Werken bij het meest klantgerichte online marketingbureau van Nederland

Wij zoeken talenten die willen werken voor prachtige bedrijven en organisaties. Op dit moment hebben wij diverse online marketing vacatures. Bij Rocket Digital werken we niet met interne targets of omzetdoelen. Wij gaan voor duurzame relaties in plaats van snelle groei. Een focus op de lange termijn met oog voor opdrachtgever én collega. Ben jij een match met onze cultuur en ambitie? Lees verder om ons te leren kennen.

Actuele vacatures

Traineeship Online Marketing

Vacature Online Marketing Specialist (traineeship)

Ben je onlangs afgestudeerd en wil je starten in de dynamische wereld van Digital Marketing? Bij Rocket Digital kun je je breed ontwikkelen en krijg je veel vrijheid. Kom werken in een jong team waar kwaliteit en plezier voorop staan!

Online Marketing vacature

Vacature Online Marketing Specialist (medior / senior)

Wij zoeken een Online Marketing Specialist met minimaal 2 jaar ervaring aan klant- of bureauzijde. Wil jij werken in een ervaren team, jezelf breed ontwikkelen en meedenken over de groei van Rocket Digital? Dan maken we graag kennis!

Onze cultuur

Onze basis is kennis én klantgericht werken. Wij vinden het essentieel dat elke collega volledig zichzelf kan zijn. Er is een informele en professionele sfeer, waarin alle collega’s elkaar helpen waar nodig en altijd open staan voor vragen. Elke drie maanden hebben we met elke collega een kwartaaloverleg, om informeel te bespreken hoe het gaat. Alle input van collega’s om het bedrijf of de dienstverlening beter te maken wordt enorm gewaardeerd. Uiteraard is er een vrijdagmiddagborrel en zijn er teamuitjes.

Collegialiteit

Alle collega’s willen elkaar graag helpen en staan altijd open voor vragen. Tijdens de eerste periode wordt een nieuwe collega gekoppeld aan een vaste buddy. Dit versnelt de ontwikkeling en het leren kennen van onze cultuur.

Op veel projecten werken meerdere collega’s samen. Dit waarborgt de continuïteit, de mogelijkheid om snel te schakelen en stimuleert ontwikkeling van kennis. En samenwerken met collega’s is leuk! Daarnaast hebben we een lunch van de zaak in de brasserie van MyOffice. Voor sportieve collega’s komt op donderdagmiddag een personal trainer voor onze wekelijkse bootcamp en wordt er gepadelt én geborreld na het werk.

Geen concessies in kwaliteit

Wij doen geen concessies in kwaliteit van onze dienstverlening en in het aannemen van nieuwe collega’s ten behoeve van onze groei. Om de kwaliteit van onze dienstverlening en werkdruk voor collega’s te bewaken, hebben we diverse keren een klantenstop ingevoerd. Nieuwe opdrachtgevers wachten soms een aantal maanden om een samenwerking te starten. Lees hier meer over onze werkwijze.

Collega’s vertellen

Klanten vertellen

Voordeelfiets.nl

Voordeelfiets.nl
” Reeds 4 jaar klant bij Rocket Digital. Zeer tevreden over de kwaliteit van dienstverlening! ”

WazoRiool

Robert Wagenaar, Directeur/eigenaar bij WazoRiool
” Rocket Digital is een bedrijf waar we al jaren zaken meedoen, wat opvalt aan dit zeer professionele bedrijf is de betrokken medewerkers en de transparante manier van communiceren op papier en in gesprek.”

Bio-ITech

Jasper Dijkstra, Director of Business Development bij Bio-ITech
” Prettig bedrijf om mee samen te werken. Rocket is goed bereikbaar en erg betrokken bij onze online campagnes. Naast het geven van advies werken ze ook praktisch mee bij het inrichten van campagnes. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgen voor goede resultaten!”

TrainMore

TrainMore
” Wij hebben een zeer prettige samenwerking lopen met Rocket Digital. Niels en collega’s werken zeer snel en zijn betrokken en deskundig. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over andere zaken, buiten onze samenwerking om, waar wij zelf niet uitkomen.”
Kantoor Rocket Digital

Accreditaties

Wij zijn niet bezig met lijstjes van de beste of snelst groeiende bedrijven. Onze focus ligt op tevredenheid bij onze opdrachtgevers en collega’s. Toch kunnen wij delen dat wij als Google Premier Partner 2022 behoren tot de beste 3% Google agencies in Nederland. Volgens Emerce behoort Rocket Digital tot de beste 100 e-business bedrijven in Nederland. 

volg ons op