Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital?

Klantportretten

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

    review rating 5  Een volledig op maat gemaakte Google Analytics cursusdag gehad. En daarbij nog Google Ads aangestipt. Er wordt meegedacht en omdat de cursus 1-op-1 is wordt deze echt toegespitst op je eigen website en publiek. Er wordt actief meegedacht en zelfs weken naderhand kon ik nog met mijn vragen terecht bij Erik. Absolute aanrader!

    thumb Franca de Vrind
    12/03/2019

    review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

    thumb Mitchell M
    11/26/2019

    review rating 5  Fijne samenwerkingspartner voor opzetten en onderhouden van marketingcampagnes. Ze zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen dat goed doorvertalen naar jouw business. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en raden Rocket Digital aan!

    thumb Mitchell M
    11/26/2019

    review rating 5  Cursus was helemaal gepersonaliseerd naar mijn wensen en mijn vakgebied, de 1 op 1 aandacht vond ik erg fijn en heb er zeker veel van geleerd!

    thumb JungleBeads Nederland
    11/25/2019

    review rating 5  Zeer nuttige training gehad. Wensen werden van tevoren goed afgestemd en de uitleg was erg helder en concreet. Van deze praktische stoomcursus gaan we in de toekomst nog veel profijt hebben. Bedankt!

    thumb TeamAlert
    11/21/2019

    review rating 4  Goede training met niet alleen theorie, maar vooral ook praktische tips.

    thumb Jesse Askja
    11/13/2019

    review rating 5  Erg prettige en altijd snelle samenwerking met Rocket Digital!

    thumb Bink Kinderopvang
    11/11/2019

    review rating 5  We werken al een aantal jaren samen met Rocket Digital en zijn zeer tevreden. Toegangkelijk, accuraat, hoog kennisniveau en zeer vriendelijk.

    thumb NNZ the packaging network
    11/07/2019

    review rating 5  Eind augustus 2019 de SEO-training van Rocket Digital gevolgd. De training was goed aangepast op mijn instapniveau & specifieke copy-wensen. De uitleg was helder en toegespitst op de praktijk. En: er was genoeg ruimte voor vragen, óók achteraf.Een dikke aanrader als je direct aan de slag wilt met SEO!

    thumb Merel Schreinemakers
    10/09/2019

    review rating 5  Wij hebben een zeer prettige samenwerking lopen met Rocket Digital. Niels en collega's werken zeer snel en zijn betrokken en deskundig. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over andere zaken, buiten onze samenwerking om, waar wij zelf niet uitkomen.

    thumb Lara Welting
    10/07/2019

+ Bekijk hier alle reviews

volg ons op