Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital?

Klantportretten

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

    review rating 5  Het is prettig samenwerken met Rocket Digital. Ze zijn persoonlijk, snel en leveren kwaliteit. Op elke vraag hebben zij een antwoord en ze nemen ook echt de tijd om de informatie over te brengen.

    thumb ROK Groep
    6/29/2020

    review rating 5  Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij Niels van Rocket Digital weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!

    thumb Sharmilla
    4/29/2020

    review rating 5  Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!

    thumb Kitty Van der Pijll
    2/04/2020

    review rating 4  Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader!

    thumb ivrm bussum
    1/16/2020

    review rating 5  Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!

    thumb Franca de Vrind
    12/03/2019

    review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

    thumb Mitchell M
    11/26/2019

    review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

    thumb Mitchell M
    11/26/2019

    review rating 5  Cursus was helemaal gepersonaliseerd naar mijn wensen en mijn vakgebied, de 1 op 1 aandacht vond ik erg fijn en heb er zeker veel van geleerd!

    thumb JungleBeads Nederland
    11/25/2019

    review rating 5  Zeer nuttige training gehad. Wensen werden van tevoren goed afgestemd en de uitleg was erg helder en concreet. Van deze praktische stoomcursus gaan we in de toekomst nog veel profijt hebben. Bedankt!

    thumb TeamAlert
    11/21/2019

    review rating 4  Goede training met niet alleen theorie, maar vooral ook praktische tips.

    thumb Jesse Askja
    11/13/2019

+ Bekijk hier alle reviews

volg ons op