Alle trainingen

SEO training

Type trainingMaatwerk 1 op 1 training
DoelgroepZowel startende als ervaren online marketeers. De inhoud van onze training wordt afgestemd op het kennisniveau en de wensen van de cursist.
LocatieMyOffice Groningen. Een training op locatie bij de cursist of online via Zoom/Teams is ook mogelijk.
Duur1 dag van 09:30 uur tot 16:00 uur
Investering€799 exclusief BTW
Aantal deelnemersDe training betreft een 1 op 1 training specifiek voor jouw bedrijf en vraagstukken. Indien gewenst kunnen meerdere mensen van de organisatie deelnemen aan de training.

Het optimaliseren van je website om de organische vindbaarheid te verbeteren is een hele interessante manier om het aantal bezoekers en conversies te verhogen. Met hoge SEO positie op relevante zoektermen genereer je gratis bezoekers die, mits je aanbod goed is, zullen resulteren in conversies (online verkopen, leads).

Wij bieden een SEO training aan voor mensen die hun website willen optimaliseren om zodoende betere SEO posities te realiseren. De SEO training is geschikt voor alle niveaus, daar de training op maat gemaakt wordt voor de cursist. De training wordt verzorgd door een ervaren SEO specialist die onze klanten dagelijks adviseert over SEO optimalisaties.

Contact met opleidingscoördinator Robin

Heb je vragen over onze SEO training? Wil je de SEO training combineren met één van onze andere trainingen? Of wil je sparren over hoe we de training het beste kunnen laten aansluiten op jouw/jullie leerdoelen?

Neem dan rechtstreeks contact op met onze opleidingscoördinator Robin Damen, via robin@rocketdigital.nl of via 050 700 15 35.

Onze SEO trainers

Julius Langenberg

Julius is sinds 2015 werkzaam bij Rocket Digital en verantwoordelijk voor diverse SEO trajecten. Hij brengt zijn kennis graag over aan onze SEO cursisten!

Erik Dijkman

Erik Dijkman

Erik is al ruim 8 jaar actief in het online marketing vak, waarvan 5 jaar bij Rocket Digital. Erik geeft regelmatig SEO trainingen op locatie bij de cursist of op ons kantoor in Groningen.

Opzet SEO training

Onze trainingen staan voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Alles om jou het maximale uit de training te laten halen! Hieronder lees je wat je van onze SEO training kunt verwachten.

Maatwerk SEO training
Onze SEO training betreft een één-op-één training, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Telefonische intake
Twee weken voorafgaand aan de training vindt een telefonische intake plaats met de cursist. Tijdens deze intake zullen we alle leerdoelen bespreken. Daarnaast zullen we ons verdiepen in de website van de cursist, zodat we de training zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Support na de SEO training
Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Tarief
De kosten voor de SEO training bedragen €799 exclusief BTW. Voor eventuele extra cursisten rekenen we een toeslag van €99 per cursist.

Tijd en locatie
De SEO training vindt plaats op ons kantoor in MyOffice in Groningen of op locatie bij de cursist (incompany). Het MyOffice kantoor is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Groningen Helperpark). De training start om 09:30 en eindigt om 16:00 uur. Indien de training bij ons op kantoor plaatsvindt is de lunch inbegrepen.

Ruimte trainingen Rocket Digital:

Training-bij-Rocket-Digital

Inhoud SEO training

Onze trainingen worden aangepast op het kennisniveau en de leerdoelen van de cursist. Uiteraard zijn er in hoofdlijnen diverse onderwerpen die de revue zullen passeren. Deze onderwerpen tref je hieronder.

Inhoud training

 • Basisprincipes: techniek, content en populariteit
 • Zoekwoordonderzoek
 • Zoekmachine-vriendelijke teksten
 • Optimale sitestructuur
 • Linkbuilding: hoe vergaar ik kwalitatief hoogwaardige links?
 • Hoe verbeter ik mijn sitespeed?
 • Concurrentieanalyse
 • SEO weergave binnen Google: titel / description / rich snippets
 • Black hat vs. white hat technieken
 • SEO tools
 • Meten resultaten SEO inspanningen

Goed bereikbare MyOffice kantoor:

Gemeente Oosterhout

Webadviseur Gemeente Oosterhout
” Een leerzame training, heel verhelderend. Heel fijn dat de training kon worden afgestemd op onze situatie, het was echt maatwerk. Ook de nazorg heel goed; bij twijfel kun je altijd even contact opnemen. Goede service!”

NIO Communicatie

Merel Schreinemakers – Content creator
” Eind augustus 2019 de SEO-training van Rocket Digital gevolgd. De training was goed aangepast op mijn instapniveau & specifieke copy-wensen. De uitleg was helder en toegespitst op de praktijk. En: er was genoeg ruimte voor vragen, óók achteraf.Een dikke aanrader als je direct aan de slag wilt met SEO! ”

Veelgestelde vragen

Verzorgen jullie ook in-company SEO trainingen?

Ja. Onze SEO trainingen kunnen we ook op locatie verzorgen. Dit kan zowel 1-op-1 als voor een grote groep mensen binnen de organisatie.

Kan ik goed parkeren bij jullie kantoor?

Ja. Bij ons kantoor hebben we een groot parkeerveld. We zullen het kenteken van je auto invoeren in het parkeersysteem, waardoor je op de dag van de SEO training zo door kunt rijden bij de slagboom.

Is jullie kantoor goed te bereiken met het OV?

Ja. Ons kantoor is gelegen naast het treinstation Groningen Europapark. Je loopt in 13 minuten van het station naar ons kantoor aan het Winschoterdiep 50.

Verzorgen jullie de SEO training ook online?

Ja. Het is geen enkel probleem om de SEO training online te volgen. Wij maken gebruik van Zoom, Google Meet of Microsoft Teams om onze SEO training online te geven.

Kan ik in de dagen na de SEO training nog vragen stellen?

Ja. Loop je na de training ergens tegenaan? Wij bieden 30 dagen support aan. Heb je dus nog een vraag? Bel of mail de trainer gerust zodat we je kunnen helpen.

Bieden jullie nog meer trainingen aan?

Ja, we bieden diverse maatwerk trainingen aan. Bekijk hier al onze online marketing trainingen.

Onze andere trainingen

volg ons op