Vacature: Online Marketing Specialist

Update mei 2020: deze vacature is ingevuld. Welkom Nicole!

Wij zoeken een leuke collega. Een online marketing specialist met liefde voor het vak en minimaal 2 jaar ervaring aan klant- of bureauzijde. We zoeken iemand die goed past in ons team en bewust kiest voor een klein en groeiend bedrijf.

Wij zijn Rocket Digital

Rocket Digital is nét een beetje anders als online marketing bureau. Groei is niet ons doel, maar het resultaat van uitstekend werk verzetten met gedreven collega’s en ambitieuze opdrachtgevers.

We hebben focus op langere termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Duurzame relaties in plaats van snelle groei. Daarom werken wij niet met interne targets of omzetdoelstellingen.

Lees hier ons blog over onze groeistrategie.

Waarom werken voor Rocket Digital

  • Ambitieuze opdrachtgevers.
  • Toffe collega’s met een hoog kennisniveau.
  • Jouw mening telt! Inbreng over de koers van Rocket Digital wordt erg gewaardeerd.
  • Veel vrijheid en flexibiliteit. Plan zelf je werk in, bepaal je eigen werktijden en plan je eigen vakanties in.
  • Lunch van de zaak bij WAAR in de Mediacentrale.
  • Een team van leuke collega’s; ervaren specialisten en periodieke kennissessies.
  • Een extra salariscomponent voor het opbouwen van pensioen.

Wat ga je doen?

Je adviseert je eigen klantenportefeuille over de beste online marketing aanpak. Zowel op strategisch- als operationeel niveau. Van SEA, SEO tot Social Advertising campagnes.

Verder ondersteunen we onze opdrachtgevers met conversieoptimalisatie, dashboarding, Analytics- en GTM-implementaties en verzorgen we met regelmaat maatwerk trainingen.

De werkzaamheden zijn zeer divers; je kunt opdrachtgevers kanaalbreed adviseren. Dat betekent echter niet dat je alles hoeft te kunnen. Iedereen binnen ons team heeft zijn of haar eigen expertise.

​We werken voor zeer diverse opdrachtgevers. Van de Hanzehogeschool Groningen tot sterk groeiende webshops. En van non profit organisaties als Kinderen van de Voedselbank tot reisorganisatie Riksja Travel.

Bekijk hier onze opdrachtgevers, klantcases en reviews.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een online marketing specialist met ervaring. Ervaring bij een bureau is een pre, geen must. Wij zoeken een collega die matcht met onze bedrijfscultuur en samen de volgende ambitieuze stap wil zetten.

Stuur een motivatiebrief en CV naar julius@rocketdigital.nl. We bespreken je werkervaring, skills en ambities graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Rocket Digital op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 6378589118 Feed will not update.

volg ons op