Vacature: Online Marketing Specialist (medior / senior)

Ben jij een online marketing specialist met minimaal 2 jaar ervaring en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Vind jij het fantastisch om data te analyseren en op basis daarvan waarde te creëren en bij te dragen aan de online groei van verschillende opdrachtgevers? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ambitieuze collega, die wil werken in een team met ervaren online marketing specialisten, waarin klantgericht werken en kennisontwikkeling centraal staat.

Vacature online marketing specialist met ervaring

Waarom werken bij Rocket Digital?

Wat ga je doen?

Als Online Marketing Specialist adviseer je je eigen klantenportefeuille over de beste online marketing aanpak. Zowel op strategisch- als operationeel niveau. Je houdt je bezig met het bedenken, opzetten en managen van online marketing campagnes op diverse platformen, zoals Google, Facebook en LinkedIn.

Door jouw data-analyses kun je de campagnes continu optimaliseren, om zo het maximale uit het budget van de opdrachtgever te halen. Als ervaren specialist weet je hoe belangrijk het is om samen met opdrachtgevers te werken, in plaats van voor opdrachtgevers. Daarom heb je, als vast aanspreekpunt voor je klanten, zeer regelmatig contact met ze, om de resultaten van de online inspanningen te bespreken.

Verder ondersteunen we onze opdrachtgevers met conversieoptimalisatie, dashboarding, Analytics- en GTM-implementaties en verzorgen we met regelmaat maatwerk trainingen. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie, die geen dag hetzelfde is. De werkzaamheden zijn zeer divers; je kunt opdrachtgevers kanaalbreed adviseren. Echter, dat betekent niet dat je elk aspect van online marketing moet beheersen. Iedereen binnen ons team heeft zijn of haar eigen expertise.

​We werken voor zeer diverse opdrachtgevers. Van de Hanzehogeschool Groningen tot sterk groeiende webshops. En van non-profitorganisaties als Kinderen van de Voedselbank tot reisorganisaties, zoals Riksja Travel.

Om als nieuwe collega het team en onze werkwijzen goed te leren kennen, werk je de eerste periode zoveel mogelijk op kantoor, in wisselende samenstellingen. Daarna kun je zowel op kantoor, als thuis werken. Hierin bieden wij flexibiliteit en vrijheid.

Wie zijn wij?

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketingbureau van Nederland te worden. Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing.

Met gepaste trots kunnen wij delen dat Rocket Digital behoort tot de beste 3% Google Partners en behoren wij volgens Emerce tot de 100 beste online bedrijven in Nederland.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd op HBO of WO niveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring aan bureau- of klantzijde.
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent een teamplayer, die ook goed zelfstandig kan werken.
 • Je bent proactief en servicegericht.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en werkervaring.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Werken in een ambitieus team, met een hoog kennisniveau.
 • Een extra salariscomponent, voor het opbouwen van pensioen.
 • Dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch.
 • Elke donderdag een bootcamp training met het team.
 • Gezellige borrels en uitjes.

Kennis is de basis van Rocket Digital. We werken enkel met vakmensen die zich doorlopend ontwikkelen en trainen.

Bekijk ons team

Rocket Digital Lennart Moes

Het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland.

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden.

volg ons op