Vacature: Trainee Online Marketing Specialist

Ben je onlangs afgestudeerd en wil je starten in de dynamische wereld van Online Marketing? Beschik jij over de juiste kwaliteiten om een ijzersterke online marketeer te worden? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken! Als trainee word je opgeleid door ons team van specialisten, maar werk je wel direct mee aan diverse uitdagende opdrachten. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Trainee Online Marketing vacature

Waarom werken voor Rocket Digital?

Wat ga je doen als Trainee Online Marketing Specialist?

Als trainee wordt je klaargestoomd tot Online Marketing specialist. Binnen het traineeship volg je een dagelijkse bootcamp, gegeven door onze specialisten. Zo maak je niet alleen kennis met alle facetten van online marketing, maar leer je ook je collega’s direct beter kennen. Naast het volgen van bootcamps, is er ook volop ruimte om te studeren voor het behalen van Google Ads en Facebook certificeringen. We werken toe naar een situatie waarbij je zelfstandig je eigen opdrachtgevers begeleidt. De duur van het traineeship staat niet vast; eigen initiatief en een snelle ontwikkeling moedigen wij aan!

Na het succesvol afronden van de Rocket Digital Bootcamp, zul je onze opdrachtgevers helpen om hun groeidoelstelling te realiseren door de inzet van online marketing. Denk hierbij aan het opstellen van de campagnestrategie en het opzetten en optimaliseren van campagnes. Ook het contact met klanten – zowel telefonisch, per e-mail en op locatie – is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Tijdens de eerste periode van de Traineeship werk je zoveel mogelijk op kantoor in een wisselende samenstelling, zodat je alle collega’s ontmoet. Daarna kun je zowel op kantoor als thuis werken, hierin bieden wij flexibiliteit en vrijheid.

Wie zijn wij?

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketingbureau van Nederland te worden. Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing.

Met trots kunnen wij delen dat Rocket Digital behoort tot de beste 3% Google Partners en behoren wij volgens Emerce tot de 100 beste online bedrijven in Nederland.

Wie ben jij?

 • Je bent net afgestudeerd en toe aan een nieuwe uitdaging.
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent een teamplayer, die ook goed zelfstandig kan werken.
 • Je bent proactief en servicegericht.
 • Je bent gemotiveerd en leergierig.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed startsalaris.
 • De mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Werken in een ambitieus team, met een hoog kennisniveau.
 • Een extra salariscomponent, voor het opbouwen van pensioen.
 • Dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch.
 • Elke donderdag een bootcamp training met het team.
 • Gezellige borrels en uitjes.

Kennis is de basis van Rocket Digital. We werken enkel met vakmensen die zich doorlopend ontwikkelen en trainen.

Bekijk ons team

Rocket Digital Lennart Moes

Het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland.

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden. Volgens Emerce behoren wij tot 100 beste online bedrijven in Nederland.

volg ons op