Vacature Trainee Online Marketing Specialist bij Rocket Digital

Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing. Ben je onlangs afgestudeerd en wil je starten in de dynamische wereld van Digital Marketing? Dan zoekt Rocket Digital jou!

Online marketing Rocket Digital

Waarom werken voor Rocket Digital?

Kennis is de basis van Rocket Digital. We werken enkel met vakmensen die zich doorlopend ontwikkelen en trainen.

Bekijk ons team

Rocket Digital Lennart Moes

Het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland.

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden.

Wat ga je doen als Trainee Online Marketing Specialist?

Als trainee wordt je klaargestoomd tot Online Marketing specialist. Binnen het traineeship volg je een dagelijkse bootcamp waarin alle facetten van online marketing aan bod komen. Daarnaast is er volop ruimte om te studeren voor het behalen van Google Ads en Facebook certificeringen. We werken toe naar een situatie waarbij je zelfstandig je eigen opdrachtgevers begeleidt. De duur van het traineeship staat niet vast; eigen initiatief en een snelle ontwikkeling moedigen wij aan!

Na het succesvol afronden van de Rocket Digital Bootcamp zul je onze opdrachtgevers helpen om hun groeidoelstelling te realiseren door de inzet van online marketing. Denk hierbij aan het opstellen van de campagnestrategie en het opzetten en optimaliseren van campagnes. Ook het contact met klanten – zowel telefonisch, per e-mail en op locatie – is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Ready for boarding?

Ben jij analytisch, communicatief vaardig en wil je alles leren over online marketing? Stuur dan je motivatie en CV naar julius@rocketdigital.nl. We bespreken je werkervaring, skills en ambities graag tijdens een kennismakingsgesprek.

volg ons op