifieke kennis en heeft er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn op Google.”

Met welke diensten kunnen we helpen?

Google Ads

Rocket Digital is gespecialiseerd in het genereren van leads en/of verkopen door de inzet van Google Ads campagnes. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zetten we de campagnes op. Vervolgens starten we met doorlopende optimalisaties en heldere communicatie over onze werkwijze en de resultaten.

SEO

Met SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, realiseren we vindbaarheid binnen de gratis zoekresultaten van Google. Wij onderstuenen bij linkbuilding, technische optimalisaties en content marketing.

Social Advertising

Bezoekers en conversies genereren vanuit Facebook, Instagram, LinkedIn in Pinterest? We halen met maximale uit Social campagnes.

Trainingen

Een Google Ads training of Google Analytics training volgen in Groningen? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in de Mediacentrale. Bekijk via onderstaande link al onze trainingen.

Conversie optimalisatie

Met conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat meer mensen overgaan tot converteren (het doen van de gewenste actie, bijvoorbeeld een aankoop). We doen dit bijvoorbeeld door het opzetten van A/B tests.

Google Shopping

De producten in je webshop optimaal in Google Shopping? We begeleiden bij feed optimalisatie, data analyses en campagne-management.

volg ons op