Alle trainingen

Social Ads training

Type trainingMaatwerk 1 op 1 training
DoelgroepZowel startende als ervaren online marketeers. De inhoud van onze training wordt afgestemd op het kennisniveau en de wensen van de cursist.
LocatieMyOffice Groningen. Een training op locatie bij de cursist of online via Zoom/Teams is ook mogelijk.
Duur1 dag van 09:30 uur tot 16:00 uur
Investering€799 exclusief BTW
Aantal deelnemersDe training betreft een 1 op 1 training specifiek voor jouw bedrijf en vraagstukken. Indien gewenst kunnen meerdere mensen van de organisatie deelnemen aan de training.

Adverteren via sociale kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of Twitter is een hele interessante manier om je doelgroep te bereiken. Je kunt mensen onder anderen bereiken op basis van geslacht, leeftijd, locatie en interesse. Met deze targeting-methoden kun je je naamsbekendheid vergroten of specifieke diensten of producten promoten.

Wij bieden een Social Advertising training aan voor mensen die willen starten met adverteren of meer resultaat willen halen uit hun lopende campagnes. De Social Advertising training is geschikt voor alle niveaus, daar de training op maat gemaakt wordt voor de cursist. De training wordt verzorgd door een ervaren specialist die dagelijks aan de knoppen zit.

Contact met opleidingscoördinator Robin

Heb je vragen over onze Social Ads training? Wil je de Social Ads training combineren met één van onze andere trainingen? Of wil je sparren over hoe we de training het beste kunnen laten aansluiten op jouw/jullie leerdoelen?

Neem dan rechtstreeks contact op met onze opleidingscoördinator Robin Damen, via robin@rocketdigital.nl of via 050 700 15 35.

Onze Social Advertising trainers

Marleen van der Molen

Marleen is in 2016 gestart bij Rocket Digital na het afronden van de opleiding Communicatie- en informatiewetenschappen. Social Advertising trainingen geeft Marleen regelmatig en met veel plezier!

Erik Dijkman

Erik Dijkman

Erik is al ruim 8 jaar actief in het online marketing vak, waarvan 5 jaar bij Rocket Digital. Erik is dagelijks verantwoordelijk voor diverse Social Advertising campagnes. In de Social Advertising training deelt hij zijn kennis graag!

Opzet Social Advertising training

Onze trainingen staan voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Alles om jou het maximale uit de training te laten halen! Hieronder lees je wat je van onze Facebook training kunt verwachten.

Maatwerk Social Advertising training
Onze Social Advertising training betreft een één-op-één training, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Telefonische intake
Twee weken voorafgaand aan de training vindt een telefonische intake plaats met de cursist. Tijdens deze intake zullen we alle leerdoelen bespreken. Daarnaast zullen we ons verdiepen in de website van de cursist, zodat we de training zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Support na de Social Advertising training
Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Tarief
De kosten voor de Social Advertising training bedragen €799 exclusief BTW. Voor eventuele extra cursisten rekenen we een toeslag van €99 per cursist.

Tijd en locatie
De training vindt plaats op ons kantoor in MyOffice in Groningen of op locatie bij de cursist (incompany). De Het MyOffice kantoor is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Groningen Helperpark). De training start om 09:30 en eindigt om 16:00 uur. Indien de training bij ons op kantoor plaatsvindt is de lunch inbegrepen.

Ruimte trainingen Rocket Digital:

Training-bij-Rocket-Digital

Inhoud Social Advertising training

Onze trainingen worden aangepast op het kennisniveau en de leerdoelen van de cursist. Uiteraard zijn er in hoofdlijnen diverse onderwerpen die de revue zullen passeren. Deze onderwerpen tref je hieronder.

Inhoud training

  • Mogelijkheden adverteren Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter
  • Gebruik van de Business Manager
  • Bepalen doelstelling
  • Selecteren doelgroep
  • Campagne-instellingen: dagbugdet, advertentieplanning, biedstrategie, geografische targeting
  • Advertentie-formaten
  • Inrichten advertentieaccount: structuur / budget / biedingen
  • Conversies meten met Facebook en Google Analytics
  • Resultaten analyseren en optimalisatie
  • Testen en best practices

Goed bereikbare MyOffice kantoor:

Infinity College

Kitty van der Pijll
” Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!”

IVRM Reputatie

Tamara
” Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader! ”

Veelgestelde vragen

Verzorgen jullie ook in-company Social Advertising trainingen?

Ja. Onze Social Media Advertising trainingen kunnen we ook op locatie verzorgen. Dit kan zowel 1-op-1 als voor een grote groep mensen binnen de organisatie.

Kan ik goed parkeren bij jullie kantoor?

Ja. Bij ons kantoor hebben we een groot parkeerveld. We zullen het kenteken van je auto invoeren in het parkeersysteem, waardoor je op de dag van de training zo door kunt rijden bij de slagboom.

Is jullie kantoor goed te bereiken met het OV?

Ja. Ons kantoor is gelegen naast het treinstation Groningen Europapark. Je loopt in 13 minuten van het station naar ons kantoor aan het Winschoterdiep 50.

Verzorgen jullie de Social Advertising training ook online?

Ja. Het is geen enkel probleem om de Social Ads training online te volgen. Wij maken gebruik van Zoom, Google Meet of Microsoft Teams om onze Social Advertising training online te geven.

Kan ik in de dagen na de Social Advertising training nog vragen stellen?

Ja. Loop je na de training ergens tegenaan? Wij bieden 30 dagen support aan. Heb je dus nog een vraag? Bel of mail de trainer gerust zodat we je kunnen helpen.

Bieden jullie nog meer trainingen aan?

Ja, we bieden diverse maatwerk trainingen aan. Bekijk hier al onze online marketing trainingen.

Onze andere trainingen

volg ons op