Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital?

Klantportretten

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

    review rating 5  Super fijne samenwerking en training gister gehad van Pieter van Rocket Digital. De training was erg praktisch en ook specifiek gericht op ons bedrijf. Zo kunnen we nu weer stappen maken om ons account te optimaliseren.

    thumb Marissa Trouwborst
    8/22/2018

    review rating 5  Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Digital staat altijd voor je klaar!

    thumb Jelmar de Vries
    7/17/2018

    review rating 5  Rocket Digital rocks! Sinds we samenwerken (2015) is de totale ROI van onze Paid Advertising meer dan verdrievoudigd. Kamer.nl kan niet meer zonder hun expertise en hun actieve meedenken.

    thumb Bart Kappenburg
    7/09/2018

    review rating 5  Wij werken sinds een aantal jaren samen met Rocket Digital eerst alleen voor online marketing en tegenwoordig veel breder. Rocket Digital werkt mee aan onze SEA en SEO met goede resultaten en een zeer plezierige samenwerking. Een bureau met een zeer brede kennis van zaken die wij van harte aanbevelen.

    thumb Tom Watts Jones
    5/22/2018

    review rating 5  Rocket Digital is een bedrijf waar we al jaren zaken meedoen, wat opvalt aan dit zeer professionele bedrijf is de betrokken medewerkers en de transparante manier van communiceren op papier en in gesprek.

    thumb robert Wagenaar
    5/03/2018

    review rating 5  De samenwerking met Rocket Digital ervaar ik als erg plezierig. In de loop van de jaren heb ik al met verschillende bureaus samengewerkt. Nu sinds een aantal jaren Rocket Digital. Dit is echt een verademing. Prettig schakelen, goed sparren, inhoudelijk behoren ze wat mij betreft tot de top.

    thumb Willem Jan Beens
    4/24/2018

    review rating 4  “Resultaten uit het verleden bieden garantie voor de toekomst”. Oprichter Lennart kende ik al voordat ik bij petdirect.nl aan de slag mocht gaan. De goede ervaring die ik had met in2search en op dit moment heb met RocketDigital, worden ook bij mijn nieuwe werkgever waargemaakt.Professionaliteit, persoonlijke benadering, actuele kennis en een resultaatgerichte aanpak. Deze factoren waren voor ons doorslaggevend om in mei 2016 de handen ineen te slaan en de samenwerking te starten. Een betrouwbare en kundige partner!

    thumb Pet Hoogeveen
    4/04/2018

    review rating 5  Rocket Digital is een zeer gespecialiseerd bedrijf. Contact is altijd goed, en snel. Ze hebben oog voor hun klant en hun doelen en zijn zeer gezellig om mee te werken!

    thumb Lynn Kits
    3/23/2018

    review rating 5  Mooi bedrijf, mooie mensen. Professioneel, accuraat en altijd meedenkend. fijn om mee samen te werken

    thumb Alexander Oltrop
    3/22/2018

    review rating 4  Rocket Digital is een informele en persoonlijke marketing-partner. Ze vertalen merkwaarden moeiteloos naar (in het geval van Riksja Travel) adwords-strategie en zijn flexibel in wanneer je hun expertise in wilt zetten. Dus geen langlopende, vaste contracten maar een samenwerking op basis van behoefte.

    thumb Josien Westdorp
    3/19/2018

+ Bekijk hier alle reviews