Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital? Leer hier onze klantverhalen.

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

    5 star review  Wij zijn erg blij met Rocket Digital! Na zeer slechte ervaringen met een ander bedrijf is dit bedrijf een verademing!! Een bedrijf met een persoonlijke benadering. Er word naar je geluisterd, er wordt meegedacht, ze maken waar wat ze zeggen. Er worden geen valse beloftes gedaan. Er worden afspraken cq planning gemaakt en vervolgens krijg periodieke overzichten zodat je ziet wat ze hebben gedaan en wat er wanneer nog gedaan wordt. Een open en inzichtelijke methode. Wat natuurlijk ook niet belangrijk is om te vermelden is dat de omzet via Google groeit. Nog een positief puntje; Ben je niet tevreden over Rocket Digital? Zij hanteren geen opzegtermijn.

    thumb BoeZLife
    8/21/2020

    5 star review  Enorm blij met de expertise die Rocket Digital met zich meebrengt. Ze helpen je graag, sparren met je en nemen vooral de tijd voor je!

    thumb Energy Delta Institute
    8/18/2020

    5 star review  Het is ontzettend fijn samenwerken met Rocket Digital door de kundige advisering, concrete actieplannen en korte lijnen. Maatwerk op niveau waar we uitermate tevreden over zijn!

    thumb Munnik Brandadvies
    8/17/2020

    5 star review  Voor mijn werk als communicatie & multimediadesigner bij NFK werk ik veel samen met Rocket Digital. Ben erg tevreden over deze samenwerking! Arjan reageert altijd erg snel, pakt dingen snel op en komt met gedegen advies. Zeker een aanrader!

    thumb Marieke van der Heide
    8/04/2020

    5 star review  Met Rocket Digital hebben wij een zeer soepele en vlotte samenwerking! Ze denken goed met ons mee en we behalen goede resultaten. Al met al erg tevreden.

    thumb Meubelbeslagonline
    7/20/2020

    5 star review  Rocket Digital is pro-actief en reageert snel, professionele en leuke partner.

    thumb Rik
    7/07/2020

    5 star review  Al ruim 6 jaar werken we samen met Rocket Digital. De samenwerking is top, no-nonsense mentaliteit, betrouwbaar en vooral erg kundig!

    thumb Cedric van Dijken
    7/06/2020

    5 star review  De samenwerking met Rocket Digital ervaren wij al jaren als zeer positief. Fijne mensen, snelle reactie op vragen en duidelijke uitleg/terugkoppelingen, persoonlijk contact en goede resultaten!

    thumb Verver Jet Winters Makelaars
    7/06/2020

    5 star review  Professionele organisatie met veel specifieke kennis in huis. Goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Denken met je mee om de beste resultaten te behalen op alle fronten.

    thumb DATPROF - Test Data Simplified
    7/06/2020

    5 star review  We hebben de marketing aan dit bedrijf uitbesteed en zijn heel tevreden met de resultaten van de marketing. Professioneel en absoluut resultaat gericht om voor ons bedrijf het beste er uit te halen, een aanbeveling voor marketing voor bedrijven

    thumb Thuis bestellen
    7/06/2020

    5 star review  Het is prettig samenwerken met Rocket Digital. Ze zijn persoonlijk, snel en leveren kwaliteit. Op elke vraag hebben zij een antwoord en ze nemen ook echt de tijd om de informatie over te brengen.

    thumb ROK Groep
    6/29/2020

    5 star review  Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij Niels van Rocket Digital weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!

    thumb Sharmilla
    4/29/2020

    5 star review  Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!

    thumb Kitty Van der Pijll
    2/04/2020

    4 star review  Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader!

    thumb ivrm bussum
    1/16/2020

    5 star review  Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!

    thumb Franca de Vrind
    12/03/2019

    5 star review  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

    thumb Mitchell M
    11/26/2019

    5 star review  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

    thumb Mitchell M
    11/26/2019

    5 star review  Cursus was helemaal gepersonaliseerd naar mijn wensen en mijn vakgebied, de 1 op 1 aandacht vond ik erg fijn en heb er zeker veel van geleerd!

    thumb JungleBeads Nederland
    11/25/2019

    5 star review  Zeer nuttige training gehad. Wensen werden van tevoren goed afgestemd en de uitleg was erg helder en concreet. Van deze praktische stoomcursus gaan we in de toekomst nog veel profijt hebben. Bedankt!

    thumb TeamAlert
    11/21/2019

    4 star review  Goede training met niet alleen theorie, maar vooral ook praktische tips.

    thumb Jesse Askja
    11/13/2019

    5 star review  Erg prettige en altijd snelle samenwerking met Rocket Digital!

    thumb Bink Kinderopvang
    11/11/2019

    5 star review  We werken al een aantal jaren samen met Rocket Digital en zijn zeer tevreden. Toegangkelijk, accuraat, hoog kennisniveau en zeer vriendelijk.

    thumb NNZ the packaging network
    11/07/2019

    5 star review  Eind augustus 2019 de SEO-training van Rocket Digital gevolgd. De training was goed aangepast op mijn instapniveau & specifieke copy-wensen. De uitleg was helder en toegespitst op de praktijk. En: er was genoeg ruimte voor vragen, óók achteraf.Een dikke aanrader als je direct aan de slag wilt met SEO!

    thumb Merel Schreinemakers
    10/09/2019

    5 star review  Wij hebben een zeer prettige samenwerking lopen met Rocket Digital. Niels en collega's werken zeer snel en zijn betrokken en deskundig. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over andere zaken, buiten onze samenwerking om, waar wij zelf niet uitkomen.

    thumb Lara Welting
    10/07/2019

    5 star review  Fjine mensen om mee te werken. Adequaat, persoonlijk contact en resultaat!

    thumb Lotte Kleinstapel
    7/18/2019

    4 star review  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

    thumb harrie koetje
    3/24/2019

    5 star review  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Rocket is goed bereikbaar en erg betrokken bij onze online campagnes. Naast het geven van advies werken ze ook praktisch mee bij het inrichten van campagnes. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgen voor goede resultaten!

    thumb Jasper Dijkstra
    2/19/2019

    5 star review  Fantastisch bedrijf. Denkt mee en is transparant

    thumb Pieter Boersma
    2/18/2019

    5 star review  Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Rocket Digital. Er zijn een aantal aspecten die mij extra aanspreken.Niels is onze vaste Google Ads expert. Ik ben heel erg blij met zijn Groningse nuchterheid en behulpzaamheid. Ik krijg snel en regelmatig updates vanuit Rocket Digital. Bij andere bureaus kreeg ik vaak het gevoel dat ze vooral met hun grote klanten bezig waren. Dat gevoel heb ik absoluut niet bij Rocket Digital.Een ander aspect wat mij aanspreekt, is dat we performance based samenwerken. We werken volgens een model waarin we beiden profiteren van de behaalden successen. Ten slotte is het leuk te vermelden dat Rocket Digital ook trainingen aanbiedt op Springest. Je kunt via Springest een 1op1 SEO training of een 1op1 Google Ads training bij Rocket Digital volgen.

    thumb Bram Speelman
    2/14/2019

    4 star review  Wij werken nog niet zo heel lang samen met Rocket Digital maar onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Betrokken, deskundig en dienstverlenend. Ineke Wiersema, dienst marketing & communicatie Noorderpoort

    thumb harrie koetje
    1/23/2019

    4 star review  Rocket Digital denkt actief met ons mee over de conversie van onze website en de effectief uitvoeren van onze AdWord campagnes.

    thumb Emiel Lohr
    12/17/2018

    4 star review  Rocket Digital levert het juiste advies voor een effectieve campagne. Daarnaast neemt team Rocket ons veel werk uit handen, zo zijn we en online aanwezig en kunnen wij ons richten op de business. Matthieu Kroon.

    thumb Klunder adwords
    11/20/2018

    5 star review  Super fijne samenwerking en training gister gehad van Pieter van Rocket Digital. De training was erg praktisch en ook specifiek gericht op ons bedrijf. Zo kunnen we nu weer stappen maken om ons account te optimaliseren.

    thumb Marissa Trouwborst
    8/22/2018

    5 star review  Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Digital staat altijd voor je klaar!

    thumb Jelmar de Vries
    7/17/2018

    5 star review  Rocket Digital rocks! Sinds we samenwerken (2015) is de totale ROI van onze Paid Advertising meer dan verdrievoudigd. Kamer.nl kan niet meer zonder hun expertise en hun actieve meedenken.

    thumb Bart Kappenburg
    7/09/2018

    5 star review  Wij werken sinds een aantal jaren samen met Rocket Digital eerst alleen voor online marketing en tegenwoordig veel breder. Rocket Digital werkt mee aan onze SEA en SEO met goede resultaten en een zeer plezierige samenwerking. Een bureau met een zeer brede kennis van zaken die wij van harte aanbevelen.

    thumb Tom Watts Jones
    5/22/2018

    5 star review  Rocket Digital is een bedrijf waar we al jaren zaken meedoen, wat opvalt aan dit zeer professionele bedrijf is de betrokken medewerkers en de transparante manier van communiceren op papier en in gesprek.

    thumb robert Wagenaar
    5/03/2018

    5 star review  De samenwerking met Rocket Digital ervaar ik als erg plezierig. In de loop van de jaren heb ik al met verschillende bureaus samengewerkt. Nu sinds een aantal jaren Rocket Digital. Dit is echt een verademing. Prettig schakelen, goed sparren, inhoudelijk behoren ze wat mij betreft tot de top.

    thumb Willem Jan Beens
    4/24/2018

    4 star review  “Resultaten uit het verleden bieden garantie voor de toekomst”. Oprichter Lennart kende ik al voordat ik bij petdirect.nl aan de slag mocht gaan. De goede ervaring die ik had met in2search en op dit moment heb met RocketDigital, worden ook bij mijn nieuwe werkgever waargemaakt.Professionaliteit, persoonlijke benadering, actuele kennis en een resultaatgerichte aanpak. Deze factoren waren voor ons doorslaggevend om in mei 2016 de handen ineen te slaan en de samenwerking te starten. Een betrouwbare en kundige partner!

    thumb Pet Hoogeveen
    4/04/2018

    5 star review  Rocket Digital is een zeer gespecialiseerd bedrijf. Contact is altijd goed, en snel. Ze hebben oog voor hun klant en hun doelen en zijn zeer gezellig om mee te werken!

    thumb Lynn Kits
    3/23/2018
volg ons op