Vacature Online Marketing Specialist bij Rocket Digital

Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je werken in een team met ervaren specialisten waarin klantgericht werken en kennisontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan op de functie van Online Marketing Specialist.

Online marketing Rocket Digital

Waarom werken voor Rocket Digital?

Kennis is de basis van Rocket Digital. We werken enkel met vakmensen die zich doorlopend ontwikkelen en trainen.

Bekijk ons team

Rocket Digital Lennart Moes

Het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland.

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden.

Wat ga je doen als Online Marketing Specialist?

Je adviseert je eigen klantenportefeuille over de beste online marketing aanpak. Zowel op strategisch- als operationeel niveau. Van SEA, SEO tot Social Advertising campagnes. Verder ondersteunen we onze opdrachtgevers met conversieoptimalisatie, dashboarding, Analytics- en GTM-implementaties en verzorgen we met regelmaat maatwerk trainingen.

De werkzaamheden zijn zeer divers; je kunt opdrachtgevers kanaalbreed adviseren. Dat betekent echter niet dat je alles hoeft te kunnen. Iedereen binnen ons team heeft zijn of haar eigen expertise. ​We werken voor zeer diverse opdrachtgevers. Van de Hanzehogeschool Groningen tot sterk groeiende webshops. En van non profit organisaties als Kinderen van de Voedselbank tot reisorganisatie Riksja Travel.

Ready for boarding?

Ben jij analytisch, communicatief vaardig en heb je online marketing ervaring? Wil je de volgende stap maken in je carrière? Stuur dan je motivatie en CV naar julius@rocketdigital.nl. We bespreken je werkervaring, skills en ambities graag tijdens een kennismakingsgesprek.

volg ons op