Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital?

Klantportretten

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

    review rating 5  Fjine mensen om mee te werken. Adequaat, persoonlijk contact en resultaat!

    thumb Lotte Kleinstapel
    7/18/2019

    review rating 4  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

    thumb harrie koetje
    3/24/2019

    review rating 5  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Rocket is goed bereikbaar en erg betrokken bij onze online campagnes. Naast het geven van advies werken ze ook praktisch mee bij het inrichten van campagnes. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgen voor goede resultaten!

    thumb Jasper Dijkstra
    2/19/2019

    review rating 5  Fantastisch bedrijf. Denkt mee en is transparant

    thumb Pieter Boersma
    2/18/2019

    review rating 5  Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Rocket Digital. Er zijn een aantal aspecten die mij extra aanspreken.Niels is onze vaste Google Ads expert. Ik ben heel erg blij met zijn Groningse nuchterheid en behulpzaamheid. Ik krijg snel en regelmatig updates vanuit Rocket Digital. Bij andere bureaus kreeg ik vaak het gevoel dat ze vooral met hun grote klanten bezig waren. Dat gevoel heb ik absoluut niet bij Rocket Digital.Een ander aspect wat mij aanspreekt, is dat we performance based samenwerken. We werken volgens een model waarin we beiden profiteren van de behaalden successen. Ten slotte is het leuk te vermelden dat Rocket Digital ook trainingen aanbiedt op Springest. Je kunt via Springest een 1op1 SEO training of een 1op1 Google Ads training bij Rocket Digital volgen.

    thumb Bram Speelman
    2/14/2019

    review rating 4  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

    thumb harrie koetje
    1/23/2019

    review rating 4  Rocket Digital denkt actief met ons mee over de conversie van onze website en de effectief uitvoeren van onze AdWord campagnes.

    thumb Emiel Lohr
    12/17/2018

    review rating 4  Rocket Digital levert het juiste advies voor een effectieve campagne. Daarnaast neemt team Rocket ons veel werk uit handen, zo zijn we en online aanwezig en kunnen wij ons richten op de business. Matthieu Kroon.

    thumb Klunder adwords
    11/20/2018

    review rating 5  Super fijne samenwerking en training gister gehad van Pieter van Rocket Digital. De training was erg praktisch en ook specifiek gericht op ons bedrijf. Zo kunnen we nu weer stappen maken om ons account te optimaliseren.

    thumb Marissa Trouwborst
    8/22/2018

    review rating 5  Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Digital staat altijd voor je klaar!

    thumb Jelmar de Vries
    7/17/2018

+ Bekijk hier alle reviews

volg ons op