Trainingen

Onze trainingen staan voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We stemmen de één-op-één training af op jouw leerdoelen. Daarnaast bieden we 30 dagen support aan na afloop van de training: we sturen je niet het bos in. Kortom, we doen er alles aan om je het maximale uit de training te laten halen.

Google Ads training

Google Ads training

Wil je meer conversies halen uit Google Ads? Genereer meer leads / verkopen uit je campagnes en bespaar onnodige kosten. Leer het van een ervaren specialist.

Google Analytics training

Google Analytics training

Welke informatie kun je uit Google Analytics halen? Welke conclusies verbind je aan alle data? En hoe presenteer je alle cijfers in dashboards? Leer het in onze Analytics training.

Social Advertising training

Social Advertising training

Wil je meer resultaat behalen uit je Facebook, Instagram en/of LinkedIn campagnes? Volg dan onze Social Advertising training welke toegespitst wordt op jouw wensen en doelen.

SEO training

SEO training

Wil je betere posities behalen binnen de organische zoekresultaten? Volg dan onze SEO training en leer alles over techniek, content en populariteit.

Content schrijven training

Training SEO teksten schrijven

Wil je graag leren hoe je goed SEO teksten kunt schrijven? Wervende content die voor websitebezoekers relevant is, maar ook door Google goed opgepikt wordt? Volg dan onze training SEO teksten schrijven. In 3 uur leren we je hoe je effectief moet schrijven voor SEO.

Online marketing training

Zoek je een online marketing training? Rocket Digital verzorgd al jaren maatwerk online marketing trainingen. Cursisten komen vanuit het hele land naar Groningen om een maatwerk online marketing training te volgen. Indien gewenst is het ook mogelijk om een incompany training te volgen. Onze trainer verzorgd hierbij een maatwerk online marketing training op locatie bij de cursist.

We bieden een Google Ads training, SEO training, Social training en Analytics training aan. Daar wij maatwerk trainingen verzorgen is het ook mogelijk om een online marketing training te volgen waarin alle disciplines aan bod komen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om je wensen en leerdoelen te bespreken.

Support na de training

Heb je een online marketing training gevolgd bij Rocket Digital? Dan blijven we je ondersteunen na afloop van de training. Loop je in de praktijk ergens tegenaan? Bel of mail ons gerust en we gaan je helpen. Onze doelstelling is om je zoveel mogelijk te leren over online marketing. Zowel op de trainingsdag zelf als in de weken na de training.

Reacties van cursisten

Wij focussen ons op online marketing trainingen van zeer hoge kwaliteit. Geen klasjes maar altijd maatwerk en toegespitst op de leerdoelen en business van de cursist. Door deze focus op kwaliteit hebben we al veel positieve reviews mogen ontvangen. Hieronder is een selectie van de reviews te lezen.

Infinity College

Kitty van der Pijll
” Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. Jacobien legt helder uit, maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!”

Basicly

Sharmilla
” Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij Niels van Rocket Digital weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!”

IVRM Reputatie

Tamara
” Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader! ”

Arriva Touring

Nicole van der Zwet, Account/ Event manager
” Wij wilden meer weten van GA en wat we eruit kunnen halen. Aan welke “knoppen” kunnen we draaien en we wilden GA beter begrijpen. Stapsgewijs zijn we door GA gelopen. De training heb ik in 2 delen gevolgd, dit zodat we in de tussenliggende tijd ook na konden denken en extra vragen in deel 2 konden behandelen. Leuk team, gemotiveerd, veel kennis en leveren absoluut maatwerk. ”

NIO Communicatie

Merel Schreinemakers – Content creator
” Eind augustus 2019 de SEO-training van Rocket Digital gevolgd. De training was goed aangepast op mijn instapniveau & specifieke copy-wensen. De uitleg was helder en toegespitst op de praktijk. En: er was genoeg ruimte voor vragen, óók achteraf.Een dikke aanrader als je direct aan de slag wilt met SEO! ”

Bouw7

Jelmar de Vries – Online marketeer
” Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Digital staat altijd voor je klaar! ”
volg ons op