Trainingen

Trainingen

Onze trainingen staan voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We stemmen de één-op-één training af op jouw leerdoelen. Daarnaast bieden we 30 dagen support aan na afloop van de training: we sturen je niet het bos in. Kortom, we doen er alles aan om je het maximale uit de training te laten halen.

Google Ads training

Onze Google Ads training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren online marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business.

Google Analytics training

Wij bieden een Google Analytics training aan voor mensen die de juiste inzichten uit Google Analytics willen halen. Waar vind je welke gegevens? Welke conclusies verbind je aan alle data? En hoe presenteer je alle cijfers in overzichtelijke dashboards?

Social Advertising training

De Social Advertising training is geschikt voor mensen die willen starten met adverteren of meer resultaat willen halen uit hun lopende campagnes. De training is geschikt voor alle niveaus, daar de training op maat gemaakt wordt voor de cursist.

SEO training

De SEO training is voor mensen die hun website willen optimaliseren om zodoende betere organische posities te realiseren. De training wordt verzorgd door een ervaren SEO specialist die onze klanten dagelijks adviseert over SEO.

volg ons op