Vacature ervaren SEO Specialist bij Rocket Digital

Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je werken in een team met ervaren specialisten waarin klantgericht werken en kennisontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan op de functie van ervaren SEO Specialist.

Online marketing Rocket Digital

Waarom werken voor Rocket Digital?

Kennis is de basis van Rocket Digital. We werken enkel met vakmensen die zich doorlopend ontwikkelen en trainen.

Bekijk ons team

Rocket Digital Lennart Moes

Het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland.

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden.

Wat ga je doen als SEO Specialist bij Rocket Digital?

Je adviseert je eigen klantenportefeuille over de beste SEO aanpak. Zowel op strategisch- als operationeel niveau. Naast het bedienen van opdrachtgevers ben je SEO Product Owner en daarmee eindverantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze SEO dienstverlening. Je vergaart kennis, voert tests uit, deelt kennis (intern en extern) en zorgt voor een uniforme werkwijze m.b.v. workflows.

Rocket Digital wil een topspeler zijn in de markt op het gebied van kennis en klantenservice. Naast je eigen klantenportefeuille krijg je veel tijd om je kennis – en daarmee de kennis van ons bedrijf – structureel te verbeteren. Als online marketing bureau helpen we opdrachtgevers met groei vanuit alle online marketing kanalen. Als SEO specialist werk je nauw samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de SEA, Marketplaces en Social Advertising aanpak voor opdrachtgevers.

​We werken voor zeer diverse opdrachtgevers. Van de Hanzehogeschool Groningen tot sterk groeiende webshops. En van non profit organisaties als Kinderen van de Voedselbank tot reisorganisatie Riksja Travel. Bekijk hier onze opdrachtgevers, klantcases en reviews.

Ready for boarding?

Heb je een bewezen SEO track record en wil je binnen Rocket Digital de SEO Lead pakken? Wil je de volgende stap maken in je carrière en je omringen met specialisten met jarenlange ervaring? Stuur dan je motivatie en CV naar julius@rocketdigital.nl. We bespreken je werkervaring, skills en ambities graag tijdens een kennismakingsgesprek.

volg ons op