Reviews Rocket Digital

In ons vak is er niets mooier dan een blije klant. Het geeft energie, je bekijkt ’s avonds de campagne-resultaten en rijdt met alle liefde naar de andere kant van het land voor een afspraak.

We verzamelen de beoordelingen van onze klanten op Google Mijn Bedrijf. De verhalen kun je hieronder lezen. Daarnaast schrijven we regelmatig portretten van onze klanten: wat doen ze, welke uitdagingen hebben ze en hoe beoordelen ze de samenwerking met Rocket Digital?

Klantportretten

Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf.

  review rating 4  “Resultaten uit het verleden bieden garantie voor de toekomst”. Oprichter Lennart kende ik al voordat ik bij petdirect.nl aan de slag mocht gaan. De goede ervaring die ik had met in2search en op dit moment heb met RocketDigital, worden ook bij mijn nieuwe werkgever waargemaakt. Professionaliteit, persoonlijke benadering, actuele kennis en een resultaatgerichte aanpak. Deze factoren waren voor ons doorslaggevend om in mei 2016 de handen ineen te slaan en de samenwerking te starten. Een betrouwbare en kundige partner!

  thumb Pet Hoogeveen
  4/04/2018

  review rating 5  Rocket Digital is een zeer gespecialiseerd bedrijf. Contact is altijd goed, en snel. Ze hebben oog voor hun klant en hun doelen en zijn zeer gezellig om mee te werken!

  thumb Lynn Kits
  3/23/2018

  review rating 5  Mooi bedrijf, mooie mensen. Professioneel, accuraat en altijd meedenkend. fijn om mee samen te werken

  thumb Alexander Oltrop
  3/22/2018

  review rating 4  Rocket Digital is een informele en persoonlijke marketing-partner. Ze vertalen merkwaarden moeiteloos naar (in het geval van Riksja Travel) adwords-strategie en zijn flexibel in wanneer je hun expertise in wilt zetten. Dus geen langlopende, vaste contracten maar een samenwerking op basis van behoefte.

  thumb Josien Westdorp
  3/19/2018

  review rating 5  Professioneel, hulpvaardig, snel en proactief! Wij hebben een aantal jaren naar volle tevredenheid samengewerkt.

  thumb DeBonteWeverAssen
  3/16/2018

  review rating 5  Fris en jong bedrijf met slimme mensen. Goede samenwerking met onze consultant, die analytisch sterk is en ook proactief met verbeteringen aan onze online marketing activiteiten komt. Tevreden!

  thumb The DJ Company
  3/13/2018

  review rating 5  Wij zijn erg tevreden over Rocket Digital. Ze zijn erg betrokken, goed bereikbaar en hebben veel kennis in huis

  thumb ZECHSAL Pure Magnesium
  3/09/2018

  review rating 5  Rocket Digital is een fijne samenwerkingspartner met veel kennis, kunde en expertise. Korte lijnen en snel schakelen waardoor de samenwerking uitstekend verloopt.

  thumb WheelsB&B
  3/07/2018

  review rating 5  Zeer tevreden over Rocket Digital. We werken al jaren samen en ze hebben ons naar een hoger niveau gebracht. Zeer toegankelijk en doen wat ze beloven. Aanrader!

  thumb Lennart Gouman
  3/07/2018

+ Bekijk hier alle reviews