Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital?

Klantportretten

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

    review rating 5  Erg prettige en altijd snelle samenwerking met Rocket Digital!

    thumb Bink Kinderopvang
    11/11/2019

    review rating 5  We werken al een aantal jaren samen met Rocket Digital en zijn zeer tevreden. Toegangkelijk, accuraat, hoog kennisniveau en zeer vriendelijk.

    thumb NNZ the packaging network
    11/07/2019

    review rating 5  Eind augustus 2019 de SEO-training van Rocket Digital gevolgd. De training was goed aangepast op mijn instapniveau & specifieke copy-wensen. De uitleg was helder en toegespitst op de praktijk. En: er was genoeg ruimte voor vragen, óók achteraf.Een dikke aanrader als je direct aan de slag wilt met SEO!

    thumb Merel Schreinemakers
    10/09/2019

    review rating 5  Wij hebben een zeer prettige samenwerking lopen met Rocket Digital. Niels en collega's werken zeer snel en zijn betrokken en deskundig. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over andere zaken, buiten onze samenwerking om, waar wij zelf niet uitkomen.

    thumb Lara Welting
    10/07/2019

    review rating 5  Fjine mensen om mee te werken. Adequaat, persoonlijk contact en resultaat!

    thumb Lotte Kleinstapel
    7/18/2019

    review rating 4  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

    thumb harrie koetje
    3/24/2019

    review rating 5  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Rocket is goed bereikbaar en erg betrokken bij onze online campagnes. Naast het geven van advies werken ze ook praktisch mee bij het inrichten van campagnes. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgen voor goede resultaten!

    thumb Jasper Dijkstra
    2/19/2019

    review rating 5  Fantastisch bedrijf. Denkt mee en is transparant

    thumb Pieter Boersma
    2/18/2019

    review rating 5  Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Rocket Digital. Er zijn een aantal aspecten die mij extra aanspreken.Niels is onze vaste Google Ads expert. Ik ben heel erg blij met zijn Groningse nuchterheid en behulpzaamheid. Ik krijg snel en regelmatig updates vanuit Rocket Digital. Bij andere bureaus kreeg ik vaak het gevoel dat ze vooral met hun grote klanten bezig waren. Dat gevoel heb ik absoluut niet bij Rocket Digital.Een ander aspect wat mij aanspreekt, is dat we performance based samenwerken. We werken volgens een model waarin we beiden profiteren van de behaalden successen. Ten slotte is het leuk te vermelden dat Rocket Digital ook trainingen aanbiedt op Springest. Je kunt via Springest een 1op1 SEO training of een 1op1 Google Ads training bij Rocket Digital volgen.

    thumb Bram Speelman
    2/14/2019

    review rating 4  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

    thumb harrie koetje
    1/23/2019

+ Bekijk hier alle reviews

volg ons op